Legkeresettebb szolgáltatásaink

Legfrissebb cikkünk

Karácsonyi ajándékot vennél? Használd szép kártyád!

Széchenyi pihenő Kártyáddal nem csak üdülnél, nem csupán különböző éttermekben használnád fel, inkább felejthetetlen élményt szereznél rokonaidnak, barátaidnak? Közeleg a karácsony, mindenki szeretteire és az ajándékozásra gondol, te pedig összekötnéd a kellemest a hasznossal? Használd fel Szép kártyádat és intézd el időben a karácsonyi meglepetés beszerzését, hogy ne kelljen az utolsó napokban rohangálnod a plázákban tucatnyi, felejthető ajándékok után kutatva.

Top 5 nászajándék ötlet

Amint megkapjuk az esküvői meghívót máris a nászajándékon törjük a fejünket. Sokszor már a meghívóban konkrét kérésekkel találkozunk, hogy mit szeretne az ifjú pár vagy egyből rá is kérdezünk. A nászajándék kiválasztásánál mérlegelnünk kell, hogy milyen életszakaszban jár a pár, mennyire ismerjük őket és persze, hogy a pénztárcánk mit enged meg.
Nézzük, hogy a Meglepkék Csoport tapasztalatai alapján milyen ajándékok fordulnak elő leggyakrabban az esküvőkön:

Meglepkék a médiában

Interjú a Kocsmablogon!

Az Activity-n túl is van élet! A meglepkek.hu az év végi ünnepekre időzítve több olyan társasjátékot is a piacra dobott, melyek garantálják a jókedvet, hogy szem és torok nem marad szárazon.

TV2 Aktív: Joshi Bharat az ejtőernyős

A TV2 műsorvezetője Joshi Bharat hosszű bakancslistát halmozott fel az évek során. A Meglepkék pedig segít neki, hogy minél több élményt kipipálhasson a listán. 

Facebook