Kategóriák

Extrém karácsonyi buli a haverokkal

Közeledik a karácsony, így ezzel együtt elérkezik a karácsonyi ereszed el a hajam buli, amelyet minden évben megrendeztek. Kicsit uncsi már az éttermi, kocsmás beülős party és inkább valami újat próbálnátok ki? Nincsen olyan férfiember a Földön, aki ellent tudna állni, egy igazán ütős autós élménynek. Ne hagyjátok magatokat és kicsit lépjetek ki a komfort zónából. Próbáljatok ki minél több ütős dolgot, hiszen ezek az élmények olyanok, amelyeket soha nem fogtok elfelejteni és igaz lesz végre az is, hogy még unokáidnak is erről fogsz mesélni.

Vár rátok a 400 lóerős Dodge Charger Need for Speed rendőrautó vezetés a Hungaroringen, de egy retro Trabant élményt is előkaphatunk a nagykalapból, ami bizonyára jól fog elsülni. Minden baráti társaság más és más, de abban biztosak vagyunk, hogy tudjátok mi az, ami lenyűgözhet mindenkit. A bevállalósabb társaságoknak szívből ajánljuk a Lamborghini Gallardo vezetést, amely V10 bivalyerős motorral vár rátok. Az 550 lóerő már az elején garantáltan libabőrössé tesz. Vezetésnél a Zengő Motorsport csapat pilótái adnak egy pár instrukciót, na de ez kit fog érdekelni? A lényeg, hogy Ti jól érezzétek magatokat. Mindenki vezessen óvatosan, de úgy, hogy még évek múlva is emlékezzen rá.

Esetleg szerettek repkedni? Ennek sincsen akadálya, hiszen a szélcsatornás repkedés amúgy is nagyon divatos elfoglaltság, miért ne próbálnátok Ti is ki? A lebegést akár 10 fő részére is megrendelhetitek, ez egy nagyon jó baráti buli lesz, ezt megígérhetjük. A 3 perces lebegés során egy ejtőernyős tandemugrásnak megfelelő élménnyel távozhattok. Kell ennél jobb évzáró buli? Ehhez nem kell semmilyen extra tudás, itt egyszerűen lebegni kell.

Még nem értünk az extrém szórakozási lehetőségek végére, hiszen a szabaduló szobákról még egy szót sem ejtettünk. Jöhet a totál őrült karácsonyi buli helyszín. Ha láttátok a filmet, akkor bizony a fűrészes szobát mindenképpen ki kell próbálnotok. Az eredeti film atmoszférájával teljesen egyező szobába tombolhatjátok ki magatokat. Előre foglaljatok időpontot, ha nem akartok lemaradni erről a buliról. Vár rátok a félhomályos szoba, ahol a lábatokat falhoz láncolják. Többet nem árulunk el, legyen meglepetés! Akik ezzel nem elégszenek meg és még extrémebb helyszínre vágynak, azokra vár egy tengeralattjárós missziós játék.  Nem kell messzire szaladnotok csak a belvárosig. High-Tech felszereléssel, elektronikai feladványokkal, periszkóppal várnak már rátok a szervezők. Itt igazán fontos a csapatmunka, ezért tényleg a legjobb barátoknak ajánljuk, akik már csak egy tekintetből tudják, mit szeretne a másik. A játékmester segíteni fog nektek a küldetés végrehajtásában, de a munka oroszlánrésze rátok vár.

És van tovább is… az óriás Monster Truck – Bigfoot vezetés akár 20 fő részvételével. Na, ez már tényleg felteszi az í-re a pontot. Télen vagy akár nyáron is bátran tervezzétek be ezt a programot, amely egyedülálló élménnyel ajándékoz meg mindenkit. Óriási kerekek, V8-as motor, tuti csapatépítés vár rátok. Az igazi monstrumok elvezetése nem éppen a könnyen végrehajtható dolgok közé sorolható, de ezt csak az tudja meg, aki ki is próbálja. Szervezzetek egy őrült karácsonyi bulit, amelyre több év múlva is boldogan emlékeztek.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!