Kategóriák

12 oldalas születésnapi újság akár 1 munkanap alatt

ujsag11.jpg
ujsag11.jpg
szuletesnapi-ujsag2.jpg
szuletesnapi-ujsag6.jpg
szuletesnapi-ujsag4.jpg
Cikkszám: szuletesnapi-ujsag
13 490 Ft
10 622 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 13 490 Ft / 1 db

Termékismertető

Ajándékozz időutazást!

Rendelj egyedi Születésnapi Újságot!

Egy különleges lap, amelyet az ünnepelt születésének napján megjelent, valós újságok alapján készítünk. És amely címlapon hozza a LEGNAGYOBB SZENZÁCIÓT: a hírt, hogy ő megszületett.
Akár 1 munkanap alatt, már 13 990 Ft-tól! 12, 16 vagy több oldalon, bőrkötéssel is.AKÁR 1 MUNKANAPON BELÜL KÉSZ:
  vidékre való szállítás + 1 napot igényel!

Aggódsz, mert nem találsz elég jó szülinapi meglepetést? Érthető. Hiszen mi történik egy átlagos ajándékkal? Félreteszik, megunják, elfelejtik. A Szülinapi Újság viszont más! Olyan izgalmas és frappáns dolog, hogy legszívesebben magadnak is rendelnél egyet.

Egyedi
Megkeressük a korabeli újságot és szerkesztünk bele egy hírt a címlapra az ünnepeltről.

Igényes
Grafikusaink egységes megjelenésű újsággá varázsolják az aznapi híreket, élükön a legfontosabb eseménnyel: szeretted születésével.

Gyors
Akár 24 óra alatt is megtervezzük a Születésnapi Újságot, amit futárral kézbesítünk. A bőrkötést 3 munkanap alatt vállaljuk.

Hogyan válik valóra?

 • Te elküldöd az űrlapon a szükséges információkat
 • az ünnepelt neve
 • a születési helye
 • a születéspontos dátuma (az óra és a perc is, ha tudod)
 • a születési súly és cm
 • a szülők neve

Csatolj 1 db, lehetőleg csecsemőkori fotót az ünnepeltről a címlapra kerülő képhez. Ha nincs ilyen, akkor egy kedves, korabeli, gólyás grafikát használunk illusztrációnak, amelyen egy gólya tartja a kisbabát a csőrében.

 • Megkeressük a szülinapon megjelent újságot

A következő, könyvtárban archivált országos napilapokból készülhet a Születésnapi Újság: Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Népszava, Népszabadság, Esti Hírlap, Népsport, Szabad Szó.
Ha van újság.
Jó eséllyel találunk majd egy aznapi lapot a fentiek közül, annak a lefotózott, digitalizált változatával fogunk dolgoznia kért oldalszámban.
Ha nem jelent meg vagy hiányos az újság.
Lehet, hogy hétvége volt vagy ritkábban adták ki a lapot, esetleg történelmi események szóltak közbe. Ha van újság, csak sérült vagy hiányos, akkor más lapokból„ollózunk” kiegészítést. Ha nincs, akkor a másnapi lapokból állítjuk össze a kiadványt.
Ha több aznapi újság is rendelkezésünkre áll
, akkor a cikkek legjavából válogathatunk.
Hölgyeknek:
mivel Nők Lapja az 50-es évektől jelent meg színesben, pár színes lap is bekerülhet az ajándékba. Uraknak: ha autóőrültek, az Autó-Motor Sport színes kiadványaiból válogathatunk, de betűzhetünk pár vicces oldalt az igazi Ludas Matyiból is.
Minden esetben egyeztetjük veled, hogy pontosan milyen újságokról legyen szó.

 • Megtervezzük a lapot, ahol a fő hír az ünnepelt születése

A fotósunk által lefényképezett, eredeti lapok alapján grafikusaink elkészítik az egységes megjelenésű Születésnapi Újságot.
Amelynek címlapján ott virít egyedi szövegű cikként a legfontosabb esemény: MEGSZÜLETETT AZ ÜNNEPELT.

