Kategóriák

Extrém születésnapi ajándék, amit nem felejt el 10 év múlva sem

Mindenki extrém születésnapi ajándék élményben szeretne részesülni, legyen a ti legjobb barátotok vagy családtagotok az, aki át is élheti ezt!

Évek óta ünneplitek a barátokkal a születésnapokat, és minden évben azon gondolkodtok, hogy sokkal egyszerűbb lenne az ajándékvásárlás, ha összedobnátok a pénzt és együtt vennétek valamit a csapattagnak. Az ötlet kiváló, hiszen több pénzből jobb ajándékot is lehet vásárolni, ám tíz ember ízlését és ajándékötletét összeegyeztetni nem kis munka, azt pedig nyilván egyikőtök sem vállalja, hogy egyedül döntsön, hiszen a lényeg közös ajándékon van. Olyan születésnapi ajándékötletet adunk, ami mindenkinek tetszeni fog, a születésnapos pedig élete végéig ezt az ajándékot fogja emlegetni!


Válasszatok a legextrémebb ajánlatok közül, hogy az élmény ne csak a szülinaposban, de bennetek is sokáig éljen még. Ha a csapat még így sem tud megegyezni, és nem tudtok dönteni, hogy csapatostul Rallyzzatok, vagy egy Chevrolet Bigfootba ültessétek az ünnepeltet, netán a Hungaroring pályán kapjon lehetőséget a körözésre, akkor válasszátok a Fullextra élményajándékot, amely csomagból maga az ünnepelt választhatja ki a számára legnagyobb élményt nyújtó ajándékot.


A kombinált fullextra élményajándék csomag lényege, hogy a 33 ajánlat közül az ünnepelt választhatja ki a számára legmegfelelőbb születésnapi ajándékot. Az autóbolondoknak a születésnapi ajándék lehet rallyautó, vagy luxusautó, vagy versenyautó vezetése. Képzeljétek csak el, hogy a Forma1-ért rajongó barátotok mekkora élményben részesül, ha 5 kört vezethet a Hungaroring pályáján, teljesen egyedül egy tűzpiros Ferrariban! Vagy töltse az egész csapat egy limuzinban az éjszakát és képzeljétek magatokat egy amerikai filmbe, esetleg versenyezzetek a rally-pályán az ünnepelttel.


Természetesen nem csak az autóőrülteknek kedvez az extra csomag. Születésnapi ajándék található a nyugodtabb és romantikusabb alkatoknak is, akik születésnapjukat inkább kedvesükkel töltenék egy kellemes, egyedi, exkluzív környezetben. Akár a barátok is tehetnek a romantikáért, hiszen a csomagból választható romantikus vacsora, élményhajókázás, páros spa, de akár egy extrémebb motorcsónakázásra is elmehet a pár. Válasszák ki ők, hogy mit szeretnének, a lehetőséget viszont ti adjátok a kezükbe.
Minél extrémebb az ajándék, annál jobb, annál kevésbé felejthető. Az utalvány lényege, hogy az ünnepelt válassza ki, hogy mire használja fel az ajándékot! Tulajdonképpen levesszük a terhet az ajándékozóról, aki majd napokig azon idegeskedik, hogy a jó programot választotta-e ki az ünnepelt részére, válasszon ő, döntse el ő maga, hogy melyik élményben szeretne részesülni. Általában az extrém ajándékok rendkívül drágák, de egy csapat könnyen összedobhatja rá a pénzt, a kellő meglepődés és meglepetés érdekében. Az egyedülálló és extra élményt egy pendrive tartalmazza, tehát nem egy szürke papírlapot kell böngészni, hanem a számítógép színes képernyője előtt ülve döntheti el az ünnepelt, hogy melyik élményt választja. Sőt, az utalvány kiválósága, hogy a vásárlástól számítva 10 hónapig érvényes, tehát nem kell azon aggódni, hogy téli születésnapról van szó, akár nyáron is ünnepelhettek.


Ha valami egyedit, extrát és különleges élményt szeretnél, de nem tudod eldönteni, hogy mi is legyen az, akkor hagyd a döntést az ünnepeltre! Az élményajándék csomag kiváló a kerek születésnapok ünnepléséhez, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt megfelelő, férfiaknak és nőknek is kiváló. Lepjétek meg közösen a családtagot, vagy válasszátok a barátokkal a születésnapi ajándékot. A siker biztosan nem marad el.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!