Kategóriák

10 élmény ötlet gyerekek számára

A napjainkban minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendő élményajándékok nem csak a felnőttek számára kínálnak felejthetetlen élményeket, hanem a gyermekeknek is. Az ajánlatok között számos olyan program is megtalálható, melyek gond nélkül kivitelezhetőek gyermek résztvevőkkel is. Legyen szó akár születésnapi meglepetésről, névnapi vagy karácsonyi ajándékról, a legkisebbek hatalmas élményként élik meg a szélcsatornás repülést, a virtuális kalandokat, vagy éppen a husky kutyafogat túrát. Lássuk, mit érdemes választani, ha a család gyermek tagjai számára szeretnénk a sokadig játék szett helyett igazi élményt ajándékozni!

Gyerek Élmények

1. Kalandok a virtuális valóságban

Az ország legnagyobb VR Szórakoztató központja a gyermekek számára is remek programokat kínál. Barátságos játékmesterek kalauzolják el a kicsiket ebben a világban, és megmutatják, hogyan tudják megérinteni a virtuális tárgyakat, vagy a kontrollert fegyverként használni például a zombik ellen. A lövöldözős, ügyességi pályákon akár több játékos is részt vehet egyszerre, ezért például születésnapi meglepetés alkalmával barátokat, testvéreket is érdemes bevonni a programba.

2. Lebegés a szélcsatornában, veszélyek nélkül

Kicsi még a gyerkőc ahhoz, hogy kiugorjon egy gépből? Legyünk őszinték, szülőként még ennek a gondolata is elrettent bennünket. De mi lenne, ha lehetősége nyílna a kicsinek megtapasztalni a lebegés, a repülés semmihez sem fogható érzését biztonságos körülmények között? A szélcsatornás lebegés ezt valósítja meg, méghozzá profi szakember segítségével. Az elméleti és gyakorlati oktatás után már rutinosabban vehetnek részt a kicsik a programban, mely alaposan próbára teszi majd fizikumukat is. Már egy három perces lebegés is négy ejtőernyős ugrásnak és szabadesésnek felel meg, tehát a gyerkőcöt valószínűleg nem kell majd elaltatni a program után. Már öt éves kortól választható ez az élményajándék.

3. VIP szélcsatornás lebegés

A budapesti XXI. kerületi helyszínen lehetőség nyílik arra is, hogy 2x15 perces lebegést válassz gyermeked számára, melyekre akár két külön napon is lehetőség nyílik. A program kifejezetten jó választás lehet olyan gyerkőcök számára, akik már találkoztak ezzel az elfoglaltsággal, és kissé rutinosabban szeretnék kiélvezni a szélcsatornás lebegés élményét.

4. Családi tankozás terepen

Várpalota mellett egy kifejezetten tankvezetésre kialakított pályán lehetőség nyílik arra, hogy igazi katonai tankokkal közlekedjen akár az egész család. A program kétségkívül hatalmas élmény a gyermekek számára, de felnőttként is felejthetetlen kaland. Akár többféle járgány kipróbálására is van mód.

5. Husky kutyafogat túra állatbarát gyerkőcöknek

A természet és az állatok szerelmesei számára remek választás a Mátrafüred környéki erdőkben megszervezett husky kutyafogat túra. Ha nem utaznál ehhez az Északi-sarkkör közelébe, akkor a hazánkban kínálkozó program 45-75 perce is visszaadhatja azt az érzést a gyönyörű husky túra során. Sziklán, sárban, és aszfalton keresztül, felejthetetlen élményekkel gazdagon térhet haza a család a mátrafüredi kalandról.

6. Zoo csomag szabad helyszínválasztással

Kerti összejövetel, gyerekzsúr, vagy akár iskolai tanterem is lehet a helyszíne a Zoo csomagnak, mely során szakember tart előadást a gyerkőcök számára a magával vitt állatokról. A felnőttek számára is izgalmasnak bizonyuló program során óriás csótányok, tigrispiton, madárpók, különféle siklók, gekkók, teknősök és egyéb különleges állatok is kézbe vehetőek.

7. Búvár tanfolyam gyerekeknek

Az elektronikus és plasztik kártyás igazolvány kiállításával végződő búvártanfolyam nem csak azért remek választás a gyermekek számára, mert új ismereteket sajátíthatnak el, hanem a kaland izgalma miatt is. A 10 éves kortól ajánlott program az elméleti oktatáson túl az Aqua Worldben medencés, a Lupa-tavon pedig nyílt vízi foglalkozásokat is magában foglal.

8. Autó szimulátor buli születésnapra

A különleges születésnapi meglepetések iránt érdeklődők számára az akár 30 fő fogadására is képes autó szimulátor buli kitűnő választás lehet. Egyéni igények szerint kerül megszervezésre az étel-és italfogyasztás.

9. Rally vezetés gyerekeknek

Szakképzett instruktor társaságában már nyolc éves kortól részt vehetnek a gyermekek rally vezetésen. A szakember oldalára is beépített pedálok lehetővé teszik, hogy bármikor beavatkozhasson a maximális biztonság érdekében. A vezetésről videófelvétel készül Microsd kártyán.

10. Katonai járművezetés apák és fiúk számára

Tökéletes military élményben lehet részük az apáknak fiukkal a Budaörsi reptér füvesített területén. Többféle katonai járgányt kipróbálhatnak, sőt, az UAZ terepjárót hat éven felül már a gyerkőc is vezetheti. A helyszínen egyébként számos katonai jármű és fegyver is megtekinthető.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!