Számos lehetőséget kínálunk arra, hogy még szenzációsabb legyen a lap, a bőrkötéstől a keresztrejtvénytől a csomagolásig, amelyekről alább olvashatsz.

 • Futárunk időben házhoz szállítja

Az ajándék biztosan ott lesz az ünneplésnél, mert a szállításnál is figyelünk a gyorsaságra.

Hány oldalas és milyen méretű?

 • Oldalszám: 12, 16, 20, 24, sőt, akár 60 oldalas is lehet, csak tőled függ. Az ár is eszerint változik.
 • Méret bőrkötés nélkül: A3-as(29,7x42 cm)
 • Dupla oldalas (kivéve, ha bőrkötésben kéred)
 • Papír: a korabeli hangulathoz illően vékony, sárgás újságpapírra nyomtatjuk

Ilyen egy kész Születésnapi Újság

 
Ezért bízhatod a Meglepkékre a meglepit.
Az ország első számú élményajándék-szervezőjeként a kreatív ajándékok terén is az a küldetésünk, hogy bebizonyítsuk: az igazi ajándék mindig egyedi.

Sokaknak segítettünk már, hogy felejthetetlenné tegyék valaki születésnapját az újsággal, amelynek címlapján az illető a saját születésének hírét olvashatta.


Fenomenális meglepetést okoztunk Nagymamámnak a 80. születésnapjára az újsággal!
Kedvesemet leptem meg vele. Meghatódott a nem minden napi ajándéktól
Amerikában élő nővéremnek küldtük az újságot, sírva hívott minket, annyira meghatódott.

Olvasd el a lap alján a további véleményeket is!

Akár újjá is varázsoljuk a régi újságot
Az eredeti újságok alapján dolgozunk. Akár 50, 60, 70 (!) éves lapokat is előkeresünk, lefotózunk és digitálisan tökéletesítünk.
Minél régebbi egy újság, annál inkább meg kell küzdenünk a romlás jeleivel (de természetesen ezt megoldjuk).
A könyvtárak raktáraiban porosodó, lefűzött újságok egy részén bizony meglátszik a kor. Ahogy az egykori nyomdai és a későbbi fűzési sajátosságok, a tárolás viszontagságai, a költözések, beázások nyomai is.A jellegzetes hibák: a hajlás, a szakadás, a szoros kötés vagy a viaszos, apró betűk.
A Meglepkék szakértő grafikusai ettől a kihívástól csak elszántabbak lesznek. Ha tudunk, javítunk a sérüléseken, nyomási hibákon, az idő okozta nehéz olvashatóságon.

Egy valamin azonban soha nem változtatunk: ezek pedig a hírek. Ritkán, de érkezik olyan reklamáció, hogy van, akit elszomorítanak a rossz, szomorú hírek. A történelmet nem írhatjuk át, ám igyekszünk a legpozitívabb híreket kiválogatni (a válogatást egyeztetjük veled).
Az viszont nem akadály, ha másképp turbóznád fel az ajándékot.
Tedd még egyedibbé a Születésnapi Újságot

Az újság egyedibbé tételében szinte csak a képzeleted szab határt.

 Elegáns Bőrkötéses Album. Megadhatod a módját és kérheted a lapot mutatós, többféle színben is elérhető bőrkötésben is, ekkor szimpla oldalas nyomtatással, fehér papírra készítjük.

- A3-as méretű (29,7x42 cm)
- lapozható, albumjelleg műbőr kötéssel, mint a diplomamunkák
- a választható szín: nagyon elegáns fehér, de van kék, fekete, barna, zöld és bordó is
- vékony, fehér papírja korabeli hangulatot kelt

Nemesen egyszerű csomagolás. Nem kell az alkalomhoz méltó csomagolás beszerzésével bajlódnod, erre is gondoltunk. Választhatsz elegáns merített mappát és a polcon jól mutató, egyedi hengert is.

