Kategóriák

10 születésnapi ajándék ötlet férfiaknak

Legyen a születésnapi ajándék egyedi élmény, válasszon a kiváló kínálat közül a férfinak.


Retteg a következő születésnapoktól, hiszen már régen kifogyott az ötletekből, egyébként is, mivel lehet meglepni egy középkorú férfit?! Segítünk, talán ekkor a legkönnyebb ajándékot vásárolni neki, hiszen ilyenkor már túl vannak a bohém, mindent próbáljunk ki korszakon, ám mégis vágynak mindenféle extremitásra, csak kevésbé merik bevallani azt.

Vagy most a legjobb elküldeni egy kellemes és nyugodt hétvégére, netán most próbálhatja ki az autóversenyzést, vagy a lövést, esetleg repüljön most a levegőbe. Próbálják ki együtt az extrém sportokat, vagy csempésszék vissza most a romantikát a kapcsolatba és játszanak az erotikus társasjátékokkal. Felsorolunk 10 extra ajándékot, amivel meglepheti kedvesét, unalomról szó sem lehet a születésnapokon.


Az első születésnapi ajándék, amit kínálunk az autókedvelőknek kedvez. Természetesen lehetőség van a sportkocsik kipróbálására, órákig Hungaroring versenyzőnek érezheti magát az ünnepelt, de talán nem halott még a kamion- és a buszvezetés ajánlatáról. Sokaknak nagy álma, hogy kipróbálják milyen egy nagyobb járművet vezetni, itt a lehetőség, hogy meglepje ezzel az élménnyel kedvesét.


Kiváló élményt nyújthat férjednek – ha szereti az akciófilmeket és kellőképpen képes beleélni magát a lövöldözős jelenetekbe – ha a „Rambo lövészeti csomaggal” leped meg a születésnapjára. Párod egy teljesen profi csapattal töltheti az időt, és neked sem kell aggódnod testi épsége miatt. A színvonalas lőtéren még az idő sem okozhat problémát. Adrenalindús program, amelyet soha nem felejtetek el!


Azoknak, akik a lebegést kedvelik ajánljuk a szélcsatornás lebegés csomagunk egyikét! Kiváló születésnapi ajándék, ha kipróbálhatja párunk a szabadesés élményét, méghozzá olyan profi szakemberekkel, akik minden trükköt elmesélnek és minden apróságba beavatnak. Teljes szabadságérzés élhető át a szélcsatornás lebegéssel.
Azoknak, akik kedvelik az extrém sportokat, és szeretnék kipróbálni az ugrás élményét ajánlott a páros tandemugrás! Ettől nagyobb élményben párodnak nem lehet része, ettől jobb ajándékot nem kaphat senkitől, soha! És akár ketten is mehettek!


Őrült születésnapi ajándék, de már sok mindenkinél bevált, hiszen óriási adrenalint szabadít fel, óriási élményt nyújt az autótörés lánctalpakkal. Ha kissé stresszes időszakot él meg párod, akkor tökéletes feszültséglevezetés ez az ajándék.


Az extrém sportokat kedvelők is válogathatnak ajándékaink közül, nem kell lemondani az extrém őrületekről még idősebb korban sem, sőt! Ilyenkor kell inkább mindenbe belevetni magunkat, hogy elfelejtsük a kort és élvezzük az életet! Számukra ajánljuk a hószán túrát! Ne gondoljuk, hogy ezek a sportok csakis északon elérhetőek, hiszen ahol hó van, ott van hószán túra is.


A rafting is kiváló alkalmat kínál az extrém sportot kedvelők számára. Csatlakozz párodhoz és utazzatok együtt Szlovéniába, hogy együtt vehessetek részt a vadvízi evezés élményében.


A kiváló extrém sport ajánlatokat már hallottad, de természetesen kissé lazább ajándékokkal is nyújthatunk egyedi élményt, ilyen például a videójátékozás a haverokkal. Ennek a különlegessége, hogy a csapat egy mozivásznon élvezheti a fantasztikus virtuális világ nyújtotta lehetőségeket. Egészen eszméletlen élményt nyújt a játék ilyen formában.


Az utolsó előtti ajándék a pároknak szól, ha igazán egyedi élménnyel lepnéd meg párod, akkor válassz a különféle felnőtt és erotikus társasjátékok közül. Dobjátok fel az unalmas hétköznapokat és jusson eszetekbe a régi lángolás. Baráti társaságoknak is kiváló játék, hiszen óriási humorforrás a társasjáték, kellemes kacagós élményt nyújt a játék.


Ha pedig párod a teljes egyedüli nyugalomra vágyik és imád horgászni, akkor a tökéletes születésnapi ajándék számára ha a Duna-Delta 1 hetes horgászparadicsomban pihenhet.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!