Kategóriák

Év végi céges buli, kicsit másképpen

Minden év végén hatalmas partikat szerveznek a cégvezetők, amely néha valljuk be már kicsit unalmas. Mindenki csili-vili ruhában üli körbe a legnevesebb magyar éttermekben az asztalokat és úgy tesznek az alkalmazottak, mintha örülnének ennek, pedig ez sokszor nem így van. Év végére mindenki elfárad és valljuk be, kicsit megfásul. Ha igazán nagy élményt szeretnél ajándékozni az alkalmazottaknak, akkor félreteszitek a szmokingokat és a koktélruhákat, meg a tengeri halkülönlegességeket is. Lejárt lemez. Amire most mindenkinek szüksége van az az adrenalin felpörgetése. Ezt a legegyszerűbben extrém elfoglaltságokkal tudjátok megvalósítani. Nézzünk már lehetőséget, amely nem a teljes repertoár, de bízunk abban, hogy ezek közül is lehet majd választani a csapat vérmérsékletének megfelelő programot.

Az egyik legextrémebb és legdivatosabb program a szabadulószobák körül keresendő. A népszerű filmet alapul véve ma már Magyarországon is kibérelhetitek a saját céges szabadulószobátokat. Ez lehet akár egy tengeralattjáró is, amelyből kiszabadulni nem a legegyszerűbb feladatok közé tartozik. Amíg az egyik csapat a tengeralattjáróból szabadul addig a másik csapatot küld be egy fűrész szabadulószobába. Akiknek ez sem elég extrém azokat vesd be a LOST szobába. Ide akár 6 fő is beléphet és egy repülőszerencsétlenség túlélőiként máris kezdetét veszi a kaland. Elhagyatott tábor, egy bunker, ijesztő hangok.

Másik lehetőség, hogy egy lánctalpas járművel felfegyverkezve keresztülmentek egy másik autón. A 20 tonnás lánctalpas vezetése és irányítása nem a legegyszerűbb, de megoldható, ha jó a csapatmunka. Döngöljétek bele a földbe a mási autót, szakítsátok szét, hogy darabjaira hulljon. Ennél nagyobb adrenalin löket senkinek sem kell az év végi hajszolt munkamenet után. Mindenki sokkal felszabadultabban várja az év eleji hajrát, ebben biztosak lehetünk.

A katonai járművek mellett természetesen a Lamborghini és Mustang verseny 10 főre is megrendelhető. A céges hangulat bizonyára a tetőfokára hág ezen a bulin. A Lamborghini Gallardo 320 kilométer/órával tu száguldani, amit biztosan páran ki is próbálnának. A Mustang 4,5 másodperc alatt már 100-on lesz. Az adrenalin szint az egekben. A sorba még a hölgyek is be fognak állni, ebben biztosak vagyunk. Mindenki vágyik arra, hogy kipróbálja vezetési tudását egy igazi sportautóban. Engedd, hogy egy kicsit a munkatársak is felszabaduljanak. Ajándékozzunk igazi élményt karácsonyra, év végére.

Egész évben ülnek az íróasztal mellett a munkatársak és tényleg hatalmas hasznot termeltek a cégnek, bizonyára megérdemelnek egy extrém lebegést is. Itt halkan jegyezzük meg, hogy a pizzát csak lebegés után rendeljétek meg, nehogy túl különlegesre sikeredjen a buli. A szélcsatornás lebegés akár 10 fő részére is megrendelhető. Kezdők és haladók számára is elérhető és a 3 perces lebegés több tandemugrás élményének felel meg. 2 méteres magasságban a munkatársaid 180-200 kilométer/órás szélben fognak repkedni. Az tuti, hogy különleges fotókat is készíthetsz és motivációs tréningeken is újra meg újra elő veheted és megmutathatod nekik. Mi bízunk abban, hogy ez a buli is felejthetetlen lesz. Érdemes a programokat jó előre lefoglalni, hiszen az extrém szórakozás ma nagyon divatos és egyre több cég veszi igénybe a szolgáltatásokat.

Facebook
Az oldal tetejére