Kategóriák

5 születésnapi album ötlet

A születésnapi album ötlet talán nem mindenki számára újdonság, bár általában ha albumról van szó, akkor az emberek fényképalbumra gondolnak. A mi ajándékuknál azonban nem ez a helyzet, mi ugyanis egy sokkal kreatívabb ajándékötletet szeretnénk kínálni, ami még biztosan nem jutott eszébe senkinek. 

Képzeld el, hogy az ünnepelt kap egy bőrkötéses, jó vastag albumot, az első reakciója egy mosoly és pár kedves köszönöm, a fejében viszont a „megint fotókat kapok, hát lehettek volna ettől kreatívabbak is” (fél)mondatok hangzanak el. Majd kinyitja az albumot és benne egy réginek tűnő újság címlapjáról köszön vissza baba-fotója és a hír: Megszületett XY. Az ünnepelt arckifejezése egyértelműen az öröm örömbe vált a kissé erőltetett örömből, a „hihetetlenek vagytok” és a „nem hiszem el” kifejezések pedig elég sokszor hagyják el az este folyamán a száját.

Így kell igazi meglepetést okozni! A Meglepkék ajándékai között pedig nem csak egyetlen születésnapi album ötlet szerepel, de minimum öt típust tudunk neked felsorolni, hogy a legjobbat válaszd ki a legszeretettebb személy születésnapjára.

Szerintünk a születésnapi újság az egyik legkreatívabb ajándék, és nem csak szerintünk, hiszen az ajándékozók, akik ezt kérik, nagyon meg vannak elégedve munkánkkal, azt mondják, ők is nagyon szívesen kapnának ilyen ajándékot a szülinapjukra – valaki még azt is mondta, hogy megrendeli magának, ha évekig nem jut eszébe senkinek ez az ajándék –, és azok is imádják, akiket ezzel lepnek meg, hiszen a visszajelzések szerint eddig mindenki kitörő örömmel és óriási meglepetéssel fogadta az ajándékot – és hát nem egyet készít(h)ettünk eddig, azért azt elmondhatjuk.

A születésnapi album ötlet lényege, hogy az ünnepelt a születésének napján történt valós eseményeket kapja meg újság formájában. Sokan azt hiszik, hogy egy kitalált újságról van szó, de ez nem igaz! Az újság tartalmát teljes mértékben a valós események alkotják, hiszen országos lapokból válogatjuk össze a híreket: Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Népszava, Népszabadság, Esti Hírlap, Népsport, Szabad Szó. Sőt, ha igény van rá, akkor már a Nők Lapjából, az Autó-Motor Sport magazinból vagy a Ludas Matyiból is szemezgetünk. Az extrákról, és természetesen minden tartalomról közösen döntünk.Képzelj el tehát egy A3-mas méretű dupla oldalas újságot, amelynek lapjai már kissé sárgásak és elég vékonyak ahhoz, hogy a korabeli hangulatot idézzék. A legnagyobb ötlet, hogy az ünnepelt csecsemőkori fotója nyitja az újságot, hiszen a fő hír aznapról az ünnepelt megszületése kell hogy legyen. Hírt faragunk a születéséből, ezért szükségünk lesz a pontos dátumra, helyre, a súlyára és a cm adatokra, és természetesen a szülők nevére is. Akár gyereknek is ajándékozható, de akár szülőnek is kiváló meglepetés lehet. Sajnos az megtörténhet, hogy az adott napon nem jelent meg semmilyen sajtó, mert hétvége volt, vagy valamilyen világesemény miatt nem jelenhetett meg újság, ám ez nem jelenti azt, hogy neked le kellene mondanod erről az ajándékötletről, hiszen össze tudjuk gyűjteni az előző napi vagy a másnapi sajtós híreket. A lényeg, hogy biztosan olyan újságot állítunk össze, amelyben nem fogsz csalódni sem te, sem az ünnepelt.

És hogy hogyan lesz 5 születésnapi album ötlet ebből? Úgy hogy természetesen lehet válogatni a megjelenítés és a lapszámok között is. Létezik ugyanis 12 és 16 lapos változat egyszerű újság formájában, 12 és 16 lapos változat, de bőrkötéses formában, illetve itt van már a 60 lapos VIP bőrkötéses születésnapi újság is, amelyhez rengeteg extrát használunk fel.

Ha tehát egy kiváló és kreatív ajándékra vágysz, olyanra, amilyen még biztos nincs az illető háztartásában, akkor válaszd az 5 születésnapi album ötlet közül az egyiket!

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!