Kategóriák

Céges programok földön, vízben és járművekben

A nyitott cégvezetők a legjobb céges programok közül válogathatnak! Képzelje el, hogy Ön lesz az, aki a legjobb földi élményt nyújtja a csapatnak, vagy olyan vízi élményeket nyújt nekik, amit soha nem fognak elfelejteni. Netán autóőrület van a cégben? Ettől jobb ajánlatokat úgysem kap! Ne gondolja, hogy nagyokat mondunk, félretesszük a komolytalan énünket, és olyan céges programokat kínálunk Önnek és csapatának, amelytől garantált, hogy hátast dobnak a többiek. Legyen 5, 10 vagy 20 fős a csapat, szeressék a földet, a vizet vagy a száguldást, élvezzék a nyugalmat, a kikapcsolódást vagy az extrém versenyhelyzeteket, a céges programok nem okoznak csalódást! 

Fiatal cégvezető vagy, pár éve alapítottad a céget, programozással, webfejlesztéssel és webdizájnolással foglalkoztok. A cég egyre nagyobb fejlődésének köszönhetően ma már 10 embert foglalkoztat, a munkatársak fiatalok, nyitottak, jó a humoruk. Többségükben természetesen fiúk, de azért akad 1-2 lány is a társaságban, akik a történet másik kreatív részével foglalkoznak. De igazából mindegy is, hogy ki mit csinál, kinek mi a feladata, a lényeg, hogy nagy projektjeitek vannak, ha kell, túlóráztok is az irodában, ahol jó a hangulat, viccek, de természetesen nagyon komoly munka is zajlik.

A cég eddigi legnagyobb projektjén vagytok túl, mindenki kiválóan teljesítette a feladatát, tényleg büszke is vagy a csapatra, arra is, hogy mit hoztatok létre, és arra is, hogy milyen jól tudtok csapatban dolgozni. A hivatalos koccintás már megvolt, de érzed a többieken és magadon is, hogy még nem fújtátok ki magatokat, és egy ilyen kemény időszak után nehéz újra, napról-napra a hétköznapi melókat ellátni. Mivel lepnéd meg a csapatot: földi élménnyel, autós száguldással vagy egy vízi kirándulással? A céges programok nem csak a földön, de a vízben is kiválóak, de ha épp egy autós társaságról van szó, akkor ahhoz is tudunk kiváló programot kínálni – csak figyelj!

A „földi” céges programok közül a fiatal és lelkes csapatoknak, akikben azért van egy kis őrület is, elsősorban a Military programot szoktuk ajánlani, hiszen ez azért egy igazi ritkaságnak számít. Az eredeti katonai járművekben nem csak „turisták” és „vendégek” vagytok, hanem ti vezetitek is azokat! A csapatot pedig nem holmi egyszerű autóval szállítjuk a helyszínre, hanem a KRAZ katonai teherautóval, hogy az élmény már az elején megfogjon! Nem csak járművezetés, de más katonai kalandok is várnak rátok. Ez tényleg olyan csapatnak való, aki nyitott és bírja az izgalmakat.A másik „földi” programunk, amelyet előszeretettel ajánlunk egy kisebb csapatnak, az az airsoft játék, hiszen kiválóan össze tudja kovácsolni a csapatot, újra előhívja a versenyszellemet, stb.

De, ha úgy érzed, hogy ezek még mindig túl hétköznapi céges programok a te csapatodnak, és ti ettől sokkal több adrenalinra vágytok, akkor itt az autózúzás lehetősége baseball ütővel és nagykalapáccsal. Az már biztos, hogy teljes mértékben le tudjátok itt vezetni a feszültséget!

Ha nyáron inkább a víz közelében lennétek, akkor mehettek egy jót vacsorázni is az úszóházra, hiszen motorcsónakázás is van utána, de böngészhettek a vizes élményeink között is, amely számos extrém céges programot kínál.

Ha a föld nem elég, a víz nem kell, mert ti a földön valami vagány autóban szeretnétek versenyezni, vagy olyan dolgokat kipróbálni, amiről eddig álmodni sem mertetek, akkor itt a lehetőség. Vezessetek Ferrarit, töltsétek az éjjelt egy limuzinban, quadozzatok, vagy menjetek egy offroad kalandra egy Land Roverrel. Ha még ez sem volt elég, akkor itt a tankvezetés vagy az óriási Monster Truck-bigfoot vezetés!

Kedves Főnök úr, vajon melyik fogja elnyerni a kollégák, munkatársak, csapattagok tetszését a céges programok közül?

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!