Kategóriák

Egyedi ajándék ötletek 60., 70. vagy 80. szülinapra

Az egyik legnehezebb feladat idős(ebb) szerettünknek megtalálni azt az ajándékot, aminek biztos, hogy örülni fog. Hiszen valószínűleg már kapott a családtól három fajta masszírozó gépet, befizettük két spa napra, és elküldtük egy-egy utazásra az unokákkal, de mindig ugyanazokat ismételgetni nem csak nekünk, de neki is nagyon unalmas. Az alábbiakban megpróbáltunk egy csokorra valót összeszedni azokból az ajándékokból, amely garantáltan mosolyt csalnak az idősebb generáció arcára is.

Tánc órák

Ha nagymamánknak fiatalkorában a tánc volt a mindene, és ha nagypapánk nem is volt a táncparkett ördöge, de szeretett boogiezni, akkor biztos örülni fognak, ha befizeted őket egy lightosabb tánctanfolyamra. Ezzel visszavarázsolod fiatalkorukat és megteremted nekik a lehetőséget, hogy ismét együtt töltsék el szabadidejüket és jól szórakozzanak.

Levelek könyve

Kérd meg a családtagokat, és az ünnepelt barátait, közeli ismerőseit, hogy a kerek szülinap alkalmából írjanak egy körülbelül egy oldalas levelet, amelyben leírják a legkedvesebb emléküket az ünnepelttel kapcsolatban. A leveleket pedig egyedi könyv formába köttesd be és add át. Szem tuti nem marad szárazon. Biztos örülni fog az ünnepelt, hogy mennyien gondoltak rá és mennyien szeretik.

Családi idő kapszula

A családi idő kapszulák igazi kis kincses ládák. Gyömöszölj bele mindent, ami az ünnepeltnek fontos lehet a múltjából. Képek, gyerekkori rajzok, emlékkönyv, cipőcske, minden, ami emlékeket ébreszthet, bekerülhet a dobozba. Ennél az ajándéknál számíts rá, hogy az emléktárgyak összegyűjtése nem két perc, úgyhogy már időben kezdj el kérdezősködni, gyűjtögetni, hogy elegendő emlék kerüljön a dobozba, és így rokonod főleg olyan tárgyakat találjon, amelyet már rég elveszettnek hitt.

Különdíj

Ha az ünnepelt egy kisebb községben vagy faluban lakik, akkor látogass el a polgármesterhez és érdeklődd meg van-e esetleg rá mód, hogy egy oklevéllel a falu nevében köszöntse a kerek szülinap alkalmából az ünnepeltnek. Ez a gesztus biztos jól fog esni a szülinaposnak, hiszen így úgy érezheti, hogy a közösség megbecsült tagja és még ezen a napon is gondol rá az egész falu.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!