Kategóriák

Lánykérés kivetített képpel

fenyfestes2.jpg
fenyfestes2.jpg
fenyfestes4.jpg
fenyfestes3.jpg
fenyfestes1.jpg
Cikkszám: fenyfestes
99 900 Ft
78 661 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 99 900 Ft / 1 db

Termékismertető

Egy átlagos esti sétának indul.. Megbeszélünk előre egy helyszínt, amit mindenképp érintenetek kell a színházból, moziból, munkából, vacsoráról hazafelé tartva.
Aztán kettesben andalogva kedvesed egyszer csak megpillantja a számára szóló üzenetet és a nagy kérdést egy épület oldalán!
Közben már jöhet is a térdre ereszkedés, végre előhúzhatod a zsebedből a gyűrűt és torokban dobogó szívvel elhangozhat a várva várt kérdés!
A többi már nem rajtunk múlik! :)

A fényfestés nagyon látványos, a kivetített grafikán az a szöveg és kép szerepel majd, amit te szeretnél, pl. az a megszólítás, ahogy otthon, kettesben becézitek egymást.
De akkor sem kell megijedned, ha nincs ötleted, mit vetítsünk a falra, szívesen segítünk ötletelni, kitaláni.

A megvalósítás előtt minden esetben szükséges egy helyszínbejárás is, hogy ellenőrizzük, a választott felület alkalmas-e a fényfestésre.
Maximum 15 méteres képet tudunk vetíteni, ehhez viszont már kb. 20 méter távolság szükséges, ahonnan szemből rálátni a felületre. A vetítés sötétedés után lehetséges, az időjárás nem befolyásolja.

A szervezésre, megvalósításra kb. egy hét szükséges, de érdemes minél előbb jelentkezni és megkezdeni az egyeztetést, hogy a legtöbbet tudjuk kihozni a lánykérésből.

A gyűrű megvan már???? Kiválasztottad már mit szeretnél az ujjára húzni ha IGENT mond?
Klikk ide, nézd meg milyenek vannak! Ha gyorsan kell 1000 eljegyzési gyűrű közül ráböksz és már viheted is, de ha van a fejedben egy egyedi elképzelés akkor 2-3 hét alatt azt elkészítjük neked és olyan gyűrűt húzhatsz az ujjára ami csak neki készült!
Hivatkozz a meglepkékre, ez garantálja a VIP bánásmódot :-)
http://www.ekszerpalota.hu/termekkategoria/eljegyzesigyuru/

Már esküvőt tervezitek és kell benne a profi segítség aki leveszi a vállatokról a terhet és olyan romantikus és különleges estét szervez nektek ami életre szóló élmény lesz akkor ezt a csapatot keresitek.
Hivatkozzatok a Meglepkékre és minden vágyatokat teljesítik :-)
https://luxuryevent.hu/

Kérdésem van a termékről!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények
Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!