Születésnapi újságok

Születésnapi újságok

Legnépszerűbb élmények

Romantikus programok

Férfiaknak ajándék ötletek

Bolond Karácsony

Extrém élmények

Extrém élmények

Autós élmények

Autós élmények

Vicces Egyedi Ajándékok

Vicces ajándékok

Nőknek ajándék ötletek

Autós programok

Lövészeti programok

Lövészeti programok

Romantika és lánykérés

Lánykérések

Repülős élmények

Repülős élmények

Legénybúcsú

Legénybúcsú

Céges élmények

Céges programok

Vizes élmények

Vizes élmények

Nászajándék

Nászajándék

Lánybúcsú

Lánybúcsú

Prémium élmények

Élményajándék utalványok

Legkeresettebb szolgáltatásaink

meglepetés ötletek, tippek

Hogy adjunk nászajándékba pénzt stílusosan?

Hogy adjunk nászajándékba pénzt stílusosan?

Kedvenc ötleteink arról, hogy pénzt hogy lehet stílusosan adni, ajándékként jópofán prezentálni. Következzék tehát pár eredeti  ötlet ehhez az esküvő szezon kellős közepén.

Meglepke Blog

Prémium üzleti ajándék cégeknek

Prémium üzleti ajándék cégeknek

Az üzleti ajándék cégeknek nem csak a cégvezetők, de akár az egész kollektíva számára is remek választásnak bizonyulnak. A választás során nem csak az értékhatárt érdemes jól belőni, de a meglepetés jellegét is. Az élményajándékok évek óta nagy népszerűségnek örvendenek, és nincs ez másként akkor sem, ha céges ajándékozásról van szó. Az image építése és a kapcsolatok javításának céljából megéri a prémium kategóriát választani, hiszen ezzel a megajándékozott a különlegesség érzetét is kapja. 

Különleges céges ajándék ötletek nőknek

Különleges céges ajándék ötletek nőknek

A legnépszerűbb céges ajándék ötletek nőknek természetesen nem nélkülözik a test és a lélek kényeztetését. Ugyanakkor a nők között is szép számmal vannak, akik a vadabb, extrémebb élményekre vágynak, és többet szeretnének kapni, mint egy lazító masszázst és némi wellness programot. Számukra kifejezetten ajánlottak azok az adrenalint sem nélkülöző lehetőségek, melyek szép számmal elérhetőek manapság. A céges ajándék ötletek nőknek bármely korosztály számára remek választásnak bizonyulnak, ráadásul felejthetetlen élményeket garantálnak.

Meglepkék a médiában

Hancúr Párbaj a Jazzy rádióban

Hancúr Párbaj a Jazzy rádióban

Jazzy Randevú c. műsor vendégei Monique Covet és Kovi voltak, a műsorban pedig szóba került erotikus felnőtt társasjátékunk is, a Hancúr Párbaj. Az interjút 59:30-tól találjátok.
Hallgassátok:

Autót zúzott az Origo.hu szerkesztősége

Autót zúzott az Origo.hu szerkesztősége

 

"Baseballütővel, feszítővassal, kalapáccsal, csákánnyal és szikével estünk egy védtelen autónak. Jó volt."

Meglepetés ajándék a Meglepkéktől

A Meglepkék csapata Magyarország első számú élményajándék szervezője.
Romantikus meglepetés a hölgyeknek, extrém élmény a férfiaknak.

Ha közeleg a születésnap, a névnap és nem a megszokott, unalomig ismételt ajándékot adnád az ünnepeltnek, jó helyen jársz.

Különleges autós élmények, felejthetetlen repülős élmények és adrenalindús, valamint romantikus programok közül válogathatsz. Vacsora a cápaalagútban évfordulóra, palackposta Valentin Napra, élményajándék voucher karácsonyra, bármilyen alkalomra találsz meglepetést mindkét nemnek; rallyzás, éleslövészet, extrém vízi flyboard férfiaknak, sétarepülés, spa élmény nőknek.

Ha az ajándékozottnak mindene megvan, ajándékozz VIP élményt; Forma 1-es vezetés, helikopteres városnézés kifeszített ponyvával.

Ha az élményajándék helyett egyedi, kreatív ajándékkal lepnéd meg szeretteidet, nézz körül egyedi és vicces ajándékaink között; névre szóló utcanévtábla, gravírozott Oscar-szobor, korhatáros felnőtt társas játék, eredeti közlekedési tábla.

Ajándékozz különleges meglepetést!

Facebook
Az oldal tetejére