Legkeresettebb szolgáltatásaink

meglepetés ötletek, tippek

Töltsd tartalmasan anyukáddal az Anyák napját! Adj időt neki ajándékba!

Töltsd tartalmasan anyukáddal az Anyák napját! Adj időt neki ajándékba!

Szeretnénk adni néhány tippet, hogyan töltsétek el tartalmasan az Anyák napját. Nem a ráfordított pénzt hanem a ráfordított szeretetet és együtt töltött időt szem előtt tartva.T

Tegyetek bele kicsit többet a szokásos virágcsokornál és a puszinál  :-)

Egyedi ajándék ötletek ballagásra

Egyedi ajándék ötletek ballagásra

Sokunknak okoz fejtörést, hogy mit adjunk ballagásra. Manapság nagy divat, hogy egyszerűen pénzt adunk a ballagónak, de ha mi személyesre, vagy éppen extrémre szeretnénk venni az ajándékozást, akkor érdemes végigfutni a következő ötleteket.

Meglepkék a médiában

Hancúr Párbaj a Jazzy rádióban

Hancúr Párbaj a Jazzy rádióban

Jazzy Randevú c. műsor vendégei Monique Covet és Kovi voltak, a műsorban pedig szóba került erotikus felnőtt társasjátékunk is, a Hancúr Párbaj. Hallgassátok:

Autót zúzott az Origo.hu szerkesztősége

Autót zúzott az Origo.hu szerkesztősége

 

"Baseballütővel, feszítővassal, kalapáccsal, csákánnyal és szikével estünk egy védtelen autónak. Jó volt."

Facebook

Meglepetés ajándék a Meglepkéktől

A Meglepkék csapata Magyarország első számú élményajándék szervezője.
Romantikus meglepetés a hölgyeknek, extrém élmény a férfiaknak.

Ha közeleg a születésnap, a névnap és nem a megszokott, unalomig ismételt ajándékot adnád az ünnepeltnek, jó helyen jársz.

Különleges autós élmények, felejthetetlen repülős élmények és adrenalindús, valamint romantikus programok közül válogathatsz. Vacsora a cápaalagútban évfordulóra, palackposta Valentin Napra, élményajándék voucher karácsonyra, bármilyen alkalomra találsz meglepetést mindkét nemnek; rallyzás, éleslövészet, extrém vízi flyboard férfiaknak, sétarepülés, spa élmény nőknek.

Ha az ajándékozottnak mindene megvan, ajándékozz VIP élményt; Forma 1-es vezetés, helikopteres városnézés kifeszített ponyvával.

Ha az élményajándék helyett egyedi, kreatív ajándékkal lepnéd meg szeretteidet, nézz körül egyedi és vicces ajándékaink között; névre szóló utcanévtábla, gravírozott Oscar-szobor, korhatáros felnőtt társas játék, eredeti közlekedési tábla.

Ajándékozz különleges meglepetést!

Facebook
Google+
Twitter
Instagram