Kategóriák

Autós születésnapi ajándék ötletek nőknek

Az autózás élménye nem kizárólag a férfiak kiváltsága – jusson eszünkbe ez a mondat a tökéletes születésnapi ajándék kiválasztásakor. A hölgyeknek elegük van a csokiból és az olcsó parfümből; igazi élményre vágynak, számukra is éltető erőt biztosít az erekben áramló adrenalin.

Egy autós születésnapi ajándék remek választás lehet, de legyünk körültekintőek és válasszunk olyan meglepetést, aminek a kedvesünk örülni fog. Ne essünk túlzásokba, hiszen ha túllövünk a célon, inkább kellemetlenséget okozunk, mintsem feledhetetlen élményt.

Az autós meglepetések sorában előkelő helyen szerepel a Pink Cadillac limuzin bérlés. Tökéletes választás születésnapra, lánybúcsúra és minden olyan alkalomra, amit feledhetetlenné szeretnénk tenni. Vigyázat, nagyon csajos! Ha mi magunk is be szeretnénk ülni, fontoljuk meg a fehér színű kivitelt... :)

Ha nem csak egy varázslatos péntek estét, hanem egy igazi adrenalin bombát is szeretnénk a kedvesünknek ajándékozni, akkor lepjük meg a vezetés élményével! Nem akármilyen kocsikkal... Mutassuk meg számára, milyen a vezetés igazi élménye, milyen egy bivalyerős gépállat volánja mögött ülni és milyen érzés féken tartani 500 lóerőt. Vagy épp elengedni...

A hölgyek is imádják a sebességet, ez közismert tény. Az adrenalint szintén. Akkor egészen biztosak lehetünk benne, hogy a rally autó vezetését is imádni fogják. Megtapasztalják, milyen az, amikor a városi cirkálók után beülnek egy igazi bestiába, amely készségesen engedelmeskedik minden egyes gázadásra. Ez az az érzés, amit mi férfiak is annyira szeretünk a vezetésben és az erős motorokban. A hölgyek sem kivételek. A rally autóknak köszönhetően megtapasztalhatják a vad és gyors kanyarok különlegességét, az erős motorok sajátosságait és a rally típusú vezetés igazi sajátosságát.

A vezetés igazi élményét a klasszikus aszfaltozott versenypályákon is megtapasztalhatjuk. Ilyen körülmények között akár méregdrága gépcsodákat is vezethetünk. Vajon mit szólna a kedves párunk, ha beültetnénk egy Ferrari California volánja mögé? Csak a tisztánlátás érdekében néhány adalék: 8 henger, dupla száraz kuplung, 470 lóerő, 3.9 másodperces gyorsulás százra, 310 km/h végsebesség... Nem tűnik eléggé nőiesnek? Nem is az, de biztosak lehetünk benne, hogy ez az autó olyan feledhetetlen élményt nyújt a kedvesünk számára, amit nehéz felülmúlni.

Ha valami stílusosabb és kissé csajosabb járgányra váltanánk, vegyük szemügyre a nyitott, kétüléses Lotus Super Seven versenyautót is. A Ferrarinál kisebb teljesítménnyel rendelkezik, de pláza járgánynak azért nem neveznénk... Ez a kocsi a vezetés igazi élményét tartogatja; nyitott utasterének köszönhetően egészen más vezetési élményt tartogat, mint amit a zárt sportkocsikban megszokhattunk. A vezetés közben a kedvesed mellett egy tapasztalt segítő fog ülni, aki tanácsaival segíti, illetve felügyeli a vezetést. Így nem kell attól tartanunk, hogy a kevesebb vezetői rutinnal rendelkező párunk esetleg nem élvezi a vezetést, netalán veszélyezteti saját testi épségét.

Mostanában rengetegszer olvashattuk, hogy az élmények nagyobb örömet okoznak a tárgyi ajándékoknál. Talán épp az élményvezetés, ami a kedvesünk számára feledhetetlen születésnapi ajándékot jelent. Biztosak lehetünk benne, hogy a hölgyek éppúgy élvezik a sebességet, a lóerők által nyújtott érzést és a felszabaduló adrenalint, mint a férfiak. Miért ne lepnénk meg a kedvesünket egy olyan születésnapi ajándékkal, ami egészen más, mint az eddigiek? Nem fogjuk megbánni...

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!