Kategóriák

A születésnapi albumok 2016 nagy ajándék újdonságai

2016 nagy ajándékújdonságai a születésnapi albumok, amelyekkel bármilyen korosztálynak, de főleg az idősebbeknek, óriási meglepetést tudunk okozni.

A születésnapi ajándékozás sosem volt egyszerű dolog. Ha nagyon közel áll hozzánk a megajándékozni kívánt illető, akkor azért nem, ha pedig nem vagyunk/voltunk valami közeli viszonyban, akkor ezért nem... De valljuk be, általában azoknak a legnehezebb ajándékot adni, akik a legközelebb állnak a szívünkhöz. Ennek egy egyszerű pszichológiai magyarázata van: egyrészt azt az embert szeretnénk minél boldogabbnak látni, másrészt nem szeretnénk ha csalódna bennünk. Szeretünk ajándékozni? Szeretünk – de csak akkor, ha jó az ajándékötletünk!

Az ajándékozás nehézségeinek vannak még más hátulütői is, különféle korosztályokat például rendkívül nehéz megajándékozni. Talán a gyerekek még a legegyszerűbb esetek, hiszen minél kisebb a gyerek, annál könnyebben találunk számára ajándékot. A játéknak mindig örülnek a kicsik, ha fejlesztő játékról van szó, akkor pedig a szülőt is megfogtuk, a ruha pedig általában mindig jól jön. A kicsit idősebb gyerekek ízlését azonban már nehéz eltalálni, és amikor egyre idősebb korosztályról van szó, akkor egyre nehezebbnek éljük meg az ajándékozás feladatát. Talán azért, mert a felnőtt ki tudja fejezni, hogy mit gondol az ajándékról, mi pedig attól félünk, hogy nem tetszik, amit adunk, mert azt szeretnénk, hogy jót adjuk. De elég a filozófiából...


2016-ban is elérkezett az idő, hogy valami újdonsággal lepjük meg szeretteinket. Ha az idén már végre szeretnéd kerülni a snassz és unalmas ajándékokat, akkor most bemutatjuk a születésnapi albumok ajándékötletet, amit szinte biztos, hogy imádni fog az ünnepelt. (Még mielőtt azt hinnéd, hogy egy fényképalbumról van szó, és most kattintanál a felső jobb sarok ’x’-ére, hogy „bocsi, de ezt már ismerem”, elmondjuk, hogy még véletlenül sem – hiszen találtál már bármikor az oldalunkon unalmas ajándékot!?)


A születésnapi albumok régi újság formájában az ünnepelt születésének napján történt eseményeket dolgozzák fel. A főoldalon természetesen a fő hírrel: megszületett az ünnepelt! – hogy még kedvesebb és viccesebb, hogy még személyre szólóbb legyen az ajándék. Az újsághíreket egyébként archív anyagokból, a legnépszerűbb magyar újságokból gyűjtjük össze, tehát nem kitalált eseményekről, hanem a valós „történelemről” van szó.


Az újságok, amiket használunk a Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Népszava, Népszabadság, Esti Hírlap, Népsport és a Szabad Szó, de külön kérésre a hölgyeknek akár a Nők Lapja, férfiaknak pedig az Autó-Motor Sport is belekerülhet, de akár még a Ludas Matyiból is tűzdelhetünk az újságba.

 


A születésnapi albumok nagyon személyes ajándékok! Nem egy ügyfelünktől hallottuk már vissza, hogy szinte fenomenális volt az ajándék fogadtatása. A humort kedvelő figurák nagyon élvezték, hogy az első oldalon köszön vissza baba-fotójuk, és hogy mint nagy szenzáció van bejelentve megszületésük, és nem egy helyen érzékenyültek el a gondosan összeállított, akár 12 oldalas újság láttán, ami csak arról a napról szól, amikor ők megszülettek. Nagyszülők kiváló ajándékai is ez, akik talán nem hallhattak annyi történetet arról a napról, amikor megszülettek, mint mi. Az természetesen mindig megeshet, hogy az adott napon éppen nem jött ki egy újság sem, mert vasárnap volt, vagy hogy valamilyen világesemény miatt csendben maradt a sajtó, ebben az esetben felhasználjuk a dátumhoz legközelebb eső kiadott cikkeket stb. Olyan biztos nincs, hogy hír nélkül marad az ünnepelt!


A kreativitás határtalan, amelyben az a fantasztikus, hogy meglephetjük a legkedvesebb embereket olyan ajándékokkal, amelyek csak róluk szólnak. Eddig még nem volt olyan, aki csalódott volna a születésnapok albumok ajándékötletében!

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!