Kategóriák

Csoportos Ballonos repülés balatoni panorámával 10 fő részére

balatoni_holegballonozas.JPG
balatoni_holegballonozas.JPG
balatoni_holegballonozas_2.jpg
balatoni_holegballonozas_3.jpg
balatonballon1.jpg
Cikkszám: holegballon6
410 000 Ft
322 835 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 410 000 Ft / 1 db
Kérj egyedi ajánlatot!

Termékismertető

A Hőlégballonozás előnyei:

● Lélegzetelállító kilátás.
● Felejthetetlen program több mint 1000 méter magasan.
● Történelmünk legrégebbi repülési formája biztosan életre szóló élmény lesz a résztvevők számára.Miért a Hőlégballonozást válasszam?

● Minőségi élmény, profi csapattal.
● A nyugodtan ácsoroghatunk a kosárban, miközben gyönyörködünk a tájban, és nem zavarja az élményt semmilyen motor zaja.
● Csapatunk 20 éves nemzetközi tapasztalata, technikai felszereltsége és nem utolsósorban képzett és barátságos személyzete a garancia arra, hogy máshoz nem hasonlítható tapasztalatban részesülnek utasaink

Létszám 8 -18 fő
Helyszín: Hévíz
Időtartam: kb. 3 óra

Mi vár a résztvevőkre?

Repüljetek több mint, ezer méter magasan Kelet-Európa legnagyobb hőlégballonjával, élvezzétek a Hévízi-tó és a Balaton-felvidék csodálatos látványát a lemenő nap fényében!
A 18 személyes ballon csak jó időben, május 1. és szeptember 30. között száll fel Hévízről. A program kezdetén vendégeink részt vehetnek a ballon összeállításában, hogy minél közelebbinek érezzék magukhoz a különleges élményt.
Rövid biztonsági oktatást követően napnyugta előtt egy órával pedig útnak indulunk.
Az egy órás repülés során némileg a természetre bízzuk magunkat, hiszen irányunkat és sebességünket a szél határozza meg. 1000-1500 méter magasságig emelkedünk, ahonnan tisztább idő esetén akár a Szlovén Alpokig is ellátni.
Leszállás után egy kedves szokás szerint minden első repülő avatási ceremóniában részesül, azonban nem kell semmi csalafintaságra gondolni, csak egy pezsgős koccintásra, amely elengedhetetlen kelléke a ballonos utazásnak és a sikeres földet érésnek. Az első ballonos élményt oklevél örökíti meg.
Az izgalmas program után a társaság számára biztosan jól esik majd egy jó ízű vacsora a közeli éttermek egyikében és mártózhatnak egyet a messze földön híres hévízi gyógyfürdőben!

Charter és csoportos foglalás esetén 30% előleg fizetését kérjük. Az előleg visszatérítendő, ha az időjárási körülmények miatt nem tudunk repülni. Megrendelő részéről történő lemondás esetén nem téríthető vissza. Ha a repülés napján már a helyszínre indulás előtt a várható rossz időre hivatkozással mi törölnénk a repülést, de a megrendelő ragaszkodik hozzá, hogy kivonuljunk ( hátha jó idő lesz) és tényleg nem lehet repülni, akkor sem téríthető vissza az előleg.

Kiegészítés:

Igény esetén cateringet is biztosítunk a repülés utáni pillanatokra, hogy könnyed hangulatban tudjátok emészteni a közös élményt.

A program megjelölt személyenkénti ára 10 főre vonatkozik, más létszám esetén kérj egyedi ajánlatot kollégánktól az info@meglepkek.hu címen. A megjelölt árat úgy kalkuláltuk, hogy mások is utazhatnak a ballonnal, ha olyan ajánlatot szeretnél, amikor csak utaztok a hőlégballonnal, jelezd felénk, hogy egyedi árat tudjunk adni.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények
Facebook
Az oldal tetejére