Kategóriák

A világ legromantikusabb helyszínei

A szerelmesek napja közeledtével mindenki már most Valentin-napi lázban ég, így fontos, hogy te is időben felkészülj szerelmed meglepésére és kiválaszd a megfelelő ajándékot. Azonban ha idén valami többre vágysz, mint egy vacsorára és egy doboz bonbonra, megmutatjuk, hogy melyek is a világ legromantikusabb helyszínei, ahol kettesben tölthetitek ezt a szerelemmel fűtött napot.

romantika1)      Velence:

Mi is lehetne jobb ajándék Valentin-napon, mint egy romantikus velencei gondolázás? Csak ti ketten a ringó vízen, hátatok mögött a gyönyörű Szent Márk térrel, előttetek a Sóhajok Hídjával, ez a tökéletes szerelmes program!

2)      Párizs:

Párizs már régóta a szerelmesek városa, így mindenképp érdemes meglátogatni pároddal. Franciaország romantikus légköre titeket is garantáltan magával ragad majd, nem is csoda, hogy számos írót, festőt és zenészt ihletett már meg. A program, amit semmiképp ne hagyjatok ki: francia csók az Eiffel-torony tetején!

3)      Prága:

Prága városa egyedülálló hangulatot áraszt, így a romantikus séta az régi építészeti csodák között biztosan szerelmes atmoszférát varázsol majd körétek. Sétáljatok kéz a kézben az óvárosban, gyönyörködjetek a Városházában és a különleges Asztronómiai órában.

4)      Bécs:

Ha Valentin-napon szívesen utaznátok külföldre romantikázni, de nem mennétek túl messzire, vár titeket Bécs! A városban a pompás barokk épületek által varázsolt egyedülálló hangulat titeket is elbűvöl majd, így ez a program garantáltan nagyszerű romantikus ajándék lesz. Az osztrák főváros számtalan meglepetést tartogat számotokra, így biztosan megtaláljátok majd a nektek legjobban tetsző élményeket.

5)      New York:

Ha igazán felejthetetlen élményre vágytok, és nem féltek a hosszú utaktól, vár titeket New York! A Central Parkban piknikezni vagy a Brooklyn-hídon sétálni garantáltan felejthetetlen élmény lesz, és semmiképp ne felejtsétek el meglátogatni az Empire State Buildinget se, ahonnan páratlan kilátás nyílik a városra.  

Akár itthon, akár külföldön töltitek a szerelmesek ünnepét, fontos, hogy odafigyeljetek egymásra és csak rólatok szóljon ez a nap. Tegyétek ezt a különleges napot igazi élménnyé és lepjétek meg egymást sok-sok meglepetéssel és mindenféle apró ajándékokkal.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!