Kategóriák

Az új ajándékozási trend! Adjunk élményt!

Az utóbbi évtizedben kutatások sora igazolta, hogy a vásárolt tárgyak okozta boldogságérzet – még ha a régóta áhított, méregdrága cipőről vagy okostelefonról is van szó – sokkal gyorsabban veszít az erejéből, mint ha a pénzünket valamilyen élményre, élményajándékra költöttük volna.  Legyen az egy Subaru rallyautó vezetés, vagy éppen egy tandemugrás.

Ugyanis a legújabb szerzeményünket önkéntelenül is összehasonlítjuk azzal, ami másoknak van – és igen a környezetünkből valakinek mindig lesznek menőbb cuccai, mint nekünk..

Ennek megfelelően évről évre népszerűbb az emberek körében az élmény ajándékozása, így az ajándékozás legnevesebb ünnepén, karácsonykor is megfigyelhető az új „trend” kialakulása. Amin – valljuk be őszintén – nem is csodálkozhatunk. Egyre erőltetettebb a mosoly, mikor előkerül a korántsem izgalmas tucat ajándék.

Ha tehetjük, a születésnap, Karácsony, ne arról szóljon, hogy túl legyünk a kiszámítható, már-már rutinszerű ajándékozáson és a monoton ajándékokon. Merjünk kicsit extrémebbek lenni, és különös, nem mindennapi ajándékot adni. Tegyük a szívünkre a kezünket, mi is jobban örülnénk, ha ilyen meglepetésben részesülnénk, nem de?

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!