Kategóriák

Feszültek a cég dolgozói: autótöréssel mindez már a múlté

Gondolja, hogy az autótöréssel enyhíthető a feszültség a cégben? A válasz igen! Tehát, ha azt érzi, hogy már nincs kedve bemenni dolgozni a szeretett munkatársai közé, mert manapság már mindenki csak hisztizik valamin, akkor a következő hétvégére inkább fizesse be őket egy autótótörésre, hogy mindenki szépen levezesse a feszültséget, és visszatérjen az irodájába a régi harmónia.

Egyébként nem csoda, hogy már minden iroda feszültséggel teli, hiszen nyakunkon a hőség, és egy utolsó hosszabb szüneten karácsonykor voltunk. Természetesen a téli „szünidő” előtt is hasonlóan forró volt már a hangulat, de talán nem ennyire, mert akkor a tudat ott volt mindenkiben, hogy mindjárt vége az év végi hajtásnak, mindjárt itt a karácsony, mindjárt itt a pihenés és a finom étkek. Most azonban csak a meleget, és az elérhetetlen strandokat látjuk az iroda ablakából kifelé tekingetve, tehát érthető, hogy kissé paprikásabb a hangulat.

Egyik reggel úgy ébred fel, hogy nem akar bemenni dolgozni, mert már tényleg elege van. De hát Ön a főnök, mégsem teheti meg, hogy nem megy be… Mindegy, nincs most olyan sürgős munka, beteget jelent. Felmegy a netre, és elkezd böngészni, beírja a kulcsszavakat a keresőbe: csapatépítés, jó hangulat a cégben, csapatépítő játékok, céges szórakozás, céges játékok, stresszlevezetés cégen belül stb. Elég sok találat érkezik, el is kezdi böngészni a jobbnál jobb pszichológiai cikkeket és a jobbnál jobb ajánlatokat, programlehetőségeket, de ez még mindig kevésnek bizonyul az Ön cégéhez. Azt érzi, hogy nem szúrhatja ki a munkatársak és alkalmazottak szemét és gyomrát egy céges vacsorával vagy egy wellness hétvégével, mert talán csak kinevetnék Önt. A szabadidőben már inkább vannak a munkások a családjukkal, és nem pedig a főnökkel és a munkatársakkal cseverésznek még akkor is. Nyilván néha jól esik, de ha lehet, akkor a céges program legyen valami ütős, amire felkapják a fejüket és rögtön rávágják a nagy igent. (Talán már ettől is oldódna a hangulat az irodában.)Autótöréssel a stressz ellen – találja szembe magát a következő ajánlattal. Na erre már rá is kattint, és amint elolvassa a leírást, tudja, hogy igen, pontosan ez az, amit keresett. Ez egy teljesen extrém stresszlevezetési lehetőség, amelyre pontosan az Ön irodájának van most szüksége. A rombolás teljesen legális, tehát nem kell attól tartani, hogy valami olyat tesznek, amit nem szabad. Az időjárás sem befolyásolja a programot, tehát nem kell izgulni, hogy le kell mondani és a feszültség majd csak még jobban fokozódik, vagy hogy nagy csalódás éri a többieket. Az pedig már igaz, hogy ez egy garantált feszültségoldást jelent. Ez után biztos hogy nem ugyanaz a hangulat fogja köszönteni az irodában és nem kell beteget jelentenie, csak mert idegesítik a többiek és nem tudja elviselni a bent uralkodó hangulatot.

Autótöréssel stresszt enyhíteni úgy lehet, hogy a jelentkezők kapnak egy baseball ütőt vagy egy nagy kalapácsot és a roncstelepi autót annyira verhetik szét, amennyire akarják. Az ütőn és a kalapácson kívül akad még csákány, feszítővas, és bármi, ami a kéz ügyébe kerül. Természetesen egymás épségére oda kell figyelni, de azért mi is biztosítunk védőfelszerelést, hiszen az autótöréssel stresszt levezetni akár veszélyes is lehet, és hogy ne autósimogatás legyen a program vége. Ha többen vannak, akkor lehet két autót is zúzni, akár versenyt is csinálhatnak. A lényeg, hogy a mindennapokban felgyülemlett felesleges feszültséget eltüntessék magukból. Jobb ha az autótöréssel próbálják a feszültséget levezetni, mintha az ügyfeleken vagy egymáson csattana az ostor.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!