Kategóriák

Ajándék üzleti partnereknek, hogy mindig emlékezzenek ránk

Színvonalas ajándék üzleti partnereknek? Exkluzív meglepetések, melyek nem nélkülözik az élmény-jelleget sem? Ha a klasszikus ajándékoknál egyedibbet és különlegesebbet adnál, akkor érdemes megismerkednek azokkal a prémium kategóriás lehetőségekkel, amelyek mellett egyre többen teszik le a voksot. Az ajándék üzleti partnereknek nem csak a jó kapcsolat kiépítése miatt ajánlott, hanem a saját céges image építésének apropóján is. Ha ehhez a megfelelő, személyre szabott lehetőséget választod, biztos lehetsz abban, hogy az üzleti partnerek mindig emlékezni fognak majd Rád és cégedre.

Mindegy, hogy az üzleti kapcsolat fennállásának évfordulójára, vagy valamilyen alkalomra készülsz a meglepetéssel, az elismerő pillantás garantált a partner részéről. S hogy melyik a legjobb ajándék üzleti partnereknek? Milyen élményt ajándékozz, amellyel biztosan nem lőhetsz mellé? Ha hasonló, személyes jellegű meglepetésről van szó, akkor valószínűleg ismered már annyira partnered, hogy tudd, milyen érdeklődési körrel rendelkezik. Ha ez mégsem így lenne, akkor érdemes olyan csomagok között keresgélned, amelyek meghagyják a választás szabadságát a megajándékozottnak. S hogy melyek a legnépszerűbb, vagy éppen legextrémebb élményajándékok?

Prémium ajándék üzleti partnereknek

Engedjük rögtön így az elején szabadon a fantáziát, és nézzük, milyen kínálatból válogathatsz akkor, ha valóban csak a legmagasabb színvonallal éred be! A prémium ajándék üzleti partnereknek nem csak a különlegességet hordozza magában, de teszi ezt úgy, hogy közben semmihez sem fogható színvonalat nyújt. Akár csapat számára is ajándékozható a súlytalanság élménye, melyet a résztvevők a szovjet asztronautákat kiképző bázison élhetnek át. A hatalmas méretekkel rendelkező IL-76 MDK típusú repülő 9000 és 6000 méteres magasság között többször szabadeséses szakaszba kerül, melynek köszönhetően belsejében átélhető a súlytalanság érzése. Hasonlóképpen életre szóló élményt jelent a MIG 29-essel való repülés, mely során akár az űr határának számító 17-18 kilométeres magasság is elérhető.

Extrém programok hazánkban és külföldön

Természetesen az ajándék üzleti partnereknek nem kell, hogy feltétlen a levegőbe szóljon, hiszen többféle extrém élménylehetőség is áll az érdeklődők rendelkezésére. Ha nem tudsz elszakadni a levegőtől, akkor a tandemugrás, a helikopterből történő bungee jumping, vagy a hőlégballonozás, esetleg a sétarepülés lehet a jó választás. Szlovéniai túra keretein belül megtapasztalhatod a kanyoning nyújtotta szabadságot, de akár a Tropicarium cápái közé is lemerülhetsz.

Száguldás luxusjárgányokkal

Forma 1 rajongóknak és a luxusautók megszállottjainak mindenképpen az autós meglepetések ajánlottak, melyek széles választékban elérhetőek. A Forma 1-es autó vezetése életre szóló élmény lehet, de ezen felül többféle járgány is kipróbálható a Hungaroringen. Száguldj Lamborghini Gallardoval, próbáld ki a híres Mustang GT 500-ast, vagy éld át terepen a Bigfoot erejét! Az autós ajándék üzleti partnereknek korosztálytól függetlenül remek választásnak bizonyul.

Természetesen ennyiben nem merült ki azoknak a lehetőségeknek a sora, melyek üzleti jellegű ajándékozás során jó döntések lehetnek. A stresszoldó roncslövészet, a jetboard, a katamaránnal történő kikapcsolódás a Balatonon, vagy a különféle katonai járművek kipróbálása is ajánlottak a céges kapcsolatok javítása, és a felejthetetlen meglepetések érdekében. Az élmény jellegű ajándék üzleti partnereknek is a különlegesség érzését nyújtják, amely ajándékozás alkalmával talán a legfontosabb.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!