Kategóriák

Gyakran ismételt kérdések1. Hol találom a kódot?

Az Meglepkék Utalvány jobb alsó sarkában alábbi formában: 2 betű és 5 szám pl.: AF44213

2. Hogy írjam be a beváltó mezőbe?

Ügyelj rá, ne hagyjál szóközöket. Kis és nagy betűk nem számítanak, az EE-vel kezdődő sorszám nem a kód része!

3. Azt írja ki, "érvénytelen a kódom!" Mit tehetek?

Az Élményutalványok 10 hónapig érvényesek, a lejárati időn túl nincsen lehetőséged beváltani. Amennyiben még a 10 hónapon belül vagy és mégis érvénytelennek írja kérem jelentkezz ügyfélszolgálatunknál az info@meglepkek.hu email címen.

4. Azt írja ki, "ezt a kódot már felhasználták!" Mit tehetek?

Ez azt jelenti, hogy valaki már beváltotta ezt az élményt és el is ment a programra. Minden programunk 1 alkalommal váltható be, ha valaki a családból barátok közül beváltotta nem tehetünk semmit.

5. Azt írja ki, "ez a kód még nem érvényes!" Mi tehetek?

Év közben vannak olyan akciók, mint pl.: a Fekete Péntek, ahol kedvezményesen lehet élmény Voucher-eket vásárolni, ajándékozni, de ezeknek a felhasználási ideje meghatározott, csak bizonyos időszakra vonatkozik. Ezt nézd meg az utalványon és a meghatározott időszakban kezdeményezd a beváltást.

6. Meddig érvényes az utalványom?

A vásárlástól számított 10 hónapig érvényesek az Élményutalványok. Szezonális élményeknél amelyekkel le kell állnunk téli, hideg időszakokban 3-4 hónap türelmi idő, halasztás lehetséges a beváltásnál. Az utalványon pontosan napra fel van tűntetve a lejárat pontos dátuma 

7. Mit tegyek ha közeleg a lejárati ideje az utalványomnak?

Az érvényesített utalványok lejárati határideje automatikusan 2 hónappal kitolódik, így összesen 10+2 azaz 12 hónapig érvényesek a vásárlástól számítva. A +2 hónap ajándék, csak a lejárat előtt érvényesített utalványokra érvényes, és a +2 hónap lejárta után az utalványok már nem használhatóak fel!Az utalványok a felhasználási határidő után lejárnak, így már nem tudod felhasználni őket.

8. Nem tetszik a kapott Élmény, kicserélhetem?

Természetesen van lehetőséged az Utalvány Beváltás menüpontban cserére is, de abban az esetben az újonnan választott élmény értéke kisebb, mint amit ajándékba kaptál pénzvisszatérítésre nincsen lehetőségünk, abban az esetben a fennmaradó különbözet elveszik. A cserénél kiválasztott új élmény felhasználási határideje megegyezik majd az eredeti utalvány felhasználási érvényességével. Nem kap az új utalvány ismét egy 10 hónapos felhasználási időtartamot, hanem csak a fennmaradó időintervallum kerül a választott Élmény mellé.

9. Mire válthatom át az utalványom?

Élményutalvány bármilyen más Élményre beváltható, de tárgyi ajándékokra nem.

10. Időpontok meghatározása?

Az utalvány tulajdonosa aki kapta vagy aki vásárolta a beváltásnál megkapja azokat az adatokat és elérhetőségeket, melyeken keresztül fel tudja venni a kapcsolatot az Élményszolgáltató csapattal és egyeztetni tudja a megfelelő időpontot ami neki megfelel. Vannak programok amik a hét bármely napján elérhetők, de vannak amik csak hétvégén vagy 2 hetente kerülnek megrendezésre, ezek a beosztások az élményprogram jellegétől függnek.

11. Időjárási tényezők mennyire befolyásolják az Élményeket?

Vannak olyan programok, melyek zárt helyen zajlanak, itt természetesen nem zavaró tényező egy kellemetlen időjárási tényező, mint pl.: Szabadulószobák, Szimulátorok, VR programok, Curling, Festés programok, Önvédelmi képzések, Falmászás, legkeresettebb Szélcsatornás lebegés, stb. Vannak kinti programok melyeknél nem számít az se ha zord idő van, pl.: Rally, Lövészet, repülések bizonyos fajtái. Viszont vannak időjárásra érzékeny programok, melyeknél előfordul, hogy halasztanunk kell vagy ki kell jelölnünk egy türelmi időszakot. Ilyenek a versenypályás vezetések, gyorsulások, sétarepülések, könnyű szerkezetes repülések, tandemugrások, stb.

12. Műszaki problémák, Új időpontok

Az Élmények nagy része technikai sport, így előfordulhat műszaki meghibásodás, a technika ördöge ellenünk lehet. Ilyen esetekben természetesen új időpontokat egyeztetünk és igyekszünk az Élményt a lehető leghamarabb szolgáltatni. Előfordulhat, hogy a nap közbeni futamok egyikénél jön elő a meghibásodás ami megakadályozza a többi vezetés lebonyolítását, ilyenkor nincs lehetőségünk a legtöbbször a helyszín orvosolni a problémát legnagyobb igyekezetünk ellenére se, így megesik, hogy hosszú utazás és várakozás után Élmény nélkül kell elbúcsúznunk egymástól és egy új időpontot egyeztetni. Nagyon ritka az ilyen eset, de ha előfordul kérjük megértésüket, türelmüket, hiszen a Meglepkéknek is az-az érdeke, hogy a program teljesüljön és a megajándékozott nagyon széles mosollyal távozzon.

13. Élmények helyszínei

Ez mindig a program fajtájától függ. A szövegben tájékoztatjuk a vásárlót már előre a várható helyszínről, hogy tudjanak előre készülni ha valami családi logisztikát igényelne a programra eljutás.

14. Barátok, családtagok utasként beülhetnek-e?

Ez teljesen programfüggő. Repüléseknél az Élmény felszállásra szól, így ha egy gépre még a megajándékozotton kívül felférnek akkor azt díjmentesen ki lehet használni. Autós programoknál jellemzően egy sofőr és egy instruktor a biztonság érdekében, de vannak olyan 4 üléses autók, melyekben biztonságosan el lehet helyezkedni a hátsó ülésen is, pl.: egy Hungaroringes vezetésénél. Ezekre az ülésekre +5.000 Ft-os költségért lehet helyet foglalni. Lövészeteknél jöhet minden kísérő, a lőtér viselkedési szabályait betartva kísérhetik az ünnepeltet. Tankos, Military programoknál aki biztonságosan fel illetve befér a járművekbe az természetesen költségmentesen jöhet :-)

15. Kérhetek névre szóló Utalványt?

Rendszerünk jelenleg bemutatóra szóló Élményutalványokat generál egyedi kóddal, egyedi név feliratot nincsen módunkban az utalványon elhelyezni.

16. A vásárlásnál az Én, mint vásárló nevét kell megadnom vagy a Megajándékozott nevét, akinek az Élményt szánom?

A vásárló adataira van szükségünk a rendszerben, az utalvány egy bemutatóra szóló név nélküli utalvány lesz! 

17. Hogyan tudom beváltani, érvényesíteni az ajándékba kapott Meglepkés Utalványomat?

Az alábbi linken a weboldalunkon a megfelelő adatokat kitöltve már el is kezdődik a folyamat és egyeztetheted a neked legmegfelelőbb időpontot az Élmény átélésére:

https://www.meglepkek.hu/utalvanyok

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!