Kategóriák

10 születésnapi ajándék ötlet

10 születésnapi ajándék ötlet már biztosan elég lesz ahhoz, hogy kiválaszd a legtökéletesebbet a meglepetéshez.

Szerencsére manapság már egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az ajándékozásra, hiszen ez az egyik dolog, amivel ki tudjuk fejezni hálánkat, tiszteletünk, esetleg ezzel tudunk köszönetet nyilvánítani. A születésnapi ajándékoknak is megvan a maga divatja, és természetesen az is, hogy milyen korban mit ajándékozunk. A kicsik természetesen mindig valamilyen játékot vagy ruhát kapnak, az iskolába indulók valamilyen iskolai felszerelést – inkább a szülők, mint a gyermekek örömére –, aztán később érkeznek a barátoktól a különféle albumok, fotók, rajzok, emléktárgyak, amelyek hangsúlyozzák az összetartozásotokat, majd jönnek a kreatívabbnál kreatívabb ajándékok. Egyedi Születésnapi újság ajándékba akár már 1 nap alatt is készen van. Klikk ide:https://www.meglepkek.hu/szuletesnapi-ujsagok

Aztán valahogy, amikor felnövünk, akkor egyre egyszerűbb és hétköznapibb dolgokat kapunk ajándékba, mintha csak a gyermekeknek számítana, hogy mi a meglepetés. A hölgyek folyamatosan receptes könyveket és különféle konyhai kiegészítőket kapnak, a férfiak barkácseszközöket, a nagytaták zsebkendőt és pizsamát, a nagymamák virágot, fűszereket és törölközőt, a rengeteg tisztálkodási szert pedig inkább meg sem említem. Ezek a standard ajándékok. Ha már eleged van belőlük, akkor itt van 10 születésnapi ajándék ötlet, amellyel biztosan nem fogsz mellé, és biztos hogy hátast dob az ünnepelt az ajándékodtól!


1. Extrém élmény
A legjobb 10 születésnapi ajándék ötlet közül a legnépszerűbb és a leghatásosabb mindig valamilyen extrém élmény köré csoportosul. Az extrém élmények pedig nem csak a férfiaknak szólnak, meglepő módon a hölgyek is ugyanúgy kedvelik, ha adrenalin közeli állapotba kerülhetnek, mint a pasik. Az extrém élmények közül igen népszerűek a levegőben töltött percek, a vízi extrém sportok, a különféle katonai harckocsikkal kalandtúrák, de itt a hószán túra is, ha már unjuk a meleget, vagy a falmászás, ha még nagyobb magasságokba szeretnénk tudni az ünnepeltet, de mehettek Baltadobálásra is haverokkal vagy Szabadulószobába. Ami extrém, az nálunk ajándék.


2. Autós élmény
Hiába is titkolják sokszor, a férfiak odavannak a kocsikért, főleg akkor, ha nem egy hétköznapi, városi autóról van szó. Szinte minden második férfi álma, hogy egyszer vásárol egy sportkocsit, vagy egy nagy túraautót, aztán erről szépen letesznek, amikor megszületik az első gyermek. Nem lemondás ez, egyszerűen a realitás szól belőlük. Attól nagyobb meglepetés és öröm nem érheti a férfit, ha a Hungaroringen mehet egy kört a Ferrari autójával, vagy ha olyan terepen mehet, amiről nem is álmodott volna. A legjobb autós élmények között már van Teslavezetés, Porsche 911, Ferrari, Lamborghinivezetés , de akár Óriás Bigfoot vagy I8-as Bmw.


3. Romantikus élmény
Pároknak kiváló, nem csak születésnapra, de évforduló megünneplésére, vagy éppen egy kis hétvégi pihenésre. Vacsora, szálloda, masszázs, kényeztetés, hogy újra észrevegyétek egymásban a szépet és a szeretnivalót. Különleges vacsora helyszínek és akár Lánykérési ötletek.


4. Egyedi, személyre szóló ajándék
Nincs attól jobb, ha egyedi, személyre szóló az ajándék. A 10 születésnapi ajándék ötlet közül ez az egyik legkeresettebb mostanság: születésnapi újság egyedi gólyahírrel, egyedi megoldású keresztrejtvénnyel.


5. Vicces ajándék
Nincs is jobb, mint egy jót nevetni az ajándékozáskor, és bármikor, amikor évekkel később is az ajándékra tekintünk. Személyre szóló, névvel ellátott, gravírozott Oscar-szobrok, Aranylabdák és Eredeti utcatáblák ajándékba – amit csak el tudsz képzelni.


6. Lebegős élmény
Akár gyermekeknek is kiváló, hiszen a lebegés mindig is mozgatta a fantáziánkat. Lehet kérni akár tandemugrást, sugárhajtású repülést L-29-elvárosnézést kisrepülővel,  helikopterezést, romantikus sétarepülést hőlégballonozást, vagy műrepülést, de akár a lebegés szélcsatornában is elérhető.


7. Lövész élmény
Szintén a férfiak, vagy a férfias, extrém élményeket kedvelő hölgyek ajándéka az akciófilmes lövészet vagy a roncslövészet.


8. Szépség élmény
A hölgyek biztosan ismerik Lakatos Márk nevét, és biztosan titkon álmodnak is arról, hogy találkoznak vele, aki tanácsokkal látja el őket a megjelenést, az öltözködést és a stílust illetően. Erre is van lehetőség, lepd meg kedvesed, vagy barátnőd Lakatos Márk átalakító csomagjával és élvezd a csodás átváltozást, élvezd, hogy kedvesed vagy barátnőd szépnek és nőnek, magabiztosnak érzi magát.


9. Wellness élmény
Nincs is jobb, mint egy wellness hétvégén kipihenni a hétköznap vagy az egész év fáradalmait, távol a hétköznapoktól, távol az ismerősöktől. Baráti társaságoknak, pároknak, vagy akár egyedül: wellness élmény – kiváló ajándék.


10. Családi élmény
 
A 10 születésnapi ajándék ötlet mind elképzelhető családi élményként is! Főleg a VR Élmény, Baltadobálás vagy egy izgalmas Szabadulószoba.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!