Legkeresettebb szolgáltatásaink

meglepetés ötletek, tippek

Saját készítésű adventi naptár, ügyetlenek is könnyen elkészíthetik

Saját készítésű adventi naptár, ügyetlenek is könnyen elkészíthetik

 

A következőt találtuk ki idén adventi naptár témában:

Befőttes üvegekből karácsonyfára emlékeztető gúla lesz az adventi naptár.

Hogyan készítsünk drágának látszó olcsó ajándékot?

Hogyan készítsünk drágának látszó olcsó ajándékot?

Ebben a cikkben 5 szuper és olcsó ajándékötletet találsz.  Király ajándékokkal lehet előrukkolni a családnak és barátoknak, és nem is olyan nehéz alacsony költségvetés mellett, mint elsőre gondolnánk. Attól még nem kell drágának lennie egy ajándéknak, hogy annak néz ki. Az ajándék kosarak nagyon jók arra, hogy valakinek személyre szabott ajándékot tudjunk adni, anélkül hogy bankot robbantanánk.

Meglepkék a médiában

Hancúr Párbaj a Jazzy rádióban

Hancúr Párbaj a Jazzy rádióban

Jazzy Randevú c. műsor vendégei Monique Covet és Kovi voltak, a műsorban pedig szóba került erotikus felnőtt társasjátékunk is, a Hancúr Párbaj. Hallgassátok:

Autót zúzott az Origo.hu szerkesztősége

Autót zúzott az Origo.hu szerkesztősége

 

"Baseballütővel, feszítővassal, kalapáccsal, csákánnyal és szikével estünk egy védtelen autónak. Jó volt."

Facebook

Meglepetés ajándék a Meglepkéktől

A Meglepkék csapata Magyarország első számú élményajándék szervezője.
Romantikus meglepetés a hölgyeknek, extrém élmény a férfiaknak.

Ha közeleg a születésnap, a névnap és nem a megszokott, unalomig ismételt ajándékot adnád az ünnepeltnek, jó helyen jársz.

Különleges autós élmények, felejthetetlen repülős élmények és adrenalindús, valamint romantikus programok közül válogathatsz. Vacsora a cápaalagútban évfordulóra, palackposta Valentin Napra, élményajándék voucher karácsonyra, bármilyen alkalomra találsz meglepetést mindkét nemnek; rallyzás, éleslövészet, extrém vízi flyboard férfiaknak, sétarepülés, spa élmény nőknek.

Ha az ajándékozottnak mindene megvan, ajándékozz VIP élményt; Forma 1-es vezetés, helikopteres városnézés kifeszített ponyvával.

Ha az élményajándék helyett egyedi, kreatív ajándékkal lepnéd meg szeretteidet, nézz körül egyedi és vicces ajándékaink között; névre szóló utcanévtábla, gravírozott Oscar-szobor, korhatáros felnőtt társas játék, eredeti közlekedési tábla.

Ajándékozz különleges meglepetést!