Kategóriák

Autóversenyzés Hungaroringen, mint céges program

A legtöbb férfi fejében ott motoszkál, hogy milyen lehet az autóversenyzés Hungaroringen, mondjuk akkor, amikor nem csak a televízióból követhetik végig az eseményeket, hanem esetleg a helyszínen szurkolhatnak. Arról kevesen mernek már álmodni, hogy ők legyenek a száguldás személyei, sztárjai, vagy hogy legalább kipróbálhassák azokat a híres autókat, legalább beülni, menni egy kört... Pedig a lehetőség adott – az álmodozás már helyet kapott így –, megadatott, hogy most kipróbálják a kocsikat és még akár egymás ellen is versenghetnek barátok, munkatársak vagy  családtagok. 

Kiváló céges programnak bizonyul – de természetesen nem csak munkatársaknak ajánlott – az autóversenyzés Hungaroringen. Azok, akik rajonganak a Forma 1-ért, vagy azok, akik csak pusztán élnek-halnak a száguldásért, egészen eszméletlen élményre számíthatnak. És ha mindezt jó emberekkel, munkatársakkal és/vagy barátokkal oszthatják meg, az még többet ad.

Képzelj el egy nehéz munkahetet, munkahónapot, egy időszakot, aminek a végén már tényleg azt érzed, hogy eleged van mindenből és mindenkiből, és még nem mehettek el nyaralni, még nem pihenhettek, mert annak még nem jött el az ideje. És képzeld el azt a pillanatot, amikor a főnök beállít egy hétfőin napon, és azt mondja, hogy pénteken munka helyett a Hungaroringre mentek. Ti csak néztek, és nem értitek, majd a főnök kis magyarázata és a hitetlenkedésből felocsúdva kezdtek örülni. Már csak a tudat elég volt ahhoz, hogy jobban pörögjön a munka, az autóversenyzés Hungaroringen után pedig teljesen más fordulatot vesznek a hétköznapok.

De ha te vagy a főnök, és szeretnéd az alkalmazottaidnak – akiket már inkább munkatársaknak érzel, mint beosztottaknak – megköszönni az egész éves munkát, és ha szeretnéd őket valami igazán egyedi élménnyel megajándékozni, akkor az autóversenyzés Hungaroringen egy igen jó választásnak bizonyul. És ez nem csak férfi program, hölgyek is nyugodtan részt vehetnek! Sokan attól félnek, hogy a hölgy munkatársaknak – akikről már számos alkalommal kiderült, hogy nem igazán kedvelik az autóversenyzést – nem fog tetszeni a program, ez azonban tévedés. Sokszor megesett már, hogy pont emiatt az esemény miatt változott meg a hozzáállásuk és az érdeklődésük az autóversenyzés iránt. Képzeld el a titkárnőt, aki beül egy Forma 1-es Ferrariba és egy kis megszeppenés és óvatosság után rendesen megnyomja a gázpedált. Mik ki nem derülnek egyesekről...

Az autóversenyzéskor nem titkolhatjuk el a valódi énünket. Akik vagyunk, azok leszünk a versenyautóban, többé nincs menekvés a munkatársak előtt: a legfélénkebbről is kiderülhet, hogy ő a legnagyobb adrenalin-fanatikus, de a legbátrabbról is megtudhatjuk, hogy sokkal visszafogottabb és hogy sokkal óvatosabb, mint ahogyan azt eddig gondoltuk, ahogyan azt ő eddig mutatta. Az autóversenyzés Hungaroringen kihozza az emberből a valódi énjét, hiszen a sebességgel nem lehet játszani.Az autóversenyzés Hungaroringen, mint céges program nagyon jó esemény, hiszen összehozza a társaságot a munkán kívül, segít megtartani az egymás közötti versenyszellemet, de nem egy erőszakos, hanem inkább játékos módon. Az autók között is lehet válogatni, van lehetőség a BMW E46 GTR, a Ferrari 430 GT vezetésére, de választhatod a Subaru Imreza WRX-et, vagy egy igazi Forma 1-es autóval a Formula Renault 2000-es Padle gear shiftel is száguldozhatsz. Ha mégsem mernél a volán mögé ülni, akkor akár sofőröstül próbálgathatod a száguldást.

Ez az élmény után biztosan más lesz az alaphangulat is az irodában. Egyrészt mert az adrenalin csodálatosan feltölt, másrészt mert az egymással való kommunikáció és viszony is új formát ölt egy ilyen eseményen és egy ilyen esemény után. Érdemes azzal foglalkozni, hogy a munkatársak ne csak az irodában találkozzanak és ne csak a munkaidőt töltsék együtt, hanem legyenek néha munkán kívüli közös élményeik is, ilyen például az autóversenyzés Hungaroringen élménye.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!