Kategóriák

Egyedi ajándék ötletek ballagásra

Sokunknak okoz fejtörést, hogy mit adjunk ballagásra. Manapság nagy divat, hogy egyszerűen pénzt adunk a ballagónak, de ha mi személyesre, vagy éppen extrémre szeretnénk venni az ajándékozást, akkor érdemes végigfutni a következő ötleteket.

1.Rendhagyó fotó album

Készíts egy albumot neki, de hogy személyes legyen a dolog, kérd meg a családtagokat, hogy a képek alá írjanak jókívánságokat, kommenteket. Tehetsz bele össze családtagról képet, amelyen a ballagóval szerepel, de csinálhatsz egy külön fejezetet, azokkal a képekkel amik a ballagóról készültek az iskolaidő alatt. Biztos tetszeni fog életének ezen fontos fejezetének összefoglalása.

2.Éleslövészet vagány fiúknak, belevaló lányoknak

Éleslövészet, mint ballagási ajándék? Mi az hogy! Az akciófilmes lövészet vagy a Rambo lövészeti csomag tuti nagy sikert arat majd az ünnepeltnél, és te sem az unalomig ismételt meglepetések egyikével állsz elő a ballagáson.


3.Extrém élmény

Ajándékozz extrém élményt ballagásra! A lövészet mellett számtalan más vagány élménnyel is meglepheted a ballagó diákot: szélcsatornás lebegés ballagásra, tandemugrás ballagásra, vagy éppen motorcsónak vezetés ballagásra.


4.Pénz stílusosan

Ha mégis a pénz ajándék mellett tennéd le a voksod, akkor is számtalan lehetőség áll rendelkezésedre, hogy ne csak a borítékot nyomd a ballagó kezébe. Pénzvirág, pénzmontázs, pénzalbum, vagy éppen pénz palackpostában!

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!