Kategóriák

Utalvány átváltása


Itt van lehetőséged átváltani a kapott utalványt egy másik Élményre, csakis Élményre! Ehhez a következő néhány alapszabály kell figyelembe venned:

1) Amennyiben a kapott Élmény kisebb értékű, mint amit szeretnél akkor a különbözetet pluszban ki tudod fizetni bankkártyás fizetéssel, banki utalással, utánvéttel futárunknál vagy irodánkban készpénzzel.

2) Abban az esetben, ha az újonnan választott Élmény értéke kisebb, mint amit ajándékba kaptál pénz visszatérítésre nincsen lehetőségünk, a fennmaradó különbözet elveszik.

3) A cserénél kiválasztott új Élmény felhasználási határideje megegyezik majd az eredeti utalvány felhasználási érvényességével. Nem kap az új utalvány ismét egy 10 hónapos felhasználási időtartamot, hanem csak a fennmaradó időintervallum kerül a választott Élmény mellé.

4) Amikor kitöltötted az adatokat és rányomtál az ÁTVÁLTÁS MÁSIK ÉLMÉNYRE gombra a rendszer generál Neked egy kupon kódot amit a mostani vásárlásod értékéből automatikusan le fog vonni, és egyúttal elküldi a megadott e-mail címedre is arra az esetre ha most nem tudnál választani. Ennek felhasználásával akár később is ki tudod választani az új Élményt amire jobban vágysz, mint amit ajándékba kaptál.

GYIK elolvasása további kérdések esetén

cpt
Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!