Kategóriák

10 céges csapatépítő játék, amit biztos nem felejtenek el a résztvevői

A jó főnök nem felejti el, hogy mennyire fontos a munkatársak jó viszonya egymás között, ezért a céges csapatépítő játék szervezése mellett dönt. A csapatépítés ma egyre fontosabb, hiszen az együtt töltött idő mindig pozitív hatással van a munkateljesítményre, a munka minőségére és a munkások egyéni és csoportos hangulatára is. Egy cég sikeressége nagyon sok mindentől függ, amelyhez hozzá tartozik a a jó munkakörnyezet kialakítása. A jó munkakörnyezet pedig nem csak a körülöttünk lévő tárgyaktól függ, de a pszichikai kapcsolatoktól is. A céges csapatépítő játék abban segít, hogy azok az emberek között, akik együtt dolgoznak, egyrészt ne csak munkakapcsolat legyen, hanem valamilyen személyes viszony is, másrészt hogy nyissanak egymás felé, hogy bízzanak egymásban, hiszen ezek miatt nem csak az emberi kapcsolatok erősödnek, de hatékonyabb lehet a munkavégzés is és jobb lehet a közös munka is. Bemutatunk 10 céges csapatépítő játékot, amellyel biztos a siker és amelyet biztos hogy soha nem felejtenek el a résztvevők. 

A céges csapatépítő játék akkor jó, ha mindenki élvezi, lehet félni tőle, lehet szeretni, lehet óvakodni, hiszen az biztos, hogy nem találhatjuk el mindenki ízlését teljes mértékben, de a lényeg, hogy mindenki legyen a részese a játéknak, vagy a programnak.


1. Szélcsatorna lebegés – Ha egy kis adrenalint szeretnél a munkásaidnak és magadnak ajándékozni, akkor a szélcsatorna lebegés a kiváló választás. Vegyes társaságnak, hölgyeknek, uraknak, fiataloknak és középkorúaknak is – az időseket inkább hagyjuk, hogy figyeljenek, de ha akarnak, akár ők is beszállhatnak az élménybe.

2. Katonai élmény – Inkább férfi csapatnak, de akár a hölgyek is élvezhetik. Nem kell katonásan viselkedni, de az orosz katonai kiképzés, vagy a harckocsi vezetés megköveteli a keménységet, pontosságot és a határozottságot, nem beszélve a csapatmunkáról!

3. Extrém falmászás és ereszkedés – A sportos alkatú csapatok céges csapatépítő játék élménye a falmászás.

4. Hőlégballonozás – A kissé nyugodtabb csapatoknak kiváló. Ha egy nem hétköznapi, de nem is annyira extrém élményre vágytok, akkor irány az ég, hogy a gyönyörű tájban gyönyörködjetek.

5. Koncertélmény – Ha szeretitek a zenét, méghozzá a különleges zenét, akkor a Stroke koncertje a ti céges csapatépítő programotok! A Stroke zenekar kombinálja a színházi és a koncertélményt, hiszen történetbe foglalva alkotnak különleges zenét. Az egyedülálló és izgalmas élmény szinte minden korosztálynak kiváló.

6. Lövészeti élmény – Pontosság, precizitás, türelem, koncentráció – ha pont ilyenek vagytok – vagy ha pont nem – akkor valamelyik lövészeti programunk lesz a nektek való.

7. Limuzin – Ha egy kissé exkluzívabb környezetre vágytok, mint a természet vagy kissé sikkesebb programot szeretnél, mint a katonai kiképzés, akkor válasszátok a fehér vagy a fekete limuzint!

8. Művészeti élmény – Ha a csapatban van egy kis művészi érzék és érték, akkor nagyon érdekes, ha egy kis kreatív, festészethez kapcsolódó céges programot választatok.
Megfesthetitek egy híres alkotó műalkotását egyenként, a végeredmény úgysem lesz az. Kellemes hangulatban, alkotás közben beszélgethettek, elmélyülhettek és végül megnézhetitek, hogy a másik mit alkotott. 

9. Extrém autózúzás – Akkor is kiváló, ha forr a levegő az irodában, ha éppen egy nehéz projekten vagytok túl és szeretnétek levezetni a feszültséget, vagy pont a visszafogott társaságoknak való, akik itt kiadhatnak magukból mindent.

10. Hagyományos céges csapatépítő: vacsora úszóhajón, motorcsónakázással – Természetesen az extrém és extravagáns élményeken túl választhatod a hagyományos, finom vacsorát egy exkluzív környezetben, amelyet motorcsónakázás követ.

Bármelyiket is választod, egyik céges csapatépítő játék sem hagyja a társaságot elpuhulni.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!