Kategóriák

Extrém céges programok, ahol kijön a feszültség

Vannak olyan időszakok a cégekben, amelyeket muszáj, hogy a céges programok közül valami olyan kövessen, amely segít a feszültséget levezetni. Hallottunk már rengeteg és többféle csapatépítő tréningről és hallottunk már a különféle céges programokról is, amelyek kikapcsolnak vagy felpezsdítenek, pihentetnek vagy egyszerűen csak összehozzák a társaságot. Kevés olyan van azonban a céges programok között, amelyeknek a célja valóban a feszültség levezetése. Nézzük most ezeket. 

Egy nagy munkán vagytok túl. Sőt, egyre melegebb van, mindenki menne már nyaralni, de vár még rátok egy nagy projekt. Addig pedig senki nem hagyhatja el az irodát. Tudjátok, hogy a következő munka is meghozza majd a gyümölcsét, de a múltkorit is jól megszenvedtétek azért – főleg munka- és stresszügyileg. Ez egy ilyen hivatás, a munkával jár egy kis stressz és egy kis adrenalin, természetesen még az egészséges határok között. Egymás után azonban két ilyen volumenű feladat, hát nem semmi… A csapat arra gondol, kellene a kettő között egy kis feszültséglevezetés. Egyrészt, hogy megünnepeljétek az előzőt, másrészt, hogy az örömre is gondoljatok, amit elértetek vele és ne csak a nehéz és kemény munkarésze maradjon meg az emlékezetetekben, aztán azért is, hogy a társaság újra a barátokat lássa a másikban és ne a munkaadót, főnököt, dirigálót, lustát, nyafogóst, idegest, túlpörgöttet stb. – ki tudja, hogy egy projekt mit hoz ki a másikból… –, de főleg, hogy kellő energiával teljetek meg az új munka előtt.

Nézzük, a céges programok közül akkor melyik való most nektek!

Autótörés – Talán sokat felemlegettétek az elmúlt időszakban, hogy akár egy autót is szét tudnátok törni, olyan idegesek vagytok, vagy olyan feszültek vagytok, netán annyira boldogok voltatok valamitől. Persze viccből mondtátok, a vandalizmus ugyanis távol áll tőletek, még véletlenül se mennétek ki összezúzni egy szerencsétlen, nem arra teremtett kocsit, de. Igen, ott az a bizonyos de. Mi van akkor, ha létezik egy olyan kocsi, amit már a roncstelepen se akarnak őrizni, amit már senki soha nem fog használni semmire, és az a szegény autó csak arra vár, hogy valaki kitöltse rajta a dühét vagy a felesleges energiáját vagy az örömét lelje abban, hogy hármat rávág egy baseball ütővel. Akkor azért azt mondanátok, hogy „ide azt a kocsit”, nem? Eláruljuk, van ilyen kocsi, és van ilyen lehetőség a céges programok között! (És most itt kacsintottunk egyet felétek...)Autóversenyzés Hungaroringen, Kakucsringen – Igen, az autóversenyzés extrém sportnak számít, de még mennyire hogy annak. Óriási sebességgel száguldozni egy kanyargós pályán egy apró kocsiban, amibe már beszállni is művészet, nem semmi adrenalinbomba. Megérteni, belülről látni, hogy hogyan is működik egy versenyautó, sőt, látni élőben a Hungaroring pályáját, vagy a Kakucsringen körbehajtani – na az már valami. Csak képzeld el egy pillanatra, hogy előtted ki ült az autóban, hogy ki fogott ugyanilyen kormányt, ki nyomta a gázpedált, ki gurult ugyanazon az aszfalton. De a képzelet közben nem csukd be a szemed, még véletlenül sem, hiszen az extrém élmény az extrém élmény!

Lövészeti élmények – Koncentráció, pontosság, precizitás, adrenalin, félelem, de stabilság – ez az, ami a lövéshez kell, legyen szó akciófilmes lövészetről, roncslövészetről, vagy bármilyen más pisztolyos élménylövészetről.

Quad túra – Ami teljes mértékben összefoglalja és egybegyűjti az extrém szó jelentéseit. Ha szeretitek a vizet és a szárazat, és szeretitek a váratlan helyzeteket, az érdekes, dimbes-dombos, akár sziklás terepet, hajtanátok aszfalton, sárban, akkor ezt csakis egy típusú járművel tehetitek meg, ami pedig a quad!Extrém vízi program – Szinte bármi, amit a csapat el tud képzelni, ami vízhez köthető és az extremitás jegyében kapcsolódik a vízhez és a sporthoz: jetlev, jetboard, fly-board, hoverboard, rafting, canyoining, motorcsónakázás, fánk, wakeboard, vízisí, búvár tanfolyam vagy merülés, banánozás extrém kanyarokkal vagy akár a sporthajó vezetése. Ha azt mondtuk, hogy szinte bármi, akkor szinte bármi a céges programok kínálata.

Extrém céges programok melegben, a nyár közepén, levezetésnek vagy felpörgetésnek – válasszatok!

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!