Külön bekeretezve a címlap. Egy ilyen emléket legszívesebben a falra tennének. Mi sem könnyebb, ha külön bekeretezve is átadod a címlapot.

Saját keresztrejtvény
. Még nagyobb lesz az öröm, ha az újságba egy olyan keresztrejtvény is kerül, amelynek megfejtése az ünnepeltre utal. A legfeljebb 36 karakteres megfejtést te határozhatod meg.

Pár példa:
Nem csak a húszéveseké a világ!, BOLDOG NYUGDÍJAS ÉVEKET KÍVÁNUNK! Boldog Születésnapot!, Boldog Születésnapot Kívánunk!, Nagyon szeretünk, anya!, Boldog születésnapot!, Szeretünk Mama!, Te vagy a legjobb apa a világon!, Nagyon boldog születésnapot, Mami!, Boldog szülinapot, Apu!
Nagyon szeretünk!, Boldog Születésnapot, drága nagypapánk!

Újságlapozó. Repítsd vissza időben az ünnepeltet a békebeli kávéházak világába és kérj élethű, kézzel készült újságlapozót.

Egyedi kérések. Csak a fantáziádon múlik, hogy mivel teszed még különlegesebbé a meglepit. Ha tudjuk, szívesen teljesítjük a rendhagyó kéréseket is. Kérjük, írd meg a megrendelésnél, mit szeretnél, a megvalósíthatóságot és a vállalási időt pedig egyeztetjük.

Akár 1 munkanap alatt is!
Ha az utolsó pillanatban találod meg ezt a lehetőséget, talán még akkor sincs késő.
Amint kitöltöd az űrlapot és elküldöd a megrendelést, akkor a 12 és 16 oldalas újság bőrkötés nélkül akár 1 munkanap alatt is elkészülhet.
De azt javasoljuk, hogy ha teheted, add le időben a megrendelést – főleg, ha egyedi kéréseid is vannak, amelyek időigényesek lehetnek.

Rendeld meg a Születésnapi Újságot!
Töltsd ki az oldal alján elhelyezett űrlapot és repítsd vissza a múltba egy csodás ajándékkal kedves családtagodat, barátodat!

Ők már megleptek valakit:

Akik 12 oldalas újságot ajándékoztak

Köszönöm még egyszer az újságot, nagyon jó lett! Apukám nagyon örült neki, el is érzékenyült, amikor meglátta a fotóját és a köszöntőt!
Zsóka

Csak szerettem volna megköszönni Önöknek a profi munkát. Az album csodás lett, az ünnepelt nagyon meghatódott. :-)
Köszönöm a gyorsaságot, a profizmust,és az egyedi kérések teljesítését is. A futár is teljesen időben érkezett. További sok sikert és sok megrendelést kívánok Önöknek!!!
H. BARBARA

A 80-as éves nagymamámnak sikerült örömet okoznom az újsággal. Nem is tudnék más ajándékot kitalálni, köszi, hogy segítettetek.
KARESZ

Kedves "Meglepkék" szombaton rendeltünk Nálatok egy 12 oldalas újságot 40. születésnapra, tegnap este átadtuk az ünnepeltnek.
Azt leírni nem tudom, hogy milyen hatással volt rá, de az öröm, a meglepetés óriási volt, ezúton szeretném megköszönni odafigyelő, gyors hozzáállásotokat és az ÖRÖK emlék újságot.
ZSUZSA

Kedves Meglepkék!
Köszönjük szépen az újságot, sikerült meglepnünk Apósomat, nagyon meghatódott, mikor a címlapon felfedezte saját születése hírét!
TÍMEA

Gyorsaság és a szép munka. Valamint a megfelelő csomagolás a sérülések elkerülése végett. S.O.S. megrendelést kértem és azt is kaptam :) gyors és igényes munka. Az újság tényleg visszarepít a régi időkbe. 50. szülinapra jobbat nem is lehet adni. Még egyszer köszönöm.
RENI

