Kategóriák

Autó-őrült a férje? Ezt adja születésnapjára!

Hölgyeim, jó hírünk van! Nem kell tovább törni a fejünket, milyen tökéletes születésnapi ajándékot válasszunk szeretett autó-őrült férjünk számára. Rengetegszer halljuk, hogy az élmény nagyobb örömöt okoz a tárgyi ajándékoknál. Ha a tökéletes születésnapi ajándékot keressük, a tárgyi dolgok mellett vegyük szemügyre az élményeket is. Örvendeztessük meg életünk párját, mert megérdemli!

A férfiak szeretik tudni, hol tartanak és szeretik a szemmel látható dolgokat; ha a kedvesünk épp kerek évfordulóhoz érkezett, lepjük meg egy eredeti sebességjelző táblával! Az sebességkorlátozó tábla egyértelműen jelzi számára, hogy a további öregedés nem megengedett – vicces és kedves születésnapi ajándék autó-őrült férjeknek. Ezek a táblák tökéletes másolatai a használatban lévő eredeti tábláknak, ilyen módon viszont eredeti grafikákkal is kibővíthetők.

Ha úgy döntünk, életünk párját inkább egy feledhetetlen élménnyel lepjük meg, akkor a sportautó vezetés tökéletes születésnapi ajándék lehet. Az autó-őrült férjünket mi más tehetné boldogabbá, mint az igazi vezetési élmény? Ehhez nem lesz másra szüksége, csupán egy B-kategóriás vezetői engedélyre. Válasszuk ki azt az autós élményt, ami a legnagyobb örömöt okozhatja a párunknak. Ha nem tudjuk, milyen gépjárművel vezetne legszívesebben, vegyük sorra a lehetőségeket...

A kamion- és buszvezetés igazi élmény mindazoknak, akiknek soha nem adatott meg hasonló. Ha a férjünk fiatal korában kamionsofőrként kereste a kenyerét, inkább döntsünk másként. Az teherautó- és buszvezetés azok számára jelent örömöt, akik csak B-kategóriás vezetői engedéllyel rendelkeznek; mivel az élményvezetés a forgalmon kívül történik, így nincs szükség C- vagy E-kategóriás engedélyre.

Ha a férjünk inkább a sebességet részesíti előnyben, akkor valamely sport- vagy versenyautó jelentheti számára a legjobb választást. Nem létezik olyan autó-őrült, aki ne szívesen ülne be egy bivalyerős Ferrariba vagy egy Mustangba. Vagy épp mindkettőbe... A szerencsés férj a Ferrari 430 GT-t és Mustang GT 500-at az Euroringen próbálhatja ki. Két igazi álomautóról van szó, amelyek közel hasonló vezetési élményt nyújtanak, mégis különlegesek; a Ferrariban 520 lóerő dübörög, de a Mustang is alig marad el tőle. Ez azt jelenti, hogy a mindkét autóban egy-egy nyergesvontató ereje összpontosul. Így talán nem is olyan nehéz megérteni, miért bolondulnak annyira a férfiak ezekért a kocsikért.

Ha a férjünk a sebesség megszállottja, akkor neki a forma autókra van szüksége. Választhatunk kisebb teljesítményű forma autót vagy egyenesen a királykategóriának számító Forma 1-es versenyautót.

A forma autók vezetése egészen különleges, semmi máshoz nem hasonlítható élmény. Ezek a versenyautók különleges kialakítással rendelkeznek, a pilóta egészen más testhelyzetben helyezkedik el bennük. A rendkívüli gyorsulás, a kivételes tapadás és a nagy sebesség hatalmas adrenalin fröccsöt jelent. A vezetés különleges élményt biztosít annak, aki beül ezekbe az autókba. A forma autók közül az F1 előszobájának számító BMW kupa egyik autóját használhatjuk. A korábbi években Vettel, Rosberg, Hülkenberg, Timo Glock és Adrian Sutil is ilyen autókkal rótta a köröket.

Ha nem elégszünk meg a BMW kupa autóival és úgy gondoljuk, férjünk egy igazi F1-es gépet érdemel, akkor a Williams F29 modelljét ajánlhatjuk fel e nemes célra. Az autó 5 másodperc alatt gyorsul 200-ra és akár 330 km/h elérésére is képes. Az F1-es autók vezetésére évente csak néhány alkalommal nyílik lehetőség, így mindenképpen érdemes időben megszervezni a meglepetést.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!