Kategóriák

Egyedi és ötletes születésnapi ajándékok nagyszülőknek

Ajándék nagyszülőknekMit adhatnánk azoknak, akik már mindent megadtak nekünk, mindenben segítettek minket? Mit adhatnánk nagyszüleink születésnapjára? Nehéz feladat nagypapának, nagymamának egyedi és ötletes születésnapi meglepetést találni, de nem lehetetlen! Az internet tele van egyedi és vicces meglepetés ötletekkel, de ebben az esetben olyan ajándékot keresünk, amely amellett, hogy nem mindennapi egyben értékes és komoly is, amelytől biztosan meghatódik az ünnepelt.

Születésnapi újság:

A 12 oldalas vagy akár a 16 oldalas születésnapi újság remek meglepetés nagyszülőknek. Érdekességük, hogy akár az 1920-as évekből is összefoglaljuk azokat az eseményeket, melyek az ünnepelt születésnapján történtek. Mindehhez eredeti újságokat, folyóiratokat használunk forrásként, melyekről fotókópiát készítünk. Ráadásként a születésnapról is becsempészünk egy hírt azt a hatást keltve, mintha valójában megjelent volna az újságokban a jeles esemény. Tovább a születésnapi újsághoz!

Utcanévtábla nagyinak, nagypapának:

Ennyi év után az a minimum, hogy elnevezünk egy utcát az ünnepeltről! Persze csak képletesen, de az utcatábla megszólalásig ugyanolyan, mint az eredeti és méltó helyet foglal majd el a nagyszülők szobájában a saját névre szóló tábla. Tovább az utcanévtáblához!

Oscar díj a legjobb nagypapának, nagymamának:

A világ legjobb nagymamája/nagypapája 2014! - áll majd a saját, egyedi Oscar-díjadon, amit te oszthatsz ki az ünnepeltnek. Persze a 2014-et akár el is hagyhatjuk, hiszen valószínűleg nem csak idén volt számodra a legjobb a nagyi, és nagypapa. Tovább az Oscar-díjhoz!

Adrenalin vagány nagyszülőknek:

Reptesd meg a nagypapát! Olyan világháborús, kétfedeles repülőgépbe ülhet be az ünnepelt, amelyből egséz Európában már csak pár darab hasonlóan kiváló állapotú gép maradt. Az esetek többségében a pilóta egy kicsit még az irányítást is átengedi! A meglepetés után elmondhatja, hogy nyugdíjas koráig kellett várnia a legemlékezetesebb születésnapi élményére. Tovább a világháborús repüléshez!

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!