Kategóriák

Csapatépítő vizes élmény a 4 kedvenccel 10 fő részére

Hoverboard.jpg
Hoverboard.jpg
jetboard5.jpg
jetlev1.jpg
flyboard3.jpg
Cikkszám: vizi-ceges
125 000 Ft
98 425 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 125 000 Ft / 1 db
Kérj egyedi ajánlatot!

Termékismertető

Úgy érzitek, itt az ideje, hogy kifújjátok magatokat?

Egy hajtós időszak után igazán rátok fér egy kis lazulás. Ha ez alatt nem az egyhelyben ülős programokat értitek, akkor ezt az aktív csapatépítőt imádni fogjátok.
Itt ugyanis a legextrémebb vízi sportok közül választhattok, amelyek mindegyike fejleszti a mozgáskoordinációt és izgalmas kihívást jelent.

Hogy mik ezek?
Nyissuk a sort a flyboarddal, amely olyan, mint egy repülő deszka. A vízsugár hihetetlen ereje akár 6-8 méterig a víz fölé emeli, így függőlegesen hasíthattok vele.
A következő versenyző a hoverboard, a vízen lebegő deszka. Leegyszerűsítve olyan, mint egy snowboard, csak ezt egy jetski húzza maga után.
Talán kevesen hallottak még a jetlevről, amely egy hátizsákszerű karos sporteszközeszköz – éppen olyan, mint egy hátunkra szerelhető rakéta, de ebből vízsugár lő ki.
A negyedik alternatíva a jetboard, a motorizált szörfdeszka. A különlegessége, hogy könnyedén elsajátíthatjátok vele a szörfözés alapjait – hullámok nélkül.

Szerintünk mindegyik vagányul hangzik, így nehezen tudnánk választani. Szerencsére nem is kell – és nektek sem. Most 10 perces etapokban próbálhatjátok ki őket és a végén eldönthetitek, melyik lesz a kedvencetek.
Természetesen gondolunk azokra is, akik a parton maradnak. Finom szendvicsekkel és frissítőkkel készülünk, amelyek mellett végre az iroda falain kívül beszélgethettek. (Ha szeretnétek az extra cateringet is megoldjuk.)

A program megjelölt személyenkénti ára 10 főre vonatkozik a kiegészítő szolgáltatások nélkül, más létszám esetén kérj egyedi ajánlatot kollégánktól!

Keress minket az info@meglepkek.hu címen!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények
Facebook
Az oldal tetejére