Kategóriák

Érdekes Valentin-napi statisztikák

Már nyakunkon a Valentin-nap, így mindenki szervezi a romantikusabbnál romantikusabb programokat, vacsorákat, élményajándékokat, lánykéréseket. De vajon tudjuk-e egyáltalán, hogy milyen statisztikák jellemzőek erre a napra?

romantika- Több előnye is van a Valentin-napi csókolózásnak: egyrészt tisztítja a fogakat, másrészt pedig akár 26 kalóriát is elégethetünk egy szenvedélyes, egy perces csókolózás alatt, ami ráadásul örök élmény marad.
- Világszerte a tanárok kapják a legtöbb ajándékot és meglepetést február 14-én, így ők a legnépszerűbb Valentinok és Valentinák. Utánuk következnek az anyukák, a feleségek és a barátnők.
- A magyarok átlagosan körülbelül öt-hatezer forintot költenek február 14-e előtt a Valentin-napi romantikus ajándékokra és meglepetésekre, valamint az programokra. Vannak, akik a Valentin-napot egyáltalán nem ünneplik meg, mások csak egy szál virággal, vagy egy doboz édességgel és esetleg egy otthoni vacsorával lepik meg szerelmüket, mások azonban valódi élménnyé varázsolják ezt a napot és romantikus ajándékokkal és meghitt éttermi vacsorával kápráztatják el párjukat.
- Általában a férfiak dupla annyit költenek az ajándékokra és romantikus programokra, mint a nők.
- Az emberek többsége Valentin-napon sem feledkezik meg kedvencéről, így nagyon sok állat-tulajdonos vásárol ajándékot kisállatának ezen a napon.
- Romantikus tény, hogy Veronában, ahol a shakespeare-i szerelmespár Rómeó és Júlia élt, Valentin-napon évente átlagosan ezer levelet címeznek Júliának.
- A csokoládé és az édesség forgalma növekszik meg a legnagyobb mértékben a február 14-ei időszak előtt, de virágból is sokkal többet adnak el, mint az év más időszakában. További népszerű ajándékok a plüssök és az élményajándékok, mint például a romantikus vagy kényeztető programok.

 

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!