Kategóriák

12 lapos újság céges alkalmakra

gyors.jpg
gyors.jpg
szuletesnapi-ujsag3.jpg
szuletesnapi-ujsag2.jpg
ceges-ujsag.jpg
Cikkszám: ceges-ujsag
13 490 Ft
10 622 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 13 490 Ft / 1 db
Kérj egyedi ajánlatot!

Termékismertető

Mit szólnál egy újsághoz, amiben a cégedről szólnak a hírek?

Nálatok is tele van a polc a logókkal díszített bögrékkel, poharakkal? Az íróasztalokat (és a fiókokat) pedig elözönlik a céges tollak, szövegkiemelők vagy stresszlabdák?
Ha unod az ehhez hasonló közhelyes tárgyakat, amelyekből hiányzik az egyediség, akkor ez az ajándékötlet a kedvedre való lesz.
Ezúttal büszkén adhatsz át egy különszámot, amelybe a nap legfontosabb hírei mellett a céged is bekerült – egy jubileum, előléptetés vagy az év dolgozója elismerés kapcsán.

Válaszd ki a dátumot, amihez az esemény kötődik, majd egy képet az ünnepeltről vagy a vezetőről (persze jöhet a céges logód is).
Ezután rajtunk a sor: egy csokorba szedjük az ehhez a naphoz tartozó legérdekesebb híreket, többek között a Magyar Nemzetből, a Magyar Hírlapból, a Népszabadságból és a Szabadad Szóból – persze belefűzhetünk néhány oldalt az Autó-Motor Sportból vagy a Ludas Matyiból is.

Van olyan a gyűjteményünkben, ami háborút, forradalmat élt meg, ez pedig nyomot hagyott az eredeti példányon. Ezeket az apró nyomdai hibákat, szakadásokat, hajlásokat igyekszünk eltüntetni, hogy minél jobb minőséget kapjatok kézhez.
Az általatok összeállított lapszám híreit a korabeli hangulatot idéző A/3-as vékony, sárgás újságpapírra nyomtatjuk, ami mellé újságlapozót is kérhetsz.

Egyedi ÚJSÁG különszám. Ebben a céghez vagy a dolgozóhoz köthető fontos dátumok (cégalapítás, munkába állás időpontja) eseményeit dolgozzuk fel, amelybe kiemelt hírként építjük be az ajándékozás apropóját.
Ez lehet:
-        év dolgozója díj
-        legjobb értékesítő díj
-        cég jubileuma
-        nyugdíjba menetel
-        előléptetés
-        más különleges dátum, rendezvény időpontja a cég életéből
 


Adhatod egy-egy kollégának személyes alkalomra a belépésének tudósításával, vagy a prémium ügyfeleidnek karácsonyi ajándéknak, jubileumi meglepetésnek a cég alapításáról szóló vezető hírrel. Sőt, ha igazán le akarod nyűgözni a legjobb ügyfeleid, akkor az együttműködésetek évfordulójára is küldhetsz neki egy ilyen magazint, biztosan értékelni fogja!
 
A kiadvány klasszikus A3-as méretű újsághatású papírra van nyomtatva, hogy igazán korhű legyen.
 
Miért épp egy egyedi céges újságot válassz neki?
-        igazán személyes meglepetés
-        egyedi ajándék, minden cégnek saját magazint készítünk
-        tudsz annál izgalmasabb meglepetést, mint egy fontos dátumhoz kötött korhű újság, ami róla szól?
 
Hogyan készül, és mi van benne?
A kiválasztott dátumon megjelent újságokat digitalizáljuk, amit a fotósunk, grafikusunk átszerkeszt, egy egységes megjelenésű anyaggá. Az aznapi sajtó legérdekesebb anyagait válogatjuk össze a céges újságba.
 
