Kategóriák

Céges főzés 10 fő részére

fozes2.jpg
fozes2.jpg
fozzmagad3.jpg
fozzmagad2.jpg
fozzmagad1.jpg
Cikkszám: ceges-fozes
25 000 Ft
19 685 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 25 000 Ft / 1 db
Kérj egyedi ajánlatot!

Termékismertető

Csapatépítésre keresel valami jó kis programot? Van egy tippünk: nyűgözd le a kollégákat a főzőtudományoddal!

A belvárosban, egy rendkívül trendi, nyitott látványkonyhában akár 12 fő részére is rendezhetsz csapatépítő főzőshowt, ahol együtt is főzhettek.

Miért épp itt építsétek a csapatot?

  • rendkívül exkluzív a helyszín, ahol szórakozva, együtt főzhettek, miközben már koccintgathattok is, elmélyítve a munkakapcsolatot
  • az általatok összeállított bevásárló listán szereplő alapanyagokat gondosan válogatva, ellenőrzött beszállítók segítségével összeállítják, és bekészítik Nektek, így már valóban csak a főzésre és egymásra kell koncentrálnotok
  • ha valami lemaradt a listáról az se baj, a ház jól felszerelt konyhája a segítségetekre lesz, és pótolja, hogy semmi ne zavarja meg az ünneplést
  • itt nem lesz senki, aki megmondja, hogy mikor, mivel mit csinálj, mint egy klasszikus főzőiskolában, ám ha elakadtok, örömmel segítenek!
  • Sőt.. a végén még el is mosogatnak helyettetek!

A programról:

Az időpont egyeztetés után kapsz egy listát, ami segít abban, hogy össze tudd állítani a bevásárló listát. A megbeszélt időpontban az alapanyagok kiporciózva, előkészítve fognak várni az étteremben. A főzésre és az elkészült étel elfogyasztására 2 óra áll a rendelkezésetekre.

Kinek való ez a program?

Azoknak a kollégáknak, akik nem riadnak vissza a kihívásoktól, szívesen próbálnak ki új dolgokat, tudják értékelni a nívós helyszíneket és a gasztronómiai élményeket!

Az ár nem tartalmazza az üdítőket, illetve italokat.

Ha kitaláltátok, hogy mi legyen a csapatépítő program főfogása nincs más dolgotok, mint kattintani a megrendelem gombra, és irány a konyhapult, alkossatok valami mesterit!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények
Facebook
Az oldal tetejére