Kategóriák

Gyerekkori álmok

Helló,

Örülök, hogy itt vagy, ezek szerint Neked is vannak szuper gyerekkori álmaid, vágyaid, amelyek még ott lapulnak a bakancslistán, hogy végre kihúzd őket.

Emlékszem, hogy ovis koromban rajongtam a hatalmas járművekért, tudod ez a dömper, kamion, traktor, markoló, mozdony korszak, amikor mindegy, hogy milyen erőgép csak marha nagy legyen és iszonyú hangos.

Ezt követte a matchbox időszak, amikor hol a rally autókért, hol a spéci gyorsulási verdákért dobogott a szívem. Aztán jöttek az igazán „elszállt” ötletek: a repülés, az ugrás ejtőernyővel, kötéllel, az űrhajós korszak, hogy megtapasztalhassam a súlytalanság élményét… és még megannyi izgalmas, vad dolgot!

Aztán felnőttem, és úgy döntöttem, hogy azzal szeretném tölteni a napjaimat, hogy mások számára is megteremtsem a lehetőséget, hogy kipróbálják a gyerekkori vágyaikat és élménydús, vidám életet éljenek.

Szóval, ha vannak még olyan gyerekkori vágyaid, amelyeket nem próbáltál ki, akkor válaszd ki a listából és HAJRÁ! :)

Oké, tudom, hogy a lista nem tartalmaz minden álmot, csak azt a néhányat, amit a legtöbb gyerkőc válaszol arra, hogy „és Te mi leszel, ha nagy leszel?” …

Remélem Te is találtál kedvedre valót közöttük, vagy épp egy jó ötletet a szeretteidnek, hogy ők is lehúzhassanak néhány tételt a vágyak hosszú-hosszú listájáról!

Ha ebben a felsorolásban most épp nem találtad meg a leghőbb vágyad, akkor javaslom, hogy a bal oldali Kategóriák menü segítségével fedezd fel, mi mindent valósíthatsz meg a segítségünkkel.

Extra tipp: „véletlenül” küldd el a kiszemelt programot a szeretteidnek, barátaidnak, hogy nekik már ne kelljen bajlódni azzal, hogy mivel lepjenek meg Téged: szülinapra, névnapra, vagy csak úgy.. :)

A több ezer boldog ügyfelünk, és megajándékozottunk a garancia rá, hogy élményeket, gyerekkori vágyak beteljesítését ajándékozni igazán szuper dolog.

Te már próbáltad?

Üdv,

Attila és a Meglepkék csapata

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!