Kategóriák

Hancúr párbaj társasjáték pároknak

hancur13.jpg
hancur2.jpg
hancur3.jpg
hancur11.jpg
hancur13.jpg
megrendelem

Termékismertető

Ha unod a Ki nevet a végént... Hancúr Párbaj, társasjáték felnőtteknek

„Mit tud ez a játék?”
Gyönyörűen illusztrált csomagot kapsz, benne izgalmasabbnál izgalmasabb feladatokkal. A játék hasonló bármely lépegetős társashoz, csak itt a mezőkön egyre pajzánabb feladatokat találsz.
Még a kockadobás is izgalmasabb így, nem?
3 zónás a játék (csábítás, vágy, hancúr), a feladatok egyre... hm... izgalmasabbak lesznek, és a játék vége is csúcs. No és attól párbaj a párbaj, hogy az nyer, aki tovább bírja.
Végre egy olyan társas, ahol veszíteni talán jobb, mint nyerni. A vesztes ráadásul nem is tud duzzogni, mert szó szerint élvezi a hancúrozást.

Tökéletes ajándék
Ha van a párodnak „fejfájása”, ettől szinte biztosan elmúlik. Tökéletes ajándék, ha néha játékosabbá tennétek az együtt töltött időt. Tökéletes ajándék, ha egy ellaposodott kapcsolatban keresitek a régi lángolást.
Ideális nászajándéknak vagy adható Valentin-napra, esetleg megveheted „csak úgy”. Szerintünk az a jó ajándék, ami élményt ad és összehoz titeket – ez pedig ilyen.

Diszkrét kiszállítás
A játékot átveheted személyesen, de kérésre kiszállítjuk.
Tudjuk, hogy társasházban kényelmetlen lenne a szomszéd nénivel úgy felliftezni, hogy ez a szolid borító vigyorog a kezedben. Diszkrét és semmit-el-nem-áruló csomagban küldjük a Hancúr Párbajt, és még a címzésből sem fog kiderülni, hogy mit is rendeltél valójában.

Cikkszám: hancur
7 990 Ft
6 291 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 7 990 Ft / 1 db
Kérdésem van a termékről!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények
Facebook
Az oldal tetejére