Kategóriák

Blog

Extrém születésnapi ajándék, amit nem felejt el 10 év múlva sem

Készítette : Koloszár Reni Kategória : Blog Létrehozva: 2017.01.02 13:30 módosítva: 2017.01.03 14:14
Extrém születésnapi ajándék, amit nem felejt el 10 év múlva sem

Mindenki extrém születésnapi ajándék élményben szeretne részesülni, legyen a ti legjobb barátotok vagy családtagotok az, aki át is élheti ezt!

10 születésnapi ajándék ötlet

Készítette : reni1 Kategória : Blog Létrehozva: 2017.01.02 00:00 módosítva: 2018.11.14 09:01
10 születésnapi ajándék ötlet

10 születésnapi ajándék ötlet már biztosan elég lesz ahhoz, hogy kiválaszd a legtökéletesebbet a meglepetéshez. Szerencsére manapság már egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az ajándékozásra, hiszen ez az egyik dolog, amivel ki tudjuk fejezni hálánkat, tiszteletünk, esetleg ezzel tudunk köszönetet nyilvánítani. A születésnapi ajándékoknak is megvan a maga divatja, és természetesen az is, hogy milyen korban mit ajándékozunk. A kicsik természetesen mindig valamilyen játékot vagy ruhát kapnak, az iskolába indulók valamilyen iskolai felszerelést – inkább a szülők, mint a gyermekek örömére –, aztán később érkeznek a barátoktól a különféle albumok, fotók, rajzok, emléktárgyak, amelyek hangsúlyozzák az összetartozásotokat, majd jönnek a kreatívabbnál kreatívabb ajándékok. Egyedi Születésnapi újság ajándékba akár már 1 nap alatt is készen van. Klikk ide:https://www.meglepkek.hu/szuletesnapi-ujsagok

Csapatépítés extrém vízi programmal

Készítette : reni1 Kategória : Blog Létrehozva: 2016.07.12 09:00 módosítva: 2016.08.03 14:12
Csapatépítés extrém vízi programmal

Extrém vízi program a nyár elején a munkatársakkal? Nemi is hangzik olyan rosszul! Sőt! Általában nem a nyár legelején vesszük ki a szabadságot, sokaknak nincs is erre még lehetősége, hiszen még a különféle projekteken dolgoznak. A nyári szünidő inkább már a július végét, augusztust jelenti, akkorra tervezzük a nyaralást, amikor már teljesen kifulladva és kifáradva érezzük magunkat. Június elejétől azonban a munka általában már félgőzzel művelődik, hiszen nem egyszerű azért egy hosszabb pihenés nélkül az évet végignyomni. Azért mondom, hogy hosszabb pihenés nélkül, mert persze ott van az a néhány hosszú hétvége, vagy egy-két ünnepnap, de azokat nehezen lehetne rendes pihenésnek nevezni, általában inkább átalszunk egy ilyen hosszú hétvégét, minthogy valami kellemessel töltenénk el az időt.

Személyre szóló születésnapi ajándékok, ötletek

Készítette : reni1 Kategória : Blog Létrehozva: 2016.07.11 13:17 módosítva: 2017.01.02 13:22
Személyre szóló születésnapi ajándékok, ötletek

Sokszor válogatunk a különféle különleges születésnapi ajándék ötletek közül, hiszen nem minden születésnap egyforma. Vannak azok a születésnapok, azok az évszámok, azok az események, amikor az ajándékozó nem éri be egy egyszerű ajándékkal, egy egyszerű meglepetéssel, hanem valami nagyon különlegessel, valami nagyon egyedivel szeretné meglepni az ünnepeltet. Vannak azok az évek, amelyekre mindig emlékezni kell és vannak azok az emberek, akik mindig tesznek arról, hogy azt a bizonyos születésnapot ne felejtsük el. Talán nem is olyan nagy baj ez!

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!