Kategóriák

Páros tandemugrás

ejtoernyos- tandemugras.jpg
ejtoernyos- tandemugras.jpg
ejtoernyos- tandemugras4.jpg
ejtoernyos-tandemugras 2.jpg
ejtoernyos- tandemugras3.jpg
Válaszd ki milyen felvételt kérsz az ejtőernyős tandemugráshoz!_masolat
Cikkszám: tandem2
131 000 Ft
103 150 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 131 000 Ft / 1 db

Termékismertető

A páros tandemugrás, ejtőernyőzés tökéletes meglepetés egy extrém szerelmespár számára, ha kevésbé extrém a páros, akkor pedig pont azért remek ötlet, hogy végre átéljenek valami igazán adrenalin dús élményt!

Felejthetetlen program lesz együtt megtapasztalni a 45-50 másodperces szabadesést és az azt követő lebegést.
Semmihez sem fogható, amikor szívünk a torkukban lüktet, és csodás érzés járja át testünk minden porcikáját. Erről szól a tandemugrás, az ejtőernyőzés.
A biztonságot a tapasztalt tandempilóták garantálják, a felvételeleket pedig válaszd ki a legördülő sávból az oldal tetején, hogy megmaradjon az utókor számára is a tandemugrás.
A felszállás Siófok-Kiliti reptéren történik. A páros ugyanabból a helikopterből ugrik, és néhány másodperces eltéréssel követik egymást. 4000 méteres magasság, zuhanás, ereszkedés az ejtőernyővel, végül pedig a kedélyes landolás, ez a tandemugrás.

Maximális súlyhatár 100 kg/fő!

FONTOS!!!

A tandemugrás, mint extrém sport minden biztonsága mellett igen veszélyes is lehet, ezért jól fontold meg, hogy kit választasz!
Sajnos megjelentek a piacon olyan tandemugró csapatok, akik nem megfelelő felszereléssel, képzetlenül; ellenben jóval alacsonyabb áron kínálják szolgáltatásukat.
Ne dőlj be! Bízd magad profikra! – Tandemugró csapatunkat nem véletlen választja CSAK évente több mint 200 tandem utas.

Az élményprogram helyszíne: Siófok-Kiliti.

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!
Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

Minden, amit az utalványról tudni kell.

Kérdésem van a termékről!

Vásárold meg elektronikus utalvány (E-utalvány) formájában a programot, és töltsd le azonnal akár hétvégén is!

megrendelem

VéleményekEddigi értékelések: 4

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Komáromi Tamás
2015-01-22 16:28
Kedves Meglepkék!

A tandemugrás élmény felejthetetlen, amikor kiugrottunk a gépből az valami fantasztikus érzés volt, ahogy zuhanunk a 'semmibe'. Már a barátaimnak, ismerőseimnek is ajánlottam, hogy mindenképp próbálják ki, és én is tervezem, hogy fogok még ugrani. A fiúk nagyon rendesek voltak.

Üdvözlettel, Komáromi Tamás
Cs. Albert
2016-03-03 08:56
A megadott határidőben találkoztam a csapattal, korrektek, segítőkészek és jó fejek voltak. Minden rendben lezajlott , az ugrás igazán nagy élmény volt !
Az ígért határidőre megkaptam a videót és a képeket is, profi minőségben.
Köszönöm a szervezést !


F. Levente
2016-03-10 11:10
Tisztelt Mindenki!!! A hétvégére nem lehet szavakat találni, sikerült meglepnem -vagy meglepkék- a feleségemet,minden jól sikerült. Érdekes volt, hogy bár 20 éve szeretett volna ejtőernyőzni, s Neki nincs is tériszonya,azért ficergett a babszem, mikor megmondtam, hogy hova megyünk. Aztán ott a reptéren olyan emberekkel találkoztunk ,akiknek a habitusuk, kedvességük,jókedvük minden aggodalmunkat eloszlatta, és anélkül,hogy rábeszéltek volna, a feleségem élménye, és az ottani légkör annyira magával ragadott, hogy én is komolyan fontolóra vettem, hogy valamikor ugorjak egyet. Feleségem ott-akkor is ugrott volna még, a 15 éves fiam is nagyon rákattant az ügyre, s én is komolyan tervezem. Úgyhogy csak ajánlani tudom mindenkinek, mert az ugrás élménye és az ottani légkör teljesen új élményt adnak az embernek. Úgyhogy örülök, hogy Önökre/Rátok akadtam, s azt hiszem, hogy fogunk még "találkozni". Köszönök mindent!
K.Tibor
2017-11-29 19:17
Köszönöm Meglepkék, hogy lehetőséget biztosítotok, hogy ilyen ajándékkal lepjem meg páromat. Most egy régi vágyát tudom teljesíteni.
Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!