Kategóriák

Csoportos Ballonos repülés balatoni panorámával 10 fő részére

balatoni_holegballonozas.JPG
balatoni_holegballonozas.JPG
balatoni_holegballonozas_2.jpg
balatoni_holegballonozas_3.jpg
balatonballon1.jpg
Cikkszám: holegballon6
410 000 Ft
322 835 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 410 000 Ft / 1 db
Kérj egyedi ajánlatot!

Termékismertető

Emelkedjetek felül a hétköznapi problémákon balatoni panorámával.

Talán tudjátok, hogy a repülés egyet jelent a szabadsággal. Most ennek a legrégebbi formájára invitálunk titeket.
A magasba emelkedve teljesen magatok mögött hagyhatjátok a gondokat és elönt titeket az a hihetetlenmegkönnyebbülés, amit akkor éreztek, amikor minden gondotoktólmegszabadultok.
Kelet-Európa legnagyobb hőlégballonjával több, mint 1000 méteres magasságba viszünk titeket. Itt távol kerültök az olyan mindennapi zajoktól, mint a motorok zúgása, az irodai gépek hangja vagy a telefonok csörgése.
Elveszhettek a felhők között, közben időről-időre lepillanthattok az alattatok elterülő gyönyörű tájra.

A kaland Hévízről indul, így tiszta idő esetén elláthattok akár a szlovén Alpokig – ezt a képet egy életre megőrizhetitek.
A Balaton-felvidéket és a Hévízi-tavat madártávlatból csodálva eszetekbe sem fog jutni a rohanás, egy ilyen békés környezetben ugyanis nehéz elhinni, hogy ez egyáltalán létezik.
Nemcsak utazhattok a ballonokkal, hanemaz összeállításában is részt vehettek. Egy rövid oktatás után indultokútnak, melynek során a természetre bízzátok magatokat, hiszen az irányt és a sebességeta szél határozza meg.

Az első repülés meghatározó az ember életében, így megadjuk a módját az ünneplésnek: az első repülőket egy ceremóniával köszöntjük, koccintunk egyet, majd átadunk egy ezt megörökítő oklevelet.
Érthető, ha a 3 órás program végére kiürülnek az energiaraktáraitok, így kérhettek cateringet vagy a program után beülhettek egy közeli, hangulatos étterembe.

A program megjelölt személyenkénti ára 10 főre vonatkozik, más létszám esetén kérj egyedi ajánlatot kollégánktól az info@meglepkek.hu címen. A megjelölt árat úgy kalkuláltuk, hogy mások is utazhatnak a ballonnal, ha olyan ajánlatot szeretnél, amikor csak utaztok a hőlégballonnal, jelezd felénk, hogy egyedi árat tudjunk adni.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények
Facebook
Az oldal tetejére