Kategóriák

Extrém lánykérés-szervezés

A nők 73%-a csalódott abban, ahogyan a párja megkérte a kezét.*

Fontos a lányoknak, hogyan kéri meg párjuk a kezüket, de mint a legtöbb dolgot, ezt is háttérből a nők irányítják. A Meglepkék leánykérő csapat tapasztalata szerint a leendő menyasszonyok barátnői segítenek a lánykérésben a fiúknak, ők adják a tippet arról, hogy akár segítséget is kérhetnek egy profi szolgáltatótól. A leszelafelesegem.hu oldalon számtalan lánykérési lehetőség közül választhat a vőlegény.

Magyarországon egyedüli szolgáltatóként a Meglepkék csapata szervez lánykéréseket. Legnépszerűbb a helikopteres ponyvás lánykérés és a kétszemélyes vacsora a Tropicarium cápaalagútjában. Már egy kamu lánykérést is lebonyolítottunk, hogy féltékennyé tegyék az álmenyasszony igazi barátját a fényképekkel.

A csatolt részletes anyagban röviden olvashatod a legkülönlegesebb lánykéréseinket: illegális, orvosos, mozis, horgászos stb.

Érdekes statisztikák a közel 300 lánykérésből:
a leánykérések legnagyobb szezonja nem a Valentin Nap, hanem a Karácsony,
27 fiúkérést is bonyolítottunk,
1 leszbikus párnak is segítettünk,
az igenek aránya 100%,
a lányok 66%-a kapott a leánykérés alkalmával gyűrűt is, a többiek utána együtt választották ki a gyűrűt, (a fiúk nem kaptak gyűrűt egyik alkalommal sem),
+még egy illegális leánykérésben is segítettünk (de pssszt!).

A lánykérés szezon Valentin napon kezdődik és egész nyáron, az esküvőszezon végéig tart.
A lánykérések fele ebben az időszakban történik, másik kiugró időszak a karácsony, a többit elszórva évfordulókra időzítik a férfiak.

*NRC Piackutató leánykérésről készített internetes, 500 fős, nem reprezentatív felmérése a Meglepkék csapatának megbízásából, 2008.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!