Kategóriák

Óriás Monster Truck - Bigfoot vezetés 20 fő részére

monster-truck4.jpg
monster-truck4.jpg
monster-truck3.jpg
monster-truck1.jpg
monster-truck2.jpg
Cikkszám: bigfoot3
478 000 Ft
376 378 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 478 000 Ft / 1 db
Kérj egyedi ajánlatot!

Termékismertető

Felmerült már benned a vágy, hogy egy Bigfoot-tal vágj neki a terepnek?
Most végre a tettek mezejére lépve a vérbeli monstrum volánja mögé ülhetsz – méghozzá a kollégáiddal karöltve.

Minket annyira izgatott, milyen lehet egy ilyen gépállatban ülni, hogy letesztelnünk. Azzal tisztában voltunk, hogy csak a kereke 1,5 méter, mégis elakadt a szavunk, amikor élőben megláttuk. (Lehet, hogy ül olyan az irodában, aki ennél alig lenne magasabb?)
A meglepettségünk helyét azonban gyorsan átvette az izgatottság.

A rövid bemutató alatt végig borsódzott a hátunk és egy türelmetlen gyerekhez hasonlóan alig vártuk, hogy mi jöjjünk és végighasítsunk a dombokon és akadályokon ezzel a tiszteletet parancsoló géppel.
A tapasztalatunk felülmúlta a várakozásainkat. Ahogy bemásztunkés bepöffentettük a V8-ast, azonnal megcsapta az orrunkat az égett benzin illat – amit ott és akkor imádtunk. A vezetés egy új dimenzióját tapasztaltuk meg, az óriáskerekű terepjáróban olyan volt, mintha hirtelen mi is megnőttünk volna.
Ráhangolódásként egy rövid videó erejéigelviszünk titeket egy körre, bár meg kell jegyeznünk, hogy a 3 órás programnak csak nagyon minimális részét adja vissza.

Ha a kollégáiddal a vezetés szerelmesei vagytok, akkor vegyetek fel egy laza ruhát, majd merüljetek el a sárban, az olajszagban és menjetek át mindenen, ami az utatokba kerül.
A legjobb az egészben, hogy mindezt évszaktól függetlenül kivitelezhetitek, a Monsterek ugyanis télen, nyáron, esőben, fagyban és napsütésben is szétszaggatják az utat.

Fontos!

A programra játszós, munkás ruhában érkezzetek, mivel egy igazán férfias élményről van szó, ahol a vezetés része a sár és az olajszag! Tehát semmiféleképpen sem a vasárnapi ünneplő ruhátokba gyertek!
A programra Gyálon van lehetőség, az év bármely szakában. A program megjelölt személyenkénti ára 20 főre van kalkulálva, mely kb. 3 órát vesz igénybe.

A hideg és a fagyok beköszöntésével a monstert téliesítjük és decembertől március elejéig üzemen kívül helyezzük. Ebben az időszakban nincs lehetőség az utalványokat beváltani, mert a hideg, a mínuszok igen csak csökkentik az élményt. Mindenkit várunk szeretettel április 1-től.

A feltűntetett ár bruttó ár, tartalmazza az Áfát.

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények
Facebook
Az oldal tetejére