Kategóriák

Exkluzív céges vacsora úszóházon motorcsónakázással 6 fő részére

cegesuszohaz1.jpg
cegesuszohaz1.jpg
cegesuszohaz3.jpg
cegesuszohaz2.jpg
uszohaz5.jpg
Cikkszám: vacsora1
139 000 Ft
109 449 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 139 000 Ft / 1 db
Kérj egyedi ajánlatot!

Termékismertető

Emeld új szintre a klasszikus céges vacsorát!

Lepd meg a kollégáidat vagy a kiemelt partnereidet egy vacsorával. Na, nem arraaz alternatívára gondolunk, amikor beültök egy taxiba és elmentek a város aktuálisan felkapott helyére, majd rendeltek és elfogyasztjátok az elétek kerülő fogásokat.
Hanem egy olyan programra, ami meglepetésnek is tökéletes. Képzeld el, hogy a Római parton várjátok a fuvart, ami elvisz titeket a helyszínre.
Ezúttal azonban nem egy épület előtt, hanem a mólón álltok, hiszen nem egy sárga autó, hanem egy motorcsónak jön értetek.

A szokványos aszfaltos utak és kanyarok helyett a Dunán haladtok és új perspektívából csodálhatjátok meg az olyan, már megszokott épületeket, mint a Parlament vagy a Budai vár. A szél a hajatokba kap és az arcotokat simogatja.
Mire megérkeztek, teljesen feloldódik a hangulat, hiszen a hétköznapi gondoktávol kerülnek tőletek.

A titeket fogadó étterem igazi kincsesdoboz: egy Dunán ringatózó úszóház. Az ízletes fogásokat a friss levegőn fogyaszthatjátok el,vagyis minden adott egy igazán kellemes és oldott hangulatú beszélgetéshez.
Amikor beteltetek a látvánnyal és a finom falatokkal, motorcsónakkal viszünk vissza titeket a Római partra. Ez persze nem jelenti az este végét, ha bevállalós csapat vagytok, a várost is a nyakatokba vehetitek.

Létszám: 6-30 fő
Helyszín: Budapest
Időtartam: Kb. 3 óra

Mi vár a résztvevőkre?

Budapesten a Római-parton szálltok vízre a 10 fős motorcsónakkal. 15 perces csónakázás után érkeztek az hangulatos úszóházhoz, ami gyakorlatilag egy vízen ringatózó étterem. Ünnepelhettek szülinapot, előléptetést, tarthattok búcsúztatót, sajtótájékoztatót akár megvendégelhetitek partnereiteket is. Legyen szó bármilyen rendezvényről, a hely miliője mindenkit el fog varázsolni. Vacsor aután pedig a motorcsónak megy értetek, hog yvisszavigyen a Római-partra.

A tízszemélyes Chaparral 232 Sunesta motorcsónak 260 lóerővel szeli a vizeket és 7,5 méter hosszú, kényelmesen utazhattok vele. Az úszóház pedig egy kis kincses doboz, rendkívül hangulatos helyszín.

A program megjelölt személyenkénti ára 6 főre vonatkozik, más létszám esetén kérj egyedi ajánlatot kollégánktól az info@meglepkek.hu címen.
Az ár 1 órás vacsorát foglal magában, amennyiben tovább maradnátok a hajón, egyedi ajánlatot adunk. 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények
Facebook
Az oldal tetejére