Kategóriák

Alapozd meg a buli hangulatát, érkezz a Buliszervizzel!


Nem nehéz kitalálni, hogy az Alkoholi és a Részegedj Okosan társasjátékunk az alkoholról és a kulturált- vagy éppen kevésbé kulturált lerészegedésről szólt.


Régóta váratott magára egy olyan társas, amely nem csak a tömény szeszelésről szól, hanem a jó hangulat megalapozásáról, a nevetésről, a szórakozásról, anélkül, hogy a sárga föld alá innánk magunkat. Az alkohol azért itt sem marad teljesen távol, már a bábukat is söröskupakok helyettesítik! Ha nem szeretnéd, hogy unalomba fulladjon az éjszaka és megvan a társaság (4-8 fő), akkor az új Buliszerviz társasjáték tökéletes ahhoz, hogy legyen mit mesélni másnap. Bárhol is üljetek össze a barátokkal, akár a sarki kocsmában, akár otthon házibuliban, garantált lesz a jó hangulat. Piálás helyett, piálás előtt vagy akár piálás közben.

A játék célja az önfeledt szórakozás, de a győztes természetesen nem marad dicsőség nélkül, jár neki a győzelmi vers, miután ő gyűjtötte össze először a 21 Buli dollárt! Mielőtt túl jó hangulatba kerülnétek, ne lepődjetek meg, a dollárok nem igaziak, nem lehet velük fizetni az éjszakában.

Az este folyamán nevethetsz a többieken, vagy a többiekkel, de az sem árt, ha magadon is tudsz nevetni. A dobozban kellékeket is találtok: 6 darab lufit, egy madzagot, egy pinpong labdát és egy gyufásdobozt, és hogy mire kell? Majd kiderül és mindenki derül.
Könnyen kivitelezhető vicces feladatok lesznek tucatjával, de találsz majd jó néhány bevállalós kártyát is, amelyek erotikus, disznó és ciki feladatokat is tartalmazhatnak. Ne aggódj, ha nem vagy elég bevállalós, kiválthatod.

A te társaságodat milyen fából faragták? Félreteszitek majd a bevállalós kártyapaklit vagy elég lazák lesztek?

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!