Kategóriák

Exkluzív céges ajándék ötletek, amikkel garantált a meglepetés

A prémium céges ajándék ötletek iránt egyre többen érdeklődnek, hiszen ma már sokak számára világossá vált, hogy ezen az úton nem csak a céges image javítható, de az üzleti kapcsolatok is előmozdíthatóak. Ha meglepnéd üzleti partnered, de ezúttal elrugaszkodnál a hagyományos ajándékoktól, akkor érdemes az élményjellegű programok között nézelődnöd. Az egészen extrém megoldásoktól kezdve az akár csapattal is látogatható programokig számos lehetőség áll rendelkezésre, a fantáziádnak csak a pénztárca szabhat határt.

Az exkluzív céges ajándék ötletek között biztosan rábukkanhatsz olyan lehetőségekre is, melyeket saját magad is szívesen kipróbálnál. A legjobb ajándék pedig jól tudjuk, hogy nem más, mint ami számunkra is maradandó emlék lenne. Nézzük, melyek azok a céges ajándék ötletek, amelyekkel garantáltan nem lőhetsz mellé!

Autós céges ajándék ötletek: Száguldás a Hungaroringen

Hazánkban egyedülálló lehetőségként nyílik alkalom arra, hogy eredeti Forma 1-es autót próbálhassanak ki a száguldás és a sebesség megszállottjai. Az exkluzív program céges ajándékként is kiválóan megállja a helyét, így induljon akárhány futam, a megajándékozottnak garantáltan a Hungaroringen átélt élmények, s így a céges kapcsolat jut majd eszébe. A gyors járgányok szerelmeseinek természetesen ennél sokkal többféle autós programlehetőség áll rendelkezésére, így az off road túrától kezdve a Bigfoot kipróbálásán keresztül egészen a gőzmozdonyvezetésig izgalmas kalandokban lehet részük.

Extrém élmények a magasban

Tandemugrás? Helikopteres városnézés? Tankvezetés? Akik számára ezek a már-már hagyományosnak számító élményajándékok túl kevésnek bizonyulnak, azok a céges ajándék ötletek közül letehetik a voksot egészen extrém programok mellett is. A helikopterből történő bungee jumping adrenalin löketét sokszorosan meghaladja a MIG-29-es fedélzetén megtapasztaltak élménye. Lehetőség nyílik ugyanis arra, hogy akár az űr határáig, 17-18 kilométeres magasságig emelkedjen a megajándékozott a repülővel. Bár az extrém manőverek és az egész program erős gyomrot és idegzetet kíván, de az adrenalin függők számára ennél jobb meglepetés nem is adódhatna.

Különleges céges ajándék ötletek: súlytalanság az IL-76 MDK fedélzetén

A súlytalanság érzésének megtapasztalása mindazoknak ajánlott, akik az űrhajózás, a repülés, a magasság és az extrém kalandok rajongói. A céges ajándék ötletek közül az egyik legextrémebbként számon tartott csapatépítő jelleggel is ajánlott, ugyanis a szabadesésben előidézett súlytalanság során felejthetetlen élményeket élhetnek át a megajándékozottak.

Prémium programok sugárhajtású vadászrepülőgéppel

A céges ajándék ötletek között igazi prémium kategóriát képvisel a sugárhajtású vadászrepülőgép kipróbálása. A lenyűgöző látvány páratlan adrenalin lökettel társul, és remek választás azoknak, akik imádják a repülést, a sebességet, és olyan szemszögből próbálnák ki a felhők fölé emelkedést, amilyenre az utasszállítók és a helikopterek esetében nincsen lehetőség. A különféle izgalmas manőverek, a gép erejének megtapasztalása során úgy érezheti magát a megajándékozott, mintha saját TOP GUN filmjének lenne a főszereplője.

Ha elszakadnál a földtől, extrém helyszíneken tapasztalnál meg különleges élményeket, és az adrenalin iránti vágyad mindennél erősebb, akkor az élményjellegű, exkluzív programok remek választásnak bizonyulnak. Ezek nem csak saját részre, vagy barátaidnak, szeretteidnek ajánlottak, hanem céges ajándék ötletek apropóján is kiválóan megállják a helyüket.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!