Kedves Meglepkék !
Köszönöm a születésnapi újságot,a gyors és precíz ügyintézését. Szuper lett!!! Nagyon jól megszerkesztve. Tökéletes ajándék volt. .)))
DRAB EDINA

Ők 16 oldallal kedveskedtek valakinek:

Tényleg gyorsan és igényesen elkészült a születésnapi újság. Nem tudtuk az igényünket az oldalon feltölteni, de e-mailben fogadták, és időben el is készült. Köszönöm, hogy a kérésemnek megfelelően igyekeztek elkészíteni az újságot. Nagy örömet szerzett az ünnepeltnek.
ORSOLYA

Nagy örömöt szereztünk az újsággal, anyukám azóta is emlegeti, hogy mennyire tetszik neki. Köszönjük a gyors elkészítést!
LŐRINCZ DÉNES

Az újságot megkaptuk, nagyon köszönjük a gyors ügyintézést és a pontos munkát! Az ünnepelt nagyon örült az ajándéknak - telitalálat az ilyen kedves ajándék az időseknek...
A jelzett kisebb, nyomdaszövegbeli hibák nem okoznak jelentős problémát az olvasásban.
G. GÁBOR

Az újság hatalmas sikert aratott! A meglepkék csapata külön köszönetet érdemel a gyorsaságért és rugalmasságért
KATALIN

Ők bőrkötéses albummal lepték meg szerettüket:

Mi évfordulóra adtuk ajándékba, nagy sikere volt!
BARBI

Amerikában élő nővéremnek küldtük az újságot, sírva hívott minket, annyira meghatódott. Köszönjük még egyszer a profi munkát és a gyors egyeztetést.
NÉMETH OLÍVIA

Megkaptam a csomagot. Gyönyörű lett az ajándék, nagyon hálás vagyok a segítségükért. A fotó is tökéletes minőségben került a lapra. Nagyon-nagyon köszönöm, mindenkinek ajánlani fogom az ismertségi körömben a honlapjukat.
K. KLAUDIA

Kérdésem van a termékről!
Hány oldalas újságot szeretne?
Az alap ár a 12 oldalas újságra vonatkozik
Szeretne hozzá bőrkötést? (bőrkötéssel szimpla oldalas nyomtatással, fehér papírra készül az ajándék)
i

Kér plusz példányt/másolatot?
Milyen alkalomra készül?
KÉPFELTÖLTÉS ( Az újságba csak 1 képet és a hozzá tartozó szöveget tudjuk elhelyezni, több kép és szöveg elhelyezésére nincs lehetőség! )
Ünnepelt születési dátuma
Születési Név
Születési hely
Egyedi cikk szöveg
Írd be az ünnepelt nevét és nyugodtan írj még hozzá bármilyen infót ami megvan a születésről, helyszínről, szülőkről vagy akár a születési súlyáról :-) Ha más szöveget szeretnél bele, nyugodtan írd át és azt helyezzük el az újságban.
Megjegyzés
Ha bármilyen egyéb kérése van, itt megadhatja.
Egyedi keresztrejtvényt kérek
i

Egyedi megfejtéssel kérhet rejtvényt az újságba, 38 karakterig.

Kérek hozzá merített mappát
i

Az újságot egy elegáns, merített mappában is kérheti!

Kérek hozzá merített hengert
i

Az újságot egy elegáns, merített hengerben is kérheti!

Kérek az újság mellé egy külön címoldalt kinyomtatva, felakasztható képkeretbe behelyezve
i

A kész újság címlapját, a gólyahírrel együtt, az újságtól külön, bekeretezve is átadjuk!

Kérek hozzá egyedi horoszkópot
i

Az ünnepelt dátum alapján készült egyedi horoszkópot szerkesztjük az újságba.

Kérek hozzá újság lapozót
i

Stílusos korhű ajándék kiegészítő.

Kérek hozzá egyedi kis 4 soros frappáns versikét (epigrammát) az újságba
i

Négy soros egyedi verset tartalmaz.

megrendelem

VéleményekEddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények
Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!