Kategóriák

Bakancslistás születésnapi ajándék ötletek

A születésnapi ajándék nem pusztán figyelmesség. A születésnap nem csupán egy dátum, amelyet évről-évre meg kell ünnepelni. Egy születésnapban, az ünneplési formában és az ajándékban sokkal több van, mint gondolnánk.

Az életkorban vannak vízválasztó évek, gyermekkorban szinte minden születésnap óriási élmény, később az öröm és az ünnepi hangulat egyre jobban elhalványul. Persze megvannak még azok az évszámok, amelyeket kellőképpen megünnepelünk, de már nem fektetünk akkora hangsúlyt az ünnepnek, az ajándékozás pedig lassan teljesen elveszti az egyediséget.


A fiatalok általában kellőképpen megünneplik felnőtté válásuk dátumát, talán a barátok, a család is ekkor fektet legnagyobb hangsúlyt a születésnapi ajándék mibenlétére. Vízválasztó még a második X betöltése, hiszen nagy élményt jelent, ha az a bizonyos évszám már kettessel kezdődik. Ez után azonban inkább már a kerek és félkerek számokat ünnepeljük és kevésbé nagy örömmel mint az ezek előttit...


Az idő múlását nem szabad tragédiaként felfogni, inkább érdemes arra összpontosítani és arra gondolni, hogy mik azok a dolgok, amiket addig elértünk és mik azok, amik még váratnak magukra. A születésnapok alkalmával érdemes mindig összegezni és az alapján megítélni az időt és életünket. Legyen mindig a születésnap dátuma az, amikor valami olyat teszel, amit eddig nem tehettél, de nagyon vágytál rá! Ehhez nyújt segítséget a születésnapi bakancslista!


Üljetek össze a barátokkal, és összegezzétek személyek szerint, hogy ki mit kedvel, kinek mi a hóbortja, ki mit szeretne még kipróbálni például 70 éves koráig, vagy éppen a halála napjáig. Autós élmények, extrém sportok, fegyverek, repülős élmények vagy éppen vicces ajándékok, esetleg romantikus wellness hétvégék. Állítsátok össze a saját bakancslistátokat, cseréljetek a többiekkel és a többiek segítsenek megvalósítani az álmaitokat, születésnapi ajándék keretében.


Engedjétek el a fantáziátokat, segítünk teljesíteni a legextrémebb bakancslistán szereplő születésnapi ajándékokat is. Fogjatok össze a barátokkal, vagy osszátok meg a lista tartalmát a családdal, feleséggel vagy élettárssal és agyaljatok együtt azon, hogy ki mit teljesítsen a listáról. Ha szeretnéd minden évben kiváló ajándékkal meglepni legjobb barátod, szüleid vagy párod, akkor ez a tökéletes lehetőség.


A hétköznapi ajándékok a születésnapokat is hétköznapivá teszik, pedig igenis egy különleges napról van szó, hiszen ennek a napnak köszönhető, hogy világra jött az, akit szeretsz, aki közel áll hozzád. Ezt fontos ki is nyilvánítani, fontos tudatni a másikkal fontosságát. Az ajándékozás értéke nem az elfecsérelt és elköltött pénzen múlik, hanem az ajándék értékén, legyen az tárgyi érték, vagy eszmei, esetleg „élményérték”.


Képzeld csak el, hogy édesapád rajong a repülőkért és a repülését, ám soha nem adódott még lehetőség rá, hogy át is élje az élményt. A bakancslistán is szerepel a repülés, és minden évben, amikor előveszi a listát, búsan teszi vissza, hiszen tudja, hogy a repülés az idén sem fog összejönni. Tévedjen az idén a legnagyobbat és lepjétek meg élete legnagyobb élményével, válasszatok a nappali vagy az éjszakai helikopterezés, vagy döntsetek a helikopteres vezetés mellett a még nagyobb élményért. A sétarepülés és a műrepülés is kiváló születésnapi ajándék azok számára, akik szeretnék kipróbálni, milyen érzés a levegőben lenni. A repülőgép szimulátorokkal lehetőség van megtapasztalni, hogy milyen érzés egy nagyobb gépet vagy esetleg egy katonai gépet vezetni, vagy repüljön hőlégballonnal az égbe az egész család az édesapa születésnapi ajándékaként, a közös élménytől nagyobb ajándék nincs.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!