Kategóriák

Add magad ajándékba DNS Ékszerrel

dns-ekszer126.jpg
dns-ekszer126.jpg
dns-ekszer5.jpg
dns-ekszer3.jpg
dns-ekszer2.jpg
Válaszd ki milyen színű észert szeretnél ajándékozni!
Cikkszám: dns-ekszer
125 990 Ft
99 205 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 125 990 Ft / 1 db

Termékismertető

Add magad ajándékba DNS Ékszerrel!

Add magad ajándékba...
A legnagyobb ajándék, amit egy másik embernek adhatunk, az önmagunk. Legyen szó szerelemről, barátságról vagy elválaszthatatlan rokoni szálról, érzéseink kifejezését akkor tehetjük igazán jelentőssé, ha egyedi formában tesszük.

Egy gyönyörű, nemesfém ékszernél most még többet adhat. Adja az Ön DNS-ét az ékszerhez, és tegye ezzel ajándékát igazán különlegessé és még értékesebbé.Ez a meglepetés kétség kívül a legegyedibb és legjelentősebb ajándék szerettei számára, mely végtelen szeretetről, elköteleződésről és hűségről ad tanúbizonyságot.

A DNS ékszer egy olyan egyedileg kialakítható ékszer, amelyben a saját DNS-ünket tárolhatjuk, amelyet a legkorszerűbb kanadai technológiával vonnak ki a szájnyálkahártya sejtjeiből. Ehhez egy postán kiküldött vagy személyesen irodánkban is átvehető  kis speciális eszköz segítségével csak végig kell simítanunk szánkat belülről, majd visszaküldjük az így kapott mintát és a többit elvégzi a labor.
Ha kiválasztottad a megfelelő ékszert (szín, foglalat, lánc), akkor rövid időn belül postán  vagy személyesen megkapod a DNS mintavevőt, amelyet azután kedvesednek, rokonodnak, barátodnak  ajándékozhatsz. És ezzel valóban önmagadat adod ajándékba!

Mi is DNS??? :-)
A dezoxiribonukleinsav (DNS) egy olyan összetett, kettős spirál formájú óriásmolekula, amely a genetikai információt tárolja bennünk. Ez az élő szervezetek örökítő anyaga. Lényegében két fő tulajdonsága van: a fehérjeszintézist vezérli és bizonyos mechanizmusok segítségével képes önmaga megsokszorozására, azaz az információ továbbadására. A DNS szerkezete lehetővé teszi az információ stabil tárolását, pontos megkettőződését (DNS-szintézis) és utódokba való átadását. A biológiai információ átadódását egyik generációról a másik generációra maga az örökítő anyag teszi lehetővé, amely nélkülözhetetlen a fajfenntartás érdekében. Az ember minden egyes sejtjében, a sejtmagban megtalálható DNS az illetőre és csakis arra az illetőre egyedileg jellemző összes információt tárolja. Azaz az én DNS-em valóban az énem.

Rendelés menete

1. Válaszd ki milyen színű fiolát szeretnél:

2. Válaszd ki az Neked tetsző 99.9%-os ezüst foglalatot:

3. Válaszd ki a fizetési  és átvétel módját , add le a rendelésed.

4. Vásárlást követően postán vagy irodánkban személyesen a Boráros téren megkapod DNS mintavételhez szükséges csomagot, részletes leírással.

5. A levett DNS mintát jutassd vissza hozzánk a leírás szerint - természetesen speciális, felbélyegzett borítékot mellékelünk.

6. Ezután elkezdjük a laboratóriumi munkát és amint elkészült az ÉN-M fiola futárszolgálattal jutatjuk el Hozzád. Ez várhatóan 7-10 munkanapot vesz igénybe.

Bármilyen kérdésed van keress minket az info@meglepkek.hu email címen.

Kérdésem van a termékről!
megrendelem

VéleményekEddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények
Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!