Kategóriák

Retro trabantélmény születésnapra

trabant-vezetes3.jpg
trabant-vezetes3.jpg
trabant-vezetes4.jpg
trabant-vezetes2.jpg
trabant-vezetes1.jpg
Válaszd ki hány órát szeretnél vezetni, vagy ajándékozni!
Cikkszám: trabant1
19 990 Ft
15 740 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 19 990 Ft / 1 db

Termékismertető

Igen látványos autóflottánkba bekerült ez a kis Csoda is.

Két ütemű Trabant 601.Sokaknak szerepelt az életében gyerekként, felnőttként, kamaszként. Nem lehet elfelejteni azt a megveszekedett állati erőt amit a 4 sebességes kormányváltóval tudtunk kihozni ebből az NDK fenevadból.
Ha most egy kicsit szentimentális, de mégis vagány, kicsit retro ajándékot akarsz Apukádnak, Tesódnak, Nagypapának akkor béreld ki ezt a csodajárgányt és menjetek el kocsikázni a családdal. Szuper Élmény lesz.

Tudtátok, hogy A NDK autóipar ezzel az autóval vágott vissza az NSZK által gyártott Bogárra. Ezzel a népautóval igyekeztek halványítani a Volkswagen csillagát?
Tudtad, hogy a maga idejében a Trabant 601 modernnek számított, elsőkerék-meghajtása, alacsony fogyasztású motorja, önhordó, kompozit elemekből felépülő karosszériája és független felfüggesztése miatt?
Azért ez nem semmi! Ma már csak egy kis faros lemez retro autót látunk magunk előtt ami igazán nosztalgikus emlékeket ébreszt bennünk. 

Leírhatatlan hatalmas feeling, életérzés volt újra Trabantot vezetni. Az első 1-2 óra az röhögés, jókedv vagányság. 2 óra eltelte után már szó szerint elfáradsz. 

A Fenavad adatai:
Motor: 594,5 cm3-es. Azért az nem semmi!
Váltó 4 sebességes. Ugye emlékszünk a kormányváltóra??? Óriási ahogy húzod-tolod a váltókart érzékeidre hagyatkozva, hogy betalálj a megfelelő helyre. :)
Teljesítmény : 27 Mustang ereje.
Max. Sebesség: 110 Km/h.
Gyorsulása igazán egyedi.
A videóban láthatjátok, hogy kemény 39 másodperc alatt gyorsulunk 100ra. Igazi öröm mámor mikor eléred. :-)

Fel kell hívnunk a figyelmet a benzintartályra. Kemény 27 literes. Te Úr isten! 27 liter. Jaaaaaaaa, és nem kijelzős, hanem manuálisan kinyitod a motorháztetőt, lecsavarod a tanksapkát beledugsz egy pálcát ami be van skálázva és a nedvesítő hatásnak köszönhetően leolvasod mennyi is van a tankban és milyen messze juthatsz :-) Mulatságos :-)

És azt se felejtsük el, hogy nem úgy van, hogy tankolnom kell és irány begurulok a benzinkútra, teletankolom és irány tovább. Keverni kell!!! 1:40 arányban olajat bele, hogy meglegyen a kenés.

Ezek a kemény dolgok!

De tankolás miatt nem kell aggódni a bérlésnél, teli tankkal adjuk oda. Nektek csak vezetni kell és élvezni ezt az utánozhatatlan, összetéveszthetetlen Trabant hangot.
Hogy nagyobb legyen a meglepetés ide klikkelve van egy autókombinációnk amivel még felejthetetlenebbé tudod tenni a születésnapot. (itt klikk a Dodge + Trabant variációra)

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: hello@meglepkek.hu!
Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

Minden, amit az utalványról tudni kell.

Kérdésem van a termékről!

Vásárold meg elektronikus utalvány (E-utalvány) formájában a programot, és töltsd le azonnal akár hétvégén is!

megrendelem

VéleményekEddigi értékelések: 1

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Teszt vélemény
2018-01-29 12:15
retró
nincs olyan
szenzációóóós
Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!