Kategóriák

Lánykérés kivetített képpel

fenyfestes2.jpg
fenyfestes2.jpg
fenyfestes4.jpg
fenyfestes3.jpg
fenyfestes1.jpg
Cikkszám: fenyfestes
99 900 Ft
78 661 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 99 900 Ft / 1 db

Termékismertető

Egy átlagos esti sétának indul.. Megbeszélünk előre egy helyszínt, amit mindenképp érintenetek kell a színházból, moziból, munkából, vacsoráról hazafelé tartva. Aztán kettesben andalogva kedvesed egyszer csak megpillantja a számára szóló üzenetet és a nagy kérdést egy épület oldalán! Közben már jöhet is a térdre ereszkedés, végre előhúzhatod a zsebedből a gyűrűt és torokban dobogó szívvel elhangozhat a várva várt kérdés! A többi már nem rajtunk múlik! :)

A fényfestés nagyon látványos, a kivetített grafikán az a szöveg és kép szerepel majd, amit te szeretnél, pl. az a megszólítás, ahogy otthon, kettesben becézitek egymást. De akkor sem kell megijedned, ha nincs ötleted, mit vetítsünk a falra, szívesen segítünk ötletelni, kitaláni.

A megvalósítás előtt minden esetben szükséges egy helyszínbejárás is, hogy ellenőrizzük, a választott felület alkalmas-e a fényfestésre. Maximum 15 méteres képet tudunk vetíteni, ehhez viszont már kb. 20 méter távolság szükséges, ahonnan szemből rálátni a felületre. A vetítés sötétedés után lehetséges, az időjárás nem befolyásolja.

A szervezésre, megvalósításra kb. egy hét szükséges, de érdemes minél előbb jelentkezni és megkezdeni az egyeztetést, hogy a legtöbbet tudjuk kihozni a lánykérésből.

Kérdésem van a termékről!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények
Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!