Kategóriák

Felejthetetlen élmények mozgássérülteknek

Testi vagy érzékszervi problémával, gerincsérüléssel nem egyszerű olyan szabadidős elfoglaltságot választani, ami különleges és életre szóló élményt kínál. Jó hír viszont, hogy mégis vannak olyan élményajándékok, melyekkel akár mozgássérült barátunkat, családtagunkat is meglephetjük. A profi szervezésnek köszönhetően kizárólag olyan meglepetéseket kínálnak a szakemberek, amelyek gond nélkül, biztonságosan és persze élvezhetően kivitelezhetőek. Lássuk, milyen élményajándékok közül érdemes ilyen helyzetben választani!

Élmények mozgássérülteknek

Szélcsatornás lebegés teljes súlytalanságban

Ha filmnézés közben elgondolkodtál már azon, hogy milyen érzés lenne egy magasan száguldó gépből kiugrani, akkor a szélcsatornás lebegés a legjobb választás lehet számodra. A szélcsatornában süvítő 180-200 km/h-sebességű szélnek köszönhetően átélheted azt, milyen lenne eszeveszett gyorsan emelkedni, majd zuhanni. Az oktatóval speciális jelek segítségével lehet kommunikálni a zaj miatt, ráadásul a program jellegéből adódóan akár gerincsérülés miatti mozgássérültség esetén is ajánlható a program. A biztonság és az önfeledtség garantáltak.

Élményrepülés Budapest felett

A húsz perces élményrepülés bárki számára felejthetetlen élményt jelent. A Cesna típusú motoros repülőgéppel megcsodálható a fővárosi panoráma és a repülés egyedülálló élménye is hozzáad a programhoz. A lenyűgöző látvány még a tériszonnyal küzdők félelmét is feledteti. Mozgássérültek számára születésnapra, névnapra, évfordulóra, vagy egyszerűen csak alkalmon kívüli, nem hétköznapi ajándékként remek választás az élményrepülés.

Mustang GT 500 vezetés a sebesség megszállottjainak

Mindig is rajongtál a gyorsulásért? A sebesség megszállottjai között szép számmal akadnak olyanok is, akiknek sajnos testi adottságaik, érzékszervi hiányosságaik vagy fizikai állapotuk miatt nem lehetséges a vezetés. A Mustang GT 500 igazi erőgépként várja a mozgássérülteket is, akik számára gond nélkül levezényelhető ez a program is. Az igazi V8-as felbőgése, a felszabaduló adrenalin és a sebesség együttese életre szóló élményt kínál azok számára is, akik nem vezethetnek valamilyen oknál fogva.

Éld át a virtuális valóságot!

Hazánk legnagyobb VR szórakoztató központja 8 eszközzel és sokféle izgalmas kalanddal várja a mozgássérülteket is. A barátságos játékmesterek elkalauzolnak a játékok között és minden lényeges információval segítenek abban, hogy az élethű élményt megtapasztalhasd. Zombi apokalipszis, kilövős játékok, hegyi túrázás vagy mesebeli városostrom- a lehetőségek száma végtelen. A programnak köszönhetően a résztvevő nem csak kiszakadhat a való világból, de úgy élheti meg a virtuális valóságot, mintha az ténylegesen körülvenné őt.

Akciófilmes lövészet mozgássérülteknek is

Mindig is rajongtál a lövöldözős akciófilmek iránt? A fegyverek világa vonz, és szívesen a kezedbe vennél egy Remington 870-est? Akár extra fegyvereket is kipróbálhatsz a Budakeszi lőtéren megszervezett program keretein belül. Az éleslövészet során megfelelő védőfelszereléseket kapsz, és a szakember elmagyarázza, hogyan kell tartani a fegyvert, célozni azzal, s ha ezzel megvoltál, már indulhat is az adrenalinban gazdag lövészet, amíg csak elegendő lőszered van.

Helikopteres sétarepülés a főváros felett

Budapest elképesztő panorámája tárul azon résztvevő elél, aki a helikopteres sétarepülés során, a magasból szeretné megcsodálni az ismert helyszíneket, épületeket. A gép zaját fülhallgató segítségével lehet megszüntetni, a kényelmes bőrülések pedig arról gondoskodnak, hogy exkluzív környezetben tölthesd a húsz perces sétarepülés időtartamát.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!