Kategóriák

Az íróasztal mögül a fehér cápák közé

Lapos a hangulat az irodában, nem értik meg egymást a kollégák? Ha nem válnak be a hagyományos módszerek, akkor valami őrült, valami igazán egyedi ötlet kell, hogy összehozzuk a csapatot. Olyan csapatépítő program, amelyet még évek múlva is emlegetnek a munkahelyen!

Forog a mókuskerék, nap, mint nap ugyanaz a lemez, és a dolgozók majd azon kapják magukat, hogy életük alkonyán nincs mit mesélni az unokáknak.

Akadnak azonban olyan felejthetetlen csapatépítő élmények, amelyek megmaradnak, amelyek beleégnek az emlékezetbe. Ezek közül szemezgettünk, hogy legyen miről mesélni társaságban, ne csak az időjárás legyen a téma.

Találjatok vissza a civilizációba!

Igazi túlélő-túra! Mentőcsónakokon kell elhagynunk a „süllyedő" hajót, és az estét már tábortűz mellett, sátorban és hálózsákokban töltjük egy kis szigeten. Innen kell megtalálnunk az utat vissza a civilizációba. Itt tényleg kiderül, hogy miként tudunk együtt dolgozni, és hogyan kommunikálunk egymással.

Vadvízi evezés

Vegyük fel a neopren ruhákat, mártózzunk meg a hegyi folyóban, és rafting csónakokba szállva meghódítjuk a hullámokat kavaró vad folyót. Este pedig a faházas szaunában, vagy a tábortűz mellett egy jóízű beszélgetés során oszthatjuk meg egymással tapasztalatainkat.

Az íróasztal mögül a fehér cápák közé

Hazánkban nem kivitelezhető, de az Egyesült Államok egyik nagyvállalatának vezetője gondolt egyet és kivitte a beosztottjait a nyílt óceánra. Itt azonban nem ért véget a történet, a legbátrabbak lemerülhettek a fehér cápák közé, természetesen ketrecben, de az emberre is veszélyes nagy fehéreket testközelből látni így sem volt éppen adrenalinmentes program!

Ha a víz helyett inkább a szárazföldön maradnátok

Ha a cápás sztori már túl sok volt az idegrendszerednek, akkor térjünk vissza a talajra.

Vezethettek hóban-sárban, árkokon, dombokon egy belevaló Off-road túra keretében, de ma már akár egy tank vezetőjeként is lehetőségetek nyílik minderre! Ha a csapat a lóerők megszállottja, akkor a legjobb egy hamisíthatatlan rallyzás. Igazi csemege a vezetés szerelmeseinek.

Autókról írunk, de ti nem is szeretitek az autókat? Baseball ütő, nagykalapács és indulhat a móka, zúzzatok szét egy kocsit! Remek stresszlevezető a feszült csapatnak.

Egy igazán extrém csapatépítő program garantáltan összekovácsolja a kollégákat, és a munka is jobban megy a nem éppen mindennapi céges rendezvény után.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!