Kategóriák

Autós céges ajándék ötletek férfiaknak

Melyek azok a céges ajándék ötletek férfiaknak, amelyek iránt a legtöbben érdeklődnek? Milyen élményjellegű meglepetés mellett érdemes letenni a voksot akkor, ha férfiakról van szó? Ma már egészen különleges lehetőségek közül is válogathatunk, így minden korosztály és érdeklődési kör számára megtalálhatóak az ideális meglepetések.

Ha férfiakról van szó, akkor abban a legtöbben egyetértenek, hogy a száguldás és a különféle izgalmas járgányok világa bizony igen csak közel áll az erősebbik nemhez. Vannak, akik a luxusautók megszállottjai, mások a repülés, vagy a Forma 1 világa iránt érdeklődnek. A legnépszerűbb céges ajándék ötletek férfiaknak kétségtelenül a négykerekűekhez kapcsolódnak, ugyanis a lóerők dübörgése és a száguldás élménye minden férfi szívét megdobogtatja. S hogy milyen programok közül válogathatunk céges ajándék, vagy csapatépítés kapcsán? Nézzük, melyek a leginkább keresett, sokszor extrémitást sem nélkülöző lehetőségek!

Céges ajándék ötletek férfiaknak: fókuszban a sebesség!

Keresve sem találni olyan férfit, aki ne rajongana a lóerőkért. Ha ez pazar, luxus színvonalú járgányokkal társul, és a száguldás élményének lehetőségével, akkor a meglepetés garantált. A közúti sebességkorlátozásokat elfelejtve adhatja át magát a megajándékozott a vezetés élményének, és ehhez sokféle izgalmas autó közül választhat. Legyen szó a tűzpiros Ferrari 430 GT, a Lamborgini Gallardo, vagy például a Mustang GT Rush kínálta élményekről, a kormány mögött ülve átélhető a fékevesztett száguldás élménye.

 

Autós élményajándék a választás lehetőségével

Nem tudod, hogy milyen meglepetésnek örülne a megajándékozott? Megadnád neki a választás szabadságát, hogy valóban olyan program részese lehessen, amely minden szempontból elnyeri tetszését? A 27 féle programlehetőséget kínáló élményajándék kapcsán egy pendrive-ról ismerhetőek meg azok az élmények, melyek bármelyikét választhatja az illető. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a céges ajándék ötletek férfiaknak akkor találnak be igazán, ha az exkluzivitás élménye a személyre szabhatósággal társul, tehát a megajándékozott maga dönthet. Ez egyébként a megrendelő számára is hasznos, hiszen lekerül válláról a teher, és biztos lehet abban, örömet fog okozni a választott program.

Forma 1-es autóvezetés a profik autóival

Különleges és extrém élmény nyújtható azzal az egész napos Forma 1-es programmal, amely során lehetőség nyílik egy igazi Forma 1-es autó kipróbálására is. A VIP meglepetésről felvétel készül, sőt, plusz ajándékra is számíthatnak a résztvevők. A profi csapat azon dolgozik a nap folyamán, hogy felülmúlhatatlan élményben lehessen része a megajándékozottnak. Ha a céges ajándék ötletek férfiaknak ajánlott típusai kerülnek szóba, akkor a Forma 1-es program vezeti a népszerűségi listát, méghozzá annak különlegessége és luxusszínvonala miatt.

Bigfoot és off road terepjáró az adrenalin szerelmeseinek

Ha elrugaszkodnál a klasszikus autók világától, akkor érdemes a Bigfoot kínálta lehetőségekben gondolkodni. A férfias monstrum előtt nincsen akadály, és segítségével a vezetés egészen különleges élményét tapasztalhatja meg a megajándékozott. Autómániásoknak, és az extrém élmények szerelmeseinek remek választásnak bizonyul a Bigfoot. Az off road terepjáró vezetés a sebesség és a kihívások iránt érdeklődőknek ajánlott, hiszen segítségével valóban extrém körülmények között teheti próbára a sofőr vezetési képességeit.

Az autós céges ajándék ötletek férfiaknak a legjobb választásnak bizonyulnak, érdemes közülük válogatni, hiszen egytől-egyig a száguldás és a sebesség mámorát kínálják.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!