A legfontosabb 3 szempontunk:
-        a gyűjteményben ne legyen ismétlődés (azaz 2x nem szerepel benne ugyanaz a hír)
-        igyekszünk jó minőségű oldalakat kiválogatni és befotózni
-        izgalmas, hírértékben gazdag anyagokat állítunk össze
 
Ha igazán élethű ajándékot szeretnél adni, akkor kérj hozzá egy újságlapozót is, amivel garantált lesz a siker! Ennek plusz költsége 8.500 Ft.
 
Milyen a kész újság?
-        A3-as méretű
-        valódi újsághoz hasonló, amit
-        vékony, sárgás újságpapírra nyomtatunk, hogy korabeli hangulatot keltsen
 
Mire lesz szükségünk a munkához?
-        egy fotóra az ünnepeltről, vagy a céglogóra (saját és/vagy a partneré a céltól függően), a cégvezető fotójára
-        a pontos dátumra,
-        érdekességekre az alkalomról, a kollégáról
 
A hírt ezek alapján megszerkesztjük a címoldalra.
 
Honnan gyűjtjük az anyagot?
Általában ezekből az országos napilapokból tudjuk elkészíteni a Születésnapi Újságot (nem mindegyikből, csak éppen az aktuálisból, ami abban az időszakban egyáltalán megjelent vagy lefűzésre került) Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Népszava, Népszabadság, Esti Hírlap, Népsport, Szabad Szó.
 
Előfordulhat, hogy a megjelölt napon egyáltalán nem vagy csak kevés lap jelent meg. Befolyásoló tényező ilyenkor háború, forradalom vagy csak egy szimpla vasárnap vagy hétfő, ugyan is voltak időszakok mikor sem újság sem TV adás nem volt bizonyos napokon.
Tehát ha ilyen előfordul: akkor, amit lehet: az napról fotózzuk, de az album lapjainak kiegészítésére a másnapi hírújságokból fotózzuk a kiegészítést. Erről azonban mindenképpen egyeztetünk veled, hogy így is szeretnéd-e.
 
Lehetőségünk van színes lapokat is betenni az újságba. :)
Hölgyeknek kérhető Nők Lapjából is, amit az ’50-es évektől színesben is nyomtattak.  Ugyanígy az autóőrülteknek az Autó-Motor Sport színes kiadványaiból, vagy betűzhetünk pár vicces oldalt az igazi Ludas Matyiból.
Ha szeretnél ilyen extrát: kérlek, jelezd előre! :)
 
Mennyi idő alatt készül el?
Ha szorít az idő és már hétvégén itt az idő akár nagyon gyorsan is. :-)
A megrendelésed után 2-3 nap múlva már kész is van az anyag.

AKÁR 1 NAPON BELÜL KÉSZ:
  vidékre való szállítás + 1 napot igényel!

Előforduló hibák, amiken nem tudunk javítani:

Ezek az újságok egy nagy könyvtár raktárjában egymásba fűzve várják, míg valaki előveszi őket, lefotózza és grafikailag megtisztítja.
Viszont vannak olyan hibák, sérülések, fűzési sajátosságok amiken nem tudunk javítani. Egy 50-60-70 éves újság egy igen más korban készült, más technikával, nyomdai munkálatokkal.
A tárolás sem olyan kiméletes. Vannak olyan példányok, melyek háborúkat, forradalmat, rendszerváltást, költözést, beázást vészeltek át és néhol ennek a nyomai fellelhetők.
Itt bemutatunk pár hibát ami ronthat az esztétékiai hatáson, de egy régies újságnál ez nem a másolat létrehozásának számlájára írható, de nem tudunk ilyen sérüléseken, nyomási hibákon, az idő okozta olvashatatlanságon javítani.
A munka során nemhogy rontunk hanem legtöbbször még javítunk is a minőségen.Rendelni az oldal alján található űrlappal tudsz!
Töltsd ki az adatokat és a darabszámot, valamint, ha van egyedi kérés azt is írd le a megjegyzés mezőben. Ha szükséges, akkor természetesen alaposan átbeszéljük, hogy mit szeretnél és hogyan.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények
Facebook
Az oldal tetejére