Legkeresettebb szolgáltatásaink

meglepetés ötletek, tippek

Erotikus téma a TOP 3 társasjáték között - Valentin napra is!

Erotikus téma a TOP 3 társasjáték között - Valentin napra is!

Sosem gondolnád, hogy erotikus témájú társasjáték, a Hancúr párbaj, is bekerülhet a legnépszerűbb és legkeresettebb asztali játékok közé, megelőzve akár a klasszikus Gazdálkodj okosan!-t vagy Activity-t.*

Te mennyi időt töltöttél azzal, hogy beszélgettél a pároddal az elmúlt héten?

Te mennyi időt töltöttél azzal, hogy beszélgettél a pároddal az elmúlt héten?

Kutatások szerint a sikeres párok heti 5 órát töltenek együtt, és beszélgetnek. Valentin Napon ha a párok, házastársak virág és szívecskés ajándék helyett inkább időt adnának egymásnak, mindenki jobban járna. 

Meglepkék a médiában

Hancúr Párbaj a Jazzy rádióban

Hancúr Párbaj a Jazzy rádióban

Jazzy Randevú c. műsor vendégei Monique Covet és Kovi voltak, a műsorban pedig szóba került erotikus felnőtt társasjátékunk is, a Hancúr Párbaj. Hallgassátok:

Autót zúzott az Origo.hu szerkesztősége

Autót zúzott az Origo.hu szerkesztősége

 

"Baseballütővel, feszítővassal, kalapáccsal, csákánnyal és szikével estünk egy védtelen autónak. Jó volt."

Facebook

Meglepetés ajándék a Meglepkéktől

A Meglepkék csapata Magyarország első számú élményajándék szervezője.
Romantikus meglepetés a hölgyeknek, extrém élmény a férfiaknak.

Ha közeleg a születésnap, a névnap és nem a megszokott, unalomig ismételt ajándékot adnád az ünnepeltnek, jó helyen jársz.

Különleges autós élmények, felejthetetlen repülős élmények és adrenalindús, valamint romantikus programok közül válogathatsz. Vacsora a cápaalagútban évfordulóra, palackposta Valentin Napra, élményajándék voucher karácsonyra, bármilyen alkalomra találsz meglepetést mindkét nemnek; rallyzás, éleslövészet, extrém vízi flyboard férfiaknak, sétarepülés, spa élmény nőknek.

Ha az ajándékozottnak mindene megvan, ajándékozz VIP élményt; Forma 1-es vezetés, helikopteres városnézés kifeszített ponyvával.

Ha az élményajándék helyett egyedi, kreatív ajándékkal lepnéd meg szeretteidet, nézz körül egyedi és vicces ajándékaink között; névre szóló utcanévtábla, gravírozott Oscar-szobor, korhatáros felnőtt társas játék, eredeti közlekedési tábla.

Ajándékozz különleges meglepetést!