Kategóriák

Búvárkaland céges csapatnak az Aquaworldben 8 fő részére

ceges-buvarkodas3.jpg
ceges-buvarkodas3.jpg
ceges-buvarkodas2.jpg
ceges-buvarkodas1.jpg
buvarvizsga1.jpg
Cikkszám: ceges-buvarkodas
119 990 Ft
94 480 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 119 990 Ft / 1 db
Kérj egyedi ajánlatot!

Termékismertető

Ez nagyon király vizes program cégesen és baráti társaságként is. Mi is kipróbáltuk. :-)

Nekünk meglepetésként volt megszervezve. Tudtuk hova megyünk, de azt hittük csak egy munka utáni héderezés, csúszdázás az Aqua World-ben.
Nagy volt a meglepetés mikor megérkeztünk már a bejáratnál búvároktatók fogadtak minket. Rögtön megkezdődött az oktatás és az alapismeretek átadása.

Itt azért mindenki elgondolkozott magában akinek még nem volt ilyen élménye. Palack, reduktor, 4 méteres mélység. Rögtön kiderült ki fél a víztől, kinek van gyerekkori parája, ki mitől fél.

Nem is gondolnátok, de van olyan kollégánk és lehet nálatok is aki nem mer lemerülni a víz alá vagy beparázik amikor egy palackból kell levegőt vennie.Erre előre készülni kell, hogy mindenkinek élmény legyen ez az extrém céges program.

Az oktatás után mindenkinek ruha osztás, beöltözés. Ez után jön a komolyabb rész, a felszerelés összerakása. Légzés kipróbálása.
Ólomövet fel, mellényt palackkal felcsatol és irány a medence.

Elöszőr a 2 méteres "kis medencében" kezdünk. Itt megtanították nekünk a beugrást, a lebegést, aztán a lemerülést, légzést és pár trükköt ami elengedhetetlen.
Aki itt már biztosan mozog a víz alatt és bízik a felszerelésében az mehet a 4 méteres nagy medencébe.

Ott már komolyabban kell venni a kiegyenlítést és a kézjeleket, de fegyelemmel és higgadsággal egy igazán különleges élményben lesz része a csapatnak.
Az oktatók a résztvevők rátermettségéhez és komfortérzetükhöz igazodva különleges feladatok elé állítják őket, azokat a víz alatt megoldva igazán egyedi és adrenalidús élmény lesz mindenkinek.
Ha kérdés lenne a programmal kapcsolatban írj email az info@meglepkek.hu email címre!

Kalandra Fel! 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények
Facebook
Az oldal tetejére