Kategóriák

A legjobb dolgok az életben, ingyen vannak! 7+1 tipp a mindennapokra!

Egy párkapcsolatba mindig kell egy kis fűszer, hogy ne laposodjon el, de azt hiszem azzal, hogy most itt vagy és ezt az oldalt olvasod épp már be is bizonyítottad, hogy ezt Te is nagyon jól tudod!


… és azt is gyanítom, hogy tudod, ez nem egyszerű. Roppant idő és pénzigényes mindig valami csecsebecsével beállítani, naponta virágcsokrokat vinni, minden este étteremben vacsorázni, és évente 2-3 alkalommal tengerparti nyaralásra vinni őt, hogy mindig le legyen nyűgözve.

Szerencsére, nem csak ezekkel tudod meglepni a Párod. Számos olyan apró figyelmesség, izgalmas lehetőség van, amitől a hölgyek szíve ugyanúgy megdobban, mint egy hatalmas rózsákkal kirakott kalapdoboztól.


Nézzük, mivel lepheted meg úgy, hogy közben nem mész azért anyagilag se tönkre:

1. Bókolás- ha folyton így udvarolsz, akkor nem lesz annyira hatásos, de ha nem vagy a szavak embere, akkor egy különleges pillanatban jackpot-ot ér! Ez lehet akár egy romantikus pillanat, vagy valami nagyon extrém szituáció, ahova alapjáraton egyáltalán nem illik egy romantikus jelző..

2. A „randi-nap”, az egyik barátomnál ez vált be. A feleségével már nagyon régóta együtt vannak, és a közös élet egyfajta rutinná vált. Ezt az unalomba hajló kapcsolatot mentették meg a randi nappal, ahol hetente egyszer egymásra figyelnek: közösen főznek, elmennek munka után sétálni, beviszi reggel a párját dolgozni, virágot lop neki a parkból, moziba vagy étterembe mennek. 1 nap, amikor nem csak együtt élnek, hanem egymásért.

3. Városnéző túra másképp- nézzetek turistaként az otthonotokra, vegyetek egy úti könyvet, és fedezzétek fel a környéketeket: az épületek, terek, utcák történelmét, a hegyek-völgyek különleges növényeit: roppant tanulságos és szórakoztató élmény lesz!

4. A közös főzés- nagyon jó kis összeboronáló program osztozni a vágódeszkán, vagy épp a fakanálért ágaskodni.. főleg, ha elég pici a konyha, ahol együtt vagytok! :) Ha egy piacon andalgással indítod, vagy egy üzenetben elküldött részletfotóval, amiből ki kell találnia a programot vagy a vacsit, tuti lesz a siker. :) 

5. Romantikus üzenet elrejtve, amit napközben megtalálhat pl. a táskájában- nem érdemes túlságosan eldugni. A legjobb, ha már reggel, a munkába beérve felfedezi- pl. a belépőkártyájához rejtve.

6. Házimozi est- kapj elő néhány romantikus vígjátékot, és bökjetek rá egyre, amit összebújva nézhettek meg egy nagy tál popcornnal!

7. Közös álmodozás- üljetek le egy papírral és egy ceruzával és ötleteljetek: az eljegyzésről/ esküvőről, a közös otthonotokról, a nyaralásról, vagy éppen a leendő gyerekekről. Ha ezeket a papírokat elteszitek, évfordulókon igazán megható lesz elővenni, hogy mennyit változtak vajon az elképzeléseitek.. :)

+1 Rakd el a mobilod! Kapcsold ki, vesd a tengerbe (jó, oda azért ne.. :)), és figyelj rá! 1-2 órát kibírnak a haverok nélküled, és akkor se dől össze a világ, ha nem minden e-mailre reagálsz azonnal.. :) Garantáltan el lesz ájulva, ha nem a kijelzőt nézed és tapperolod, hanem rá figyelsz.. és még ki tudja, mi lehet az estéből… ;)

 

Próbáld ki tippjeinket, csempéssz egy kis odafigyelést a kapcsolatotokba, és sütkérezz a szerelemben. Egy jól működő kapcsolatért nap, mint nap kell tenni!
 

Üdv,
A Meglepkék csapata

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!