Kategóriák

Bungee Jumping 600 méterről Helikopterből

bungee2.jpg
bungee2.jpg
helibungee.jpg
bungee_jumping.jpg
helibungee3.jpg
Cikkszám: helibungee
299 990 Ft
236 213 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 299 990 Ft / 1 db

Termékismertető

Próbáld ki a világ legmagasabb Bungee Jumping ugrását 600 méterről, egy Mi-2-es orosz helikopterből.

A hagyományos Bungee Jumpingtól eltérően a BungeeDiving helikopterből történik, a rögzítésben is eltér: a felsőtesten történik, nem hagyományosan a lábon, ezzel megakadályozva, hogy hosszabb ideig fejjel lefelé lévő pozícióban legyen az ugró. A további biztonság növelése érdekében az ugró 300 métert esik, egy biztonságos 200 méteres távolságot biztosítva a Földtől. Ezen felül minden ugró speciális védőruhát kap. A program természetesen megfelel, sőt meg is haladja a Légügyi Hivatal biztonsági előírásait és a Nemzetközi Közlekedési Hatóság Légügyi Hivatalának összes biztonsági előírását.Bátorságodat jutalmazzuk! Ajándék felvételt készítünk az ugrásról 2 GoPro kamera segítségével, így még az unokáid sem maradnak le a hőstettedről!

Helyszín: Kiskunlacháza repülőtér (35 perces utazás személygépkocsival Budapest belvárosából)

Adrenalin függő vagy?
Minden extrém sportlehetőséget kipróbáltál már? Jó helyen jársz! Európában egyedülálló szolgáltatást nyújtunk, melynek nevét a helikopterből történő bungee jumping után Helibungee-nak kereszteltünk.

Mit ajánlunk?
600 méter magasságból, ~110 méteres kötéllel, helikopterből végrehajtott ugrás!
Biztos lehetsz abban, hogy már a helikopter emelkedése alatt magasba szökik az adrenalin, s az ugrási magasság elérése után már csak egy lépés választ el a néhány másodpercnyi szabadeséstől!

Ugróinkat a legmagasabb biztonsági követelményeknek megfelelő testtrapéz hevederrel rögzítjük a kötélhez, így a "kilengés" időtartama alatt nem fejjel lefelé, hanem "álló" testhelyzetben csodálhatják meg az eléjük táruló pazar panorámát.
Mint minden technikai sportnak, így a helibungeenak is vannak olyan követelményei, amelyeknek a vállalkozó szellemű jelentkezőknek meg kell felelniük. Ezek közül a két legfontosabb a megfelelő egészségi állapot és a maximum 100 kg-os testtömeg.
Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, ne habozz, keress bennünket az elérhetőségeinken, s mi készséggel állunk rendelkezésedre az esetlegesen felmerülő kérdések megválaszolásában.

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!
Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

Minden, amit az utalványról tudni kell.


Kérdésem van a termékről!

Vásárold meg elektronikus utalvány (E-utalvány) formájában a programot, és töltsd le azonnal akár hétvégén is!

VéleményekEddigi értékelések: 1

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Dávid
2015-09-16 16:26
Helikopter, Bungee Jumping
Életem élménye! A szívem majd kiugrott a helyéről... Remegtem, szédültem, libabőr volt mindenem, aztán jött a hatalmas az adrenalin löket!
Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!