Kategóriák

TOP 5 legőrültebb céges csapatépítő program Magyarországon!

Voltál már igazán extrém céges programon? Nem, nem arra gondolunk, hogy a mindaddig hallgatag és visszahúzódó kollégád jóval többet iszik a kelleténél és az asztalon táncol, majd annyira elkészül, hogy idő előtt haza kell vinni. Persze ez is jó beszédtéma pár napig az irodában, mi azonban megpróbáltuk összeszedni azt a top 5 extrém csapatépítő programot, ahol garantált az adrenalin minden egyes kolléga számára!

Tűzoltó kiképzés:
A feladat nem kisebb, mint kimenteni egy 14 kg-os játékbabát. Persze mindezt egy labirintusban, olyan mesterséges füstben, ahol maximum fél méter a látótávolság. Arról pedig még nem is esett szó, hogy többnyire csak kúszva-mászva tudtok haladni, rajtatok 12 kilós védüfelszereléssel. Nektek sikerülne? 

Lebegés a szélcsatornában:
Jó eséllyel kevés kolléga próbálta még a tandemugrást az irodában, de nem kell a tériszonyosoknak sem megijedni, mert már nem kell repülőgépből kiugrani, ahhoz hogy megtudjuk, milyen érzés a szabadesés. Még többet a szélcsatornáról!

Roncsderbi:
Nem bírod a HR-est, vagy éppen a kereskedelmi vezetőt? Menj neki, döntsd fel, zúzd szét, ami a csövön kifér! Na persze mindezt a roncsderbys trabant volánja mögött. Nálatok ki vállalná be az irodában? Tovább a roncsderbihez!

Autózás:
Maradjunk a feszültségnél. Az biztos, hogy minden héten gyülemlik benned munka közben, akár az ügyfelek, akár a határidős feladatok miatt. Nincs jobb módja a stresszlevezetésnek, mint a legális rombolás, pusztítás. A roncstelepen vár rátok az autó, mellette pedig a baseball ütők, nagykalapács, feszítővas. A többit a fantáziátokra bízzuk. Egy kis ízelítő az autótörésről!

Tankvezetés:
Kevés vagányabb csapatépítőről hallottunk. Háborónak nyoma sincs, de a kollégákkal együtt harckocsiba pattantok és nem állíthatja meg a csapatot se sár, se domboldal. A főnöknek másnap tuti nem lesz gondja a dolgozók harcikedvével. Tovább a tankvezetéshez